Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ποια είναι η ανωμαλία; Να είσαι αρσενικό και να πηγαίνεις με γυναίκες που τρελαίνονται για πουτσες; Τι να πω...
Ποια είναι η ανωμαλία; Να είσαι αρσενικό και να πηγαίνεις με γυναίκες που τρελαίνονται για πουτσες; Τι να πω...
Call girl φίλε;Ποιος θελει να πάρουμε παρτουζα Σάββατο αργά μετά της 12?
Ας μου στείλει pm
Ωραίος τύπε. Αρχή ελαχίστης προσπάθειας: ουτε καν έγραψες νεο μήνυμα. Το παλιό έκανες επικόλληση. Είχε πάει καλά τότε και έγραψες το ίδιο για να μη σπάσει η τύχη;Ποιος θελει να πάρουμε παρτουζα Σάββατο αργά μετά της 12?
Ας μου στείλει pm
Ωραίος τύπε. Αρχή ελαχίστης προσπάθειας: ουτε καν έγραψες νεο μήνυμα. Το παλιό έκανες επικόλληση. Είχε πάει καλά τότε και έγραψες το ίδιο για να μη σπάσει η τύχη;
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Την γκόμενα θα την φερεις εσυ ή ο άλλος?Παίδες ενδιαφέρομαι και εγώ για παρτούζα. Όποιος ψήνεται να μου στείλει.
Την γκόμενα θα την φερεις εσυ ή ο άλλος?
Υπάρχουν πολλές τρύπες να κλειστούνΠοιός μίλησε για γκόμενα τύπε;
Τρενάκι ?
Για να το λές κάτι παραπάνω θα ξέρεις.Υπάρχουν πολλές τρύπες να κλειστούν
Άμα είναι για δυο τρεις ποθτανες το συζηταμεποιος θελει να κανυμε παρτουζα με μια ποθτανα?