Παίζουμε μέσα ή έξω; Που παίζουμε; Και γιατί παίζουμε... Παρότι με τις κάρτες υπάρχει φοβία, και εγώ και πολλοί φίλοι παίζουμε και έξω πια. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις παραπάνω. Ποιες είναι οι καλύτερες και πιο τίμιες; 3 ψήφους!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! Στον ΟΠΑΠ ή στο εξωτερικό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα devilgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η καλυτερη και ποιο αξιοπιστη εταιρια στο ιντερνετ ειναι για μενα η william hill.ολα μονα και τα στοιχηματα που κερδιζεις μεσα σε 10 λεπτα το πολλη εχουν μπει τα λεφτα σου.εγω δεν την αλλαζω με καμια αλλη.αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Εγώ πάλι παίζω χρόνια στην Eurobet και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...
Yπάρχει ακόμα Ελληνας που παίζει στον ΟΠΑΠ ;;;
Mε διαφορά οι 3 κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στο internet για να μην έχετε ποτέ κανένα πρόβλημα αναλήψεως χρημάτων
Eπίσης πολύ καλοί book είναι
Οι καλύτεροι τρόποι για στοίχημα στο internet είναι να έχετε Χρεωστική κάρτα και όχι πιστωτική, θα πρότεινα της τράπεζας Πειραιώς ή alpha bank που έχουν και ηλεκτρονική τράπεζα για να παρακολουθείται τον λογαριασμό σας. Επίσης καλό είναι να υπάρχει και ένας λογαριασμός στο για άμμεσες αναλήψεις
Mε διαφορά οι 3 κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στο internet για να μην έχετε ποτέ κανένα πρόβλημα αναλήψεως χρημάτων
Eπίσης πολύ καλοί book είναι
Οι καλύτεροι τρόποι για στοίχημα στο internet είναι να έχετε Χρεωστική κάρτα και όχι πιστωτική, θα πρότεινα της τράπεζας Πειραιώς ή alpha bank που έχουν και ηλεκτρονική τράπεζα για να παρακολουθείται τον λογαριασμό σας. Επίσης καλό είναι να υπάρχει και ένας λογαριασμός στο για άμμεσες αναλήψεις
μπορεις να στειλεις λεφτα και με εμβασμα για να μη μπλεκεις με καρτες, επισης μια καλη σελιδα με πολυ καλα προγνωστικα ειναι ο diavolakos.gr μπειτε εδω για να δειτε , καθε φορα ξεκιναει τη μπανκα του με 3000 και την 5πλασιαζει μετα απο κανα 7μηνο
λιπον ι καλιτερι ετερια με διαφορα ινε ι betfair και δεν το λεο επιδι ετσι μου αρεσι αλα επιδι ινε ανταλακτιριο εχει 25 τις εκατο καλιτερες αποδοσις απο ολες τις ετεριες, πραγματικα δεν μπορο να καταλαβο γιατι ιπαρχι κοζμος που πεζι σε αλες ετεριες ,οπιος θελι ασ μου στιλι πμ να του δοσο κοδικο για να γραφτι betfair και να κερδισι bonus 12000 ευρο
Οσοι δεν παίζουν στη Betfair είναι επειδή θέλουν να παίξουν 2αδες, 3αδες , σύστημα κτλ ή απλά μπαίνουν στο site , χάνονται και φεύγουν.
Σαν ανταλακτήριο φυσικά και για μένα είναι το Νο 1
Για Asian με διαφορά
Για πολλά
Για Asian με διαφορά
Για πολλά
Επισκέπτης
Αυτές οι σελίδες δεν λένε τίποτα.....Το μόνο που αξίζει είναι πρόσβαση σε κλειστά Forum ... Που λίγοι και καλοί έχουν ;) Και το καλύτερο απο όλα είναι που το έχει ένας Κύπριος αλλά δεν θα πω το site.
Υπαρχει κανεις αλλος με τοσο μεγαλη διαθεση να βοηθησει την παραγωγικη κουβεντα στο thread ?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Κάποτε έπαιζα ΟΠΑΠ...το έκοψα και είδα λεφτά στην τσέπη μου...άσε τον χρόνο που έτρωγα.....
Το παν ειναι να έχεις καλές ειδήσεις και να μη χάνεσαι απο δω και απο εκεί με λαμόγια και ξερόλες... Αν τα ηξεραν όλα, θα καθονταν να τα μοιραζονται μαζι μας ή θα καναν τα μπάνια τους στην Κοπα Καμπάνα και θα πηδαγαν λατινες;;; Τωρα παιρνω τη Ματς Μανει, ανοιγω και το σαιτ της εφημεριδας, εχω και το oxybet (γαμω τα σαιτς) για να βλέπω αποδόσεις και αλλαγες και ειμαι οκ. Κι εγω παιζω κυριως με τη Μπετφαιρ. Ειναι αξιόπιστη, παιζω και με αλλους (τους αγγλους της ΒΕΤ365, με τη γαλλικη τη BETCLICK, τους Gamebookers), αλλα τα μονα τα καρφωνω στη Μπετφαιρ. Εχασα φραγκα σωρο με οπαπ και τις 4αδες τους, γιατι φοβόμουν να βαλω καρτα... λες και δεν αγοραζουμε εισιτηρια, βιβλια και δισκους απο το ιντερνετ.... τους σιχτηρισα. Ζουσα στην αγγλία χρόνια και τους εβλεπα να παιζουν και μονα και δυάδες και οτι ηθελαν, και μεις εδω 3αδες και 4αδες και εχουμε αποδοσεις για να τραβας τα βυζια σου.
o οπαπ ειναι μπουρδελο οπως και οτιδηποτε ειναι δημοσιο στο Ελαδισταν.
Οι παικτες εκτος απο τα κερδη της εταιριας πρεπει να πληρωσουν και τους παχυλους μισθους οσων ειχαν το βυσμα και πιασαν μια καλη θεση στο οργανισμο ενω ειναι ανικανοι η απλως βαριουναι να διαχειριστουν σωστα το στοιχημα καθως και το ποσοστο που περνουν οι πρακτορες οι οποιοι σε λιγα χρονια χτισαν πολυκατοικεσ με στοιχημα και κινο και καθονται και κλεγονται οτι δεν βγαινουν και καλα
Οι παικτες εκτος απο τα κερδη της εταιριας πρεπει να πληρωσουν και τους παχυλους μισθους οσων ειχαν το βυσμα και πιασαν μια καλη θεση στο οργανισμο ενω ειναι ανικανοι η απλως βαριουναι να διαχειριστουν σωστα το στοιχημα καθως και το ποσοστο που περνουν οι πρακτορες οι οποιοι σε λιγα χρονια χτισαν πολυκατοικεσ με στοιχημα και κινο και καθονται και κλεγονται οτι δεν βγαινουν και καλα
για live,που είναι και το ποιο σωστό παίξιμο, η betfair είναι η μοναδική επιλογή. Αν είχε και λίγο καλύτερες δυάδες ως επιπλέον επιλογή.όσο για κ΄΄αρτες ό,τι αναφέρεις είναι το ποιο ασφαλέςΟσοι δεν παίζουν στη Betfair είναι επειδή θέλουν να παίξουν 2αδες, 3αδες , σύστημα κτλ ή απλά μπαίνουν στο site , χάνονται και φεύγουν.
Για Asian με διαφορά
Για πολλά
Αυτές οι σελίδες δεν λένε τίποτα.....Το μόνο που αξίζει είναι πρόσβαση σε κλειστά Forum ... Που λίγοι και καλοί έχουν ;) Και το καλύτερο απο όλα είναι που το έχει ένας Κύπριος αλλά δεν θα πω το site.
Σιγά φιλαράκι....Δεν θα σου φάμε τα λεφτά....
Δεν είναι Προ-Πο το Στοίχημα.....
Όλοι μπορούμε να βγάλουμε....
Επισκέπτης
Καλα..πως σας φανηκε η σημερινη μαλακια του ΟΠΑΠ ?
Εβαλε την Βραζιλια σε 3αδα....
Μιλαμε οτι ειναι πολυ μαλακες οι ανθρωποι...μα πολυ μαλακες...
ΥΓ - Εγω τους τα εχωσα πριν απο πολυ καιρο με email..(με πιο φιλικο υφος)και φυσικα μουγκα στην στρουγκα απο την πλευρα τους..Αι στο διαολο αχρηστα κοπροσκυλα..κουραστηκα και να σας βριζω..
Εβαλε την Βραζιλια σε 3αδα....
Μιλαμε οτι ειναι πολυ μαλακες οι ανθρωποι...μα πολυ μαλακες...
ΥΓ - Εγω τους τα εχωσα πριν απο πολυ καιρο με email..(με πιο φιλικο υφος)και φυσικα μουγκα στην στρουγκα απο την πλευρα τους..Αι στο διαολο αχρηστα κοπροσκυλα..κουραστηκα και να σας βριζω..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 874