Αυτο που δεν καταλαβα εγω ειναι γιατι δεν πανε να τα παρουν απο ολους αυτους τους κλεφτες πολιτικους που τα ετρωγαν τοσα χρονια και τα εκαναν βιλες.Εγω βλεπω οτι το εισοδημα μου να μειωνεται μερα με την μερα χρονο με τον χρονο .Εχω βαρεθει να ακουω για φορους που θα τα βρουμε πια?
σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.
αλλά όχι πως μας μαράνανε οι αποδείξεις.
Τα έχουμε ξαναπεί. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και κάποιοι δημόσιοι κρατάνε το κράτος από πλευράς φορολογίας κατά βάση. Και λέω μερικοί δημόσιοι γιατί πολλοί από αυτούς έχουνε χτίσει κάτι βίλλες από τα μαύρα άστα να πάνε.
Να κόβει απόδειξη όμως ο πρατηριούχος, να κόβει απόδειξη ο γιατρός και ο δικηγόρος, ο ηλεκτρολόγος, ο ιδιαίτερος καθηγητής.
Αλλά όλα ξεκινάνε πως εδώ είμαστε όσο μας παίρνει.
Δηλαδή, ναι να βάλει φόρους και ναι να κόβουνε αποδείξεις όλοι, αλλά μόλις φτάσει να πάμε να πάρουμε το δικό μας σπίτι δεν θέλουμε να δηλώσουμε όλο το ποσό, μόνο την αντικειμενική αξία.
Εκεί δεν φοροδιαφεύγουμε;
Τέλος πάντων...
στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ΠΟΤΕ τίποτα όσο δεν υπάρχουν οι ελεγκτικές δομές και η ελεγκτική βούληση για να τα τσεκάρει όλα.
Και το ξαναλέω. Σε ποιες οφσορε θα βάλουνε φόρους μωρέ;;; Σε αυτές που συμμετέχουνε οι ίδιοι; Από πότε έγιναν ηθικοί ώστε πρώτοι από όλους να πληρώνουνε αυτοί σωστούς φόρους;;
Αμα ήτανε έτσι, ας δηλώνανε πρώτα το πιο απλό από όλα...τους δύο μαύρους μισθούς που παίρνουνε με το νόμο κιόλας.
όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες για κατανάλωση από τους αποχαυνωμένους Έλληνες που άλλα ψήφιζαν πριν τις εκλογές και άλλα δέχονται να κάνουνε τώρα. Αυτός ο μαλάκας ο Τζωρτζ δεν έλεγε πως τα χρήματα υπάρχουνε από τους οφειλέτες και δεν χρειάζεται να μπούνε φόροι;;