Νέα

Πάμε τσάρκα;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taxidiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Γεια σας,

σκέφτηκα να φτιάξω ένα τόπικ για όσους θέλουν να κάνουν μπΡ#$τσαρκα και ψάχνουν παρέα. Λοιπόν ψήνεται κανένας σήμερα;;;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ολοι ειναι ηδη τσαρκα μου φαινεται...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω ξυπνημα αυριο ρε να κανω υπηρεσια
τι τσαρκες μας λες τωρα εσυ....

OP
OP
taxidiaris

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
χαχαχα πλακα ειχαν οι προτασεις σας αλλα δεν θελω να  :fuck1: αγορακια..  :tits2: προτιμαω !

viking

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια...ας βρεθουμε για καφε να τα πουμε πρωτα και να δουμε αν ταιριαζουμε στα γουστα και μετα βλεπουμε...για γκομενες εννοω ετσι???οχι μεταξυ μας να τα βρουμε!!!!!!χαχαχαχααααχα........

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Γεια σας,

σκέφτηκα να φτιάξω ένα τόπικ για όσους θέλουν να κάνουν μπΡ#$τσαρκα και ψάχνουν παρέα. Λοιπόν ψήνεται κανένας σήμερα;;;
                                                                                          Kαλημερα απο οτι καταλαβαινο,,ο τυπος δεν εχει φιλους και ψαχνει παρεα για τσαρκες..Αν κερνας εγω ερχομε παντος  :grin: :grin: :grin:

viking

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε Formet φιλους αρκετους...αλλα καυλιαρηδες σαν κι εμενα ΟΧΙ. Λοιπον ας σοβαρεψουμε το πραγμα...παντρεμενοι ή ανω των 40 γουσταρουν να συναντηθουμε για ανταλλαγη αποψεων-εμπειριων-πληροφοριων? Αντε σας αφηνω να το ξεκινησετε και αν θελετε συμμετοχες.Εγω ειμαι παντρεμενος,μηχανοβιος,46 ετων.Αλλος...ομοιοπαθης??

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
φιλε Formet φιλους αρκετους...αλλα καυλιαρηδες σαν κι εμενα ΟΧΙ. Λοιπον ας σοβαρεψουμε το πραγμα...παντρεμενοι ή ανω των 40 γουσταρουν να συναντηθουμε για ανταλλαγη αποψεων-εμπειριων-πληροφοριων? Αντε σας αφηνω να το ξεκινησετε και αν θελετε συμμετοχες.Εγω ειμαι παντρεμενος,μηχανοβιος,46 ετων.Αλλος...ομοιοπαθης??
                                                                                      Τυπε εγω ειμαι 30αρης..και δεν ειμαι παντρεμενος..οποτε βγαινο εκτος  :grin: αλλα αν εχεις φιλους για τσαρκες..αποκλειετε ολοι να μην ειναι καυλιαρηδες..εστω 2 με 3 θα ειναι ωστε να σε συνοδευουν συχνα στις βολτες σου..Γιατι να ρισκαρις...[πολλα γινονται..] να βρε8εις με ατομα απο εδω;;;; :think:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εγω ειμαι παντρεμενος,μηχανοβιος, 46 ετων.
Δεν είναι μόνο αυτό το κριτήριο (σαν ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα) για το αν "ταιριάζουν τα χνώτα" ανθρώπων για να κάνουν παρέα.

Προτείνω:
Να φτιάξουμε ένα ερωτηματολόγιο (που θα το απαντάμε όλοι ειλικρινώς, ανώνυμα πάντα), και μέσα απ' αυτό όποιος το διαβάζει θα κρίνει αν του κάνει ο άλλος.

Συμφωνεί κανείς?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εγω εφαγα κατι παντζαρια κ με θερισαν κ χεζω ασταματητα κοκκινες κουραδες σαν συριζαιος

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Δεν είναι μόνο αυτό το κριτήριο (σαν ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα) για το αν "ταιριάζουν τα χνώτα" ανθρώπων για να κάνουν παρέα.

Προτείνω:
Να φτιάξουμε ένα ερωτηματολόγιο (που θα το απαντάμε όλοι ειλικρινώς, ανώνυμα πάντα), και μέσα απ' αυτό όποιος το διαβάζει θα κρίνει αν του κάνει ο άλλος.

Συμφωνεί κανείς?
                                                                                        Ωραιος τυπε..Συμφωνο απολυτος  :rockon: δεν ειναι κακο `να δημιουργηθουν κια φιλιες απο εδω αρκει να υπαρχη ασφαλεια και προσοχη  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγω εφαγα κατι παντζαρια κ με θερισαν κ χεζω ασταματητα κοκκινες κουραδες σαν συριζαιος
εγώ τους λέω συριζίτες για να παραπέμπει στους χρυσαυγίτες αφού τα ίδια σκατά είναι όλοι τους ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom