Παράθεση από: zentrix στις 20/09/10, 15:03
Βρέθηκα στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και αφού έλειπε η γυναίκα του κουμπάρου μου, αποφασίζουμε να πάρουμε δυο callgirls να τις ρίξουμε από κάνα δυο μανίκια ο καθένας μας, να ξεκαβλώσουμε λιγάκι!
Που να ξέραμε τι σκηνικό θα μας καθόταν!
Παίρνω ένα γνωστό τηλέφωνο και η τηλεφωνήτρια μου αρχίζει τα μα μου και είναι δύσκολο να έρθουν μαζί και οι δυο και μήπως τις θέλουμε ξεχωριστά και τέτοια χαζά! Της λέω οκ άντε γεια, θα πάρω αλλού που θα μου κάνουν και καλύτερη τιμή. Δε προλαβαίνω να κλείσω το τηλέφωνο και την ακούω που φωνάζει από μέσα.
Σε 30 λεπτά μου λέει θα είναι εκεί τα κορίτσια.
Ετσι και είναι μπάζα της λέω, έφυγαν σούμπιτες! Δεν έχει 5ευρα και τέτοια...
Περνάνε κάπου 40 λεπτά και τσουπ το κουδούνι!
Ανεβαίνουν τα γκομενάκια και πάνε να μπουν στο διαμέρισμα!
Ωπα κορίτσια λέμε, πρώτα θα κάνουμε face control. Αφού ήταν fuckable και τα δύο, τα περάσαμε μέσα! Πως σας λένε κορίτσια; Τζίνα λέει η μία (η άλλη αν θυμάμαι καλά είπε κάτι σαν Λέλα-Λένα). Μελαχρινές και οι δύο, καλά κορμάκια, φατσούλες όχι όμορφες, αλλά ψιλοπρόστυχες και αυτός ήταν ο λόγος που τις μπάσαμε μέσα!
Λέω από που είστε κορίτσια;
Ρουμανία μου λένε!
Το Λέμπαντα το ξέρετε; ρωτάω
Απάντηση δε πήρα...
Το Ματζέστικ; Δε μπορεί αυτό θα το ξέρετε...
Τίποτε αυτές...μούγκα...
Τσέ βέντε; της λέει ο κουμπάρος μου
Αυτές άρχισαν να γελάνε...τι ρουμανίες και πούτσες μας λέτε ρε...αλβανάκια είστε;
Αυτές συνέχισαν να χαζογελάνε!
Αφήστε τα γέλια καριολάκια και βγάλτε τα ρούχα σας να δούμε τι μουνάκια κουβαλάτε τους λέω και άρχισα να τους τραβάω τα στρίνγκ πάνω από τα παντελόνια!
Αφού ξεντύθηκαν τις στείλαμε στο μπάνιο, μπήκαμε και εμείς μέσα και αρχίσαμε να τις χτυπάμε στα κωλομάγουλα με τις ψωλές μας! Αυτές γελούσαν σαν χαζές! Αρχίζουμε με το κουμπάρο μου να τις χτυπάμε σφαλιάρες στα κωλομέρια και όταν άρχισαν να τις τσούζουν, τότε τους κόπηκαν τα γέλια!
Βγαίνουμε από το μπάνιο και πάμε σε διαφορετικά δωμάτια!
Σκύβει η τζίνα να μου πάρει πίπα και της λέω βάλε καπότα...δε στον δίνω έτσι...μα μου λέει, έτσι είναι καλύτερα...μόνο 20 ευρώ παραπάνω...καπότα βάλε σου λέω μην αγριέψω...άρχισε πάλι τα γέλια αυτή...
Με τα πολλά άρχισε να τσιμπουκώνεται και έκανε πολύ δυνατή βεντούζα στο πουτσοκέφαλο, τόσο πολύ, που με κάβλωσε υπερβολικά. Τη πετάω όπως ήταν στο κρεβάτι, της τον χώνω και αρχίζω να τη πηδάω δυνατά! Πιο σιγά, πιο σιγά μου λέγε αυτή...γιατί πονάς της λέω...όχι θα χύσεις αμέσως μου λέει...μη σε νοιάζει για μένα, το μουνί σου να σε νοιάζει που θα στο κάνω πηγάδι...
Σε κάποια στιγμή εκεί που γαμούσα, μπαίνει ο κουμπάρος μου μέσα στο δωμάτιο, έχοντας την άλλη στα 4 και τη πήγαινε γαμιώντας...μου λέει, κοίτα μαλάκα τρύπα η γκόμενα, της γυρνάει το κώλο προς τα μένα, και βλέπω μια χοάνη τεράστια...πάει αυτός και της τον ξανακαρφώνει και ρίχνει μια κλανιά το μουνί άλλο πράμα...πέσαμε κάτω και οι 4 από τα γέλια, με αποτέλεσμα να μου πέσει ο πούτσος! Της λέω της δικιάς μου, έλα κάνε μου μια πίπα να τον ξανασηκώσεις...απαπα μου λέει αυτή...αυτός μπήκε μουνί, δεν τον ξαναβάζω στόμα...τι λες μωρή της λέω...στο δικό σου το μουνί μπήκε, όχι στης γειτόνισσας, άντε πάρτον στο στόμα...να αλλάξουμε καπότα μου λέει...άντε να αλλάξουμε και καπότα λέω...εκεί που μου ξανάπαιρνε πίπα, άρχισα να της βάζω το δάχτυλο στο κωλαράκι της και δεν έφερε αντίρρηση! Της λέω, να στη πάρω και αυτή τη τρυπούλα; Οχι, μου λέει, με τίποτε! Ασε ρε της λέω τα τίποτε...να σου δώσω 20 ευρώ και να στον γαμήσω; Οχι...30 ευρώ; Οχι...50 ευρώ...άρχισε να το σκέφτεται...ή μου απαντάς τώρα της λέω, ή δε θέλω καθόλου...εντάξει μου λέει και πέφτει στα 4 τουρλώνοντας το κώλο της προς τα εμένα...εκείνη την ώρα έρχεται ξανά ο κουμπάρος μου μέσα στο δωμάτιο και μου λέει, μαλάκα αλλάζουμε γιατί θα το δείρω το πουτανάκι...τι έγινε ρε μαλάκα του λέω; Δε μου δίνει κώλο με τίποτε...πάρε αυτή του λέω...στην έχω έτοιμη...αλλά θέλει 50 ευρώ...δε γαμιέται μου λέει...έχω καβλώσει τόσο για κώλο που θα της τα δώσω για να της τον ξεσκίσω...
Πάω στο άλλο δωμάτιο και βλέπω την γκόμενα να ντύνεται!
Τι κάνεις εκεί μωρή; της λέω
Φεύγω μου λέει.
Ξέρεις τι ώρα είναι καταρχάς και κατά δεύτερο είδες κανέναν μας να χύνει;
Βγάλτα όλα μη στα σκίσω...αυτή σαν να ψάρωσε και άρχισε να τα βγάζει γρήγορα...
Ξάπλωσε της λέω και άνοιξε πόδια και μουνόχειλα...το κάνει αυτή και αρχίζω να τη γαμάω...ξαφνικά ακούω μέσα από το δωμάτιο που γαμούσε ο κουμπάρος, φωνές και κακό...ξεκαρφώνω την άλλη και πάω να δω τι γίνεται...με το που μπαίνω στο δωμάτιο, με παίρνει μια μυρωδιά από σκατά...η γκόμενα από το πολύ σφυροκόπημα στο κώλο, έβγαλε ότι είχε και δεν είχε στο κωλάντερό της, πάνω στο κουμπάρο μου και στα σεντόνια, κάνοντας τα πάντα μουνί μέσα!
Μιλάμε δε μπορούσα να κρατηθώ από τα γέλια...ο άλλος να είναι στο μπάνιο να καθαρίζεται και να κατεβάζει όλο το σύμπαν από μπινελίκια, η άλλη να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και η άλλη να ντύνεται ξανά...αγριεύω σε μια φάση και της λέω, αν ξαναντυθείς πριν σου πω εγώ, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι...κρύωσα λίγο μου λέει, γι' αυτό ντύθηκα...στα αρχίδια μου της λέω...θέλω να είσαι γυμνή, δε θα ξαναντυθείς...
Τηλεφωνώ στο γραφείο και λέω το και το...θέλουμε να μας τις αφήσεις μια ώρα ακόμα γιατί δε προλάβαμε να γαμήσουμε, χέστηκε η άλλη και τώρα συμμαζεύουμε...
Με τα πολλά μου λέει οκ η τηλεφωνήτρια, αλλά να δώσουμε από 20 ακόμα ευρώ ο καθένας μας...
Αφού συμφωνήσαμε και καθαρίσαμε και το τοπίο, τις γαμήσαμε στο ίδιο δωμάτιο, δίπλα δίπλα, αλλάζοντας στάσεις συνέχεια και βάζοντας στοίχημα ότι όποιος θα έχυνε πρώτος, θα πλήρωνε το επιπλέον ποσό...
Φυσικά και νίκησα, απλά με κάβλωσε πολύ η καριόλα στο τέλος και έχυσα μέσα στο μουνί της, αντί στο πρόσωπο που ήθελα...ο κουμπάρος μου την έκανε πουτάνα στα μούτρα...αφού με ανάγκασε να τον ρωτήσω από πότε είχε να χύσει, με τόσο πράμα που έριξε...
Το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα λείπει ξανά η γυναίκα του κουμπάρου μου, θα το κανονίσουμε καλύτερα και λέμε να στήσουμε και καμιά κάμερα (χωρίς να πάρουν χαμπάρι τα πουτανάκια) για να τα βλέπουμε μετά και να λυνόμαστε από τα γέλια...