Νέα

Πανούκλα η κούκλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Προτείνω να γράψουμε πραγματικές ιστορίες μας, ή πραγματικές ιστορίες φίλων μας, κατά τις οποίες, είχε κλειστεί ραντεβού με μία γνωριμία μέσω Internet (chat, site γνωριμιών) ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου ΒlindDating και ενώ η λεγάμενη μας είχε περιγραφεί ή παρουσιαστεί (μέσω παλιάς φώτο της, μέσω φώτο φίλης της, μέσω φώτο άσχετης κοπέλας) ως Κούκλα, όταν την είδαμε τελικά, ήταν χειρότερη και από Πανούκλα
:headbang::headbang: :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα... πραγματικα συμβαινει αυτο? με ατομο που σκοπευεις να συναντησεις κ οντως το κανεις? :think: παραλογοοοοοοο

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Να κάνω εγώ το ξεκίνημα.

Παλιότερα μιλούσα μέσω irc στην αρχή και MSN στη συνέχεια με μία τριαντάρα παντρεμένη από Επαρχία.

Στα γραφόμενά της, φαινόταν και τελικά, πραγματικά ήταν, πνευματώδης, μορφωμένη, χαριτωμένη και διασκεδαστική.

Πάνω στο σούξου-μούξου, δεν άργησε να αρχίσει να εκδηλώνεται και ως μία γυναίκα που είχε πολύ έντονο το στοιχείο του ερωτισμού μέσα της.

Φτάνοντας κάποια στιγμή σε ζητήματα εμφάνισης, μου έδινε περιγραφές του εαυτού της μέσω μαρτυριών τρίτων. Για παράδειγμα, μου 'λεγε πώς "χθες στην καφετέρια της πόλης που καθόμουν, μία τσιγγάνα που πουλούσε γαρδένιες, μου πρόσφερε μία ως δώρο λέγοντάς της "είσαι πολύ όμορφη κοπέλα μάτια μου". Ή, χωρίς να προχωρά σε άμεσες περιγραφές, έλεγε για παράδειγμα, πώς "λατρεύει το χορό, και όλοι λένε πώς έχει πολύ ελαφρά πατήματα". Λές και μιλούσε για τη Νάντια Κομανέντσι ρε φίλε -λέμε!

Με τα πολλά και με τα λίγα, είχε αρχίσει να με τρώει η περιέργεια και διακριτικά επέμενα να μου στείλει μία φωτογραφία. Μου έστειλε μία-δύο παλιότερές της, που απεικόνιζαν μία γυναίκα με ένα πανέμορφο πρόσωπο και ένα σώμα που θα το χαρακτήριζες απλά "με λίγα-κιλάκια-παραπάνω", "τσουμπωτό", "πληθωρικό" κ.α. Καλώντας την να μου πεί ποια ήταν η διαφορά στην εμφάνισή της μεταξύ του "τώρα" και του "τότε" μου απάντησε ότι οι διαφορές ήταν τόσο μικρές, που δεν ήταν καν άξιες παρατήρησης. Σημειωτέο, εγώ της είχα στείλει φωτογραφίες μου από πολύ πρόσφατες λήψεις, στις οποίες φαινόμουν ξεκάθαρα ποιος και πώς είμαι.

Σε κάποιες από τις επισκέψεις της στην Αθήνα, για επαγγελματικούς λόγους, επεδίωκε να βρεθούμε, είτε για να τα πούμε, ή, ακόμη και για να ..."βρεθούμε" ( ο νοών νοείτο). Ουδέποτε συνέβη αυτό, είτε γιατί είχα ενδοιασμούς, είτε γιατί μία μύχια σκέψη με απέτρεπε, είτε γιατί συνέβαιναν διάφορα απρόσμενα και απίστευτα.

Κάποτε, τελικά, έτυχε να βρεθώ ως περαστικός στην πόλη όπου έκανε καλοκαιρινές διακοπές με το σύζυγό της. Είχαμε συνεννοηθεί γι' αυτή τη "συγκυρία" καθώς, εκτός από το MSN, είχαμε αναπτύξει επικοινωνία και μέσω κινητών, είτε με ατέλειωτες τηλεφωνικές συνομιλίες, είτε με ανταλλαγή δεσμών από sms. Η ιδέα και ταυτόχρονα φαντασίωση ήταν να βρεθούμε υπό συνθήκες συνωμοτικότητας, άγχους, φόβου και για ελάχιστο χρόνο.

Κανονίσαμε να πιώ καφέ σε ένα ξενοδοχείο, μία συγκεκριμένη ώρα, εκείνη να είναι επίσης εκεί, ή να εμφανιστεί απλά ως περαστική από το δρομολόγιό της παραλία-σπίτι, εγώ να σηκωθώ, να πάω στο μπάνιο, και εκείνη να έρθει να με βρεί εκεί μέσα, για ένα "γεια", ή, για οτιδήποτε άλλο θα ήταν δυνατό να νιώσουμε την παρόρμηση, ή την επιθυμία. 

Πραγματικά, πήγα, κάθησα, παρήγγειλα καφέ, περνούσε η ώρα δεν έβλεπα γύρω καμία, νόμιζα πώς κάτι έτυχε, και σηκώθηκα να πάω να κατουρήσω, με σκοπό, αμέσως μετά να έφευγα. Βγαίνοντας από την τουαλέτα και στρίβοντας στο διάδρομο που κατηύθυνε προς την έξοδο, είδα ένα όγκο να μου φράζει το διάβα και να κρύβει ταυτόχρονα όλο το φως του ηλίου που έμπαινε από την τζαμόπορτα στο βάθος. Είδα μία κεφάλα και μία φατσάρα, πίσω από κάτι πελώριες ηλιογυαλαμπούκες να μου χαμογελά και από κάτω... Τι να πώ ρε παιδιά; Να πώ Ντέμης Ρούσσος; Να πώ Μπάντ Σπένσερ; Να πώ Στήβ Ντούζος; Να πώ Σταμάτης Κραουνάκης; Να πώ Ολυμπος; Να πώ Όλυμπος και Κίσσαβος τα δύο βουνά μαλώνουν, στη συσκευασία του ενός;

Αφού ξεπέρασα σε κλάσμα δευτερολέπτου το "σοκ" και κατάλαβα ποιο ήταν το "Θα ανέβω και θα τραγουδήσω στο πιο ψηλότερο βουνό" που υψωνόταν μπρος μου, έμεινα παντελώς ανέκφραστος πίσω από τις δικές μου ηλιογυαλαμπούκες, προσπέρασα με ταχύτητα και ευελιξία με τον ίδιο τρόπο που ο Νέρι προσπέρασε τους τρείς-τέσσερις αμυντικούς της Σαχτάρ στο εκτός έδρας παιγνίδι στην Ουκρανία και τράπηκα σε φευγιό. Περιττό να σας πώ πώς μπαίνοντας στο αμάξι, σανίδωσα το γκάζι πανικόβλητος, μη μπάς και μου τύχει κάνα χειρότερο κακό.

Όταν, μέρες μετά, μου είπε στο MSN, ότι ήταν αυτή έξω από την τουαλέτα και με ρώτησε τι συνέβη,της είπα απλά πώς με βάση τις περιγραφές και τις φώτο, ΔΕΝ την αναγνώρισα καν. Δε χρειάζεται να σας πώ πώς εξαφανίστηκα από MSN, και είχα το δεύτερο κινητό κλειστό για μέρες.

Υ.Γ.: Ένας κολλητός, πιο αυθόρμητος από μένα, μου πρότεινε πώς έπρεπε α.- να την είχα βρίσει, β.- να της είχα πεί "τράβα χάσε εκατό κιλά και γίνου άνθρωπος και μετά, ίσως σκεφτώ να σε γαμήσω". Εγώ βέβαια, προτίμησα το "στρίβειν" διά του block-contact.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
AXXX..ποσο σε καταλαβαινω....
Τι εχω πατησει και εγω ετσι... :2funny: :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Σκεψου η τσιγγανα 'ομορφη' που θα ηταν!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γαματο :2funny:

εξυπνη ομως.. αυτο με τα κοπλιμαν ειναι μεγαλη παγιδα αχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
:2funny: Τι μου θύμισες τώρα. Λοιπόν, επειδή πιο παλιά είχα βγει με αρκετά μουνάκια από το Internet (τώρα το έχω κόψει), είχα πέσει σε πολλές φώλες. Η αναλογία, χωρίς να είμαι υπερβολικός, σε καλά μουνιά και φώλες ήταν 70% φώλες και 30% καλά μουνιά.

Αυτό που θυμάμαι πάντως χαρακτηριστικά ήταν ότι πριν χρόνια, θα ήμουν τότε 23-24 χρονών, είχε έρθει ένας κολλητός από το σπίτι μου να κάτσουμε να τα πούμε. Ήταν Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ, δεν θυμάμαι ακριβώς, ήταν μέρα που βγαίνει ο κόσμος τέλος πάντων. Όταν ήρθε σπίτι εγώ είχα μπει στο Internet και μιλούσα με 2 γκόμενες στο mIRC (ένα nickname βασικά ήταν, απλά ήταν δύο γκόμενες εκεί). Ήρθε λοιπόν ο κολλητός και αρχίσαμε να μιλάμε και οι 4 μαζί. Τελικά με τα πολλά πετάω την ιδέα να πάμε για ποτό οι 4 μας να τα πούμε από κοντά. Στο μεταξύ είχαμε κάνει περιγραφές το πως είμασταν και μας είχαν πει ότι ήταν γύρω στο 1.65, 55 κιλά, ξανθιά η μία, μελαχροινή η άλλη. Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στο Θησείο στον πεζόδρομο. Φτάνουμε εκεί κάνα 10λεπτο νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού και περιμένουμε. Περνούσαν λοιπόν γκόμενες 2-2 και λέγαμε "μπας και είναι αυτές?", "μπας και είναι εκείνες?", όλες κάτι μουνιά φοβερά! Τελικά βλέπουμε δύο ΜΠΑΖΑ να κοιτάν δεξιά κι αριστερά σαν να ψάχνουν κάτι... όταν μιλάμε για ΜΠΑΖΑ... τι 1.65, 55 κιλά.... αυτές ήταν 1.55 και 65 κιλά!!! :uglystupid: Περάσανε από μπροστά μας και εμείς κατάπιαμε την γλώσσα μας, δεν βγάλαμε κιχ! Τελικά βγάζει το κινητό η μία και παίρνει τηλέφωνο. Με το που το βλέπω, βάζω αμέσως το κινητό μου στο αθόρυβο. Όντως λοιπόν ήταν αυτή και με έπαιρνε τηλέφωνο. Δεν απαντάω και μόλις σταματάει να χτυπάει το κλείνω εντελώς. Την κάνουμε με ελαφριούς πήδουλες λοιπόν και πάμε για ποτό πίσω από το Hilton βρίζοντας την τύχη μας! Όταν το άνοιξα μετά είδα 2-3 κλήσεις και ένα μήνυμα που έλεγε "είστε και πολύ μαλάκες!!!". Απάντησα κι εγώ λοιπόν "κι εσείς είστε και πολύ ΜΠΑΖΑ και επίσης γίνατε μόνες σας ρεζίλι των σκυλιών! Ας δίνατε πραγματικές περιγραφές όπως κάναμε κι εμείς". Ε, μου απαντήσανε "Α στο διάολο μαλάκα" και τελείωσε η υπόθεση :)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Σε ενα φιλο μου ετυχε κατι αναλογο. παντως η κοπελα ειχε και αυτογνωσια καθως του ειπε, 'Απογοητευτηκες, ε;'  :cheesy:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Καμερα κυριοι....εγγυηση μονο ετσι γλυτωνεις τις φολες  :dancing: :dancing:

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Στην εποχή που αναφέρομαι, ΔΕΝ ήταν ακόμη διαδεδομένες οι κάμερες βρε σύ. Μιλάω τώρα για πέντε χρόνια πρίν.

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μου έχουν τύχεικαι μένα τέτοιες περιπτώσεις. Ειδικά η μια πρέπει να ήταν τουλάχιστον 160 κιλά!!! Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις προσπαθούσα να είμαι ευγενικός μαζί τους και να τους δώσω να καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την όλη φάση....Ευτυχώς δεν έπεσα σε κωλόπαιδα που ζητάγανε και τα ρέστα από πάνω όπως στην φάση του  Andras37Athina

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το ζόρι είναι όταν δε μπορεί να ξεφύγει ο ενας από τον άλλο και τελικά συναντιούνται. Ε εκεί είναι δύσκολο, είτε από τη μια πλευρά είσαι είτε από την άλλη.

Αυτό το "απογοητεύτηκες ε;" εμένα θα με σκότωνε όποια και αν μου το έλεγε. Η ακόμα χειρότερα αν ήμουν εγώ αυτός που θα το ρώταγε σε μια κοπέλα που μου αρεσε αλλα καταλάβαινα ότι δε γουστάρει.

Μια φορά επιχείρησα τέτοια προσέγγιση λίγο μετά το στρατό και απο τότε αποφάσισα οτι ποτέ δεν θα το ξανακάνω, οσο παράξενο και αν ακούγεται.

Ιντερνετικες γνωριμίες για μένα τέλος. Προτιμώ να επενδύω σε κάτι που βλέπω και έχω τεστάρει τη χημεία.    

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ευτυχώς δεν έπεσα σε κωλόπαιδα που ζητάγανε και τα ρέστα από πάνω όπως στην φάση του  Andras37Athina
Στο liomas ζήτησαν τα ρέστα τα δύο μπάζα βρε σύ. Ο δικός μου ο Σχορτσιανίτης, αποχώρησε από την κατάσταση με αξιοπρέπεια. Αν καιείχε τον αριθμό του κινητού μου, καθώς καιτο hotmail μου, δε μου έστειλε ούτε ένα μπινελίκι. Απλά κάτι αποσπασματικά "χαθήκαμε", "εύχομαι να 'σαι καλά" κ.ο.κ.

Όπως διεφάνη από το δούλεμα με την "τσιγγάνα" και τα "ελαφρά πατήματα" τύπου Κομανέντσι σαφώς διέθετε κάποια ευφυία. Απλά, είμαι θα 'λεγα τυχερός που δεν ξέσπασε βίαια ο γυναικείος εγωισμός. Ήξερε μέχρι ποιος είμαι και που δούλευα. Βέβαια, γνώριζα ΚΑΙ εγώ τα προσωπικά της δεδομένα, οπότε, ενδέχεται να μη ρίσκαρε ένα "χαμηλό" χτύπημα.

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ουπς, sorry, μπέρδεψα τις ιστορίες και τα nick....Ακριβώς έτσι γινόταν και με τις δικές μου περιπτώσεις: "ελπίζω να τα λέμε" και τέτοια...Και μετά, όσο αναίσθητος να είσαι, όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου "την ήξερες και από χτες; τί σκας;", και πάλι βγαίνει μια θλίψη από μέσα και λες: "τι δουλειά έχω μ'αυτά τα πράγματα..."

Επισκέπτης
Στο liomas ζήτησαν τα ρέστα τα δύο μπάζα βρε σύ.

Αυτό είναι που με εκνεύρισε ρε συ... ήταν που ήταν μπάζα, μου την είπαν κι από πάνω. Κι αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής: Βρε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ, αφού είναι να συναντηθούμε, θα σε δω σε λίγη ώρα, γιατί με φλομώνεις στο ψέμα και μου λες ότι είσαι Angelina Jolie την στιγμή που είσαι Γεωργία Βασιλειάδου? Δεν την νοιάζει που θα γίνει ρεζίλι? Τι να πω... άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!!!

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μη πάτε μακριά...δεν βλέπετε όλα τα φαλαινάκια, που επειδή το λέει η μόδα, μου φόρεσαν το χαμηλοκάβαλο - να μην τις πούνε και καθυστερημένες - και πετάνε οι πατσούρες έξω...που ειναι το γνώθι σαυτόν;;;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ναι ρε φίλε...εγώ δεν καταλαβαίνω τις άλλες που φοράνε κάτι κοντά μπλουζάκια για να φαίνεται ο αφαλός και καλά..και βλέπεις να κρέμονται κάτι κοιλιές μέχρι το γόνατο!Αφού είσαι χοντρή μωρή..τι τα φοράς?!!

Παίδες απ'ότι βλέπω από φίλους οι περισσότερες κάτι μπάζα είναι....και σκεφτείτε..αφού η μουνάρα έχει όποιο γκόμενο θελήσει..γιατί να πάει σε chat για γνωριμίες κλπ.?

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι ντε!!! Που μου τον θέλουν και δίμετρο με +3000 ευρώ εισόδημα..Τέτοια γράφουν στα προφίλ τους..Ούτε 3000 σφαλιάρες δεν αξίζουν!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Για να μας πούνε οι αιθέρειες υπάρξεις του φόρουμ πώς είναι οπτικά?  ;) Κούκλες ή πανούκλες?  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom