dim883
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
.........παλιά στο Τέξας !εχει κανα μουνι κανενας μεχρι 35 με.καλο σωμα για παρτουζα να ξεκωλιασουμε μαζι πληρωνο και σε μπουρδελο.. η ξενοδοχειο αμα εχει καμια φιλη.
.........παλιά στο Τέξας !εχει κανα μουνι κανενας μεχρι 35 με.καλο σωμα για παρτουζα να ξεκωλιασουμε μαζι πληρωνο και σε μπουρδελο.. η ξενοδοχειο αμα εχει καμια φιλη.
θα σου πει να πατε μαζι τυπεγια πες ρε φιλε τιποτα,μην το κρατας μυστικο
Ελπίζω να είναι τέτοιο στυλ... :S :S :Sξερω στεκι καφετερια ζωγραφου που ψωνιζονται φοιτητριες οποιος θελει παμε.
Παρτουζα σε μπουρδελο..καλοοοο αλλα να δινει και κολο η κοπελα να την κανουμε σαντουιτς!!!
Ρε μαν καστινγκ κανεις;file mosxaraki για να κανεις παρτουζα πρεπει να εισαι λεπτος και ευλυγιστος οποτε κοψε τις μαλακιες μη σου γαμησω τα πρεκια μου λεει ο γευστικος λεπτος ειμαι 1,75 90 κιλα και εχω λιγο κοιλιτσα
Οχι καλο ειναι να ξεκαθαριζεις απο την αρχη γιατι οπως βλεπεις ειναι υποκειμενικοotan ζηταει ο ιδιος να ειναι ο αλλος μεχρι 35 χρονων με καλο σωμα υποθετεις οτι και ο αλλος θα ειναι αναλογως ρε φιλαρακο
για να κανεις παρτουζα φιλε και μαλιστα σαντουιτς θα πρεπει να εχεις το καταλληλο σωμα για να μπορεις να το κανεις και ειπαμε να την σαντουιτσαρουμε την πουτανιτσα οχι να την λιωσειςΟ γευστικος ειναι πουστης;;;;
ακου πουστρακι για να κανεις παρτουζα που μαλλον δεν εχεις κανει ποτε σου και μαλιστα σαντουιτς θα πρεπει να εχεις τα προσοντα να το κανεις γιατι αμα εισαι χοντρος δεν...... μπορεις να το κανεις οποτε απλα κατσε σπιτι σου και παιχτηνεβρε βλακακο αν πηγαινω gym τι σχεση εχει αυτοοο ;; τα κιλα σε πειραξανε οταν γαμας μουνι με φιλο σου τον κοιτας τη κοιλια και τα αρχιδια? χαχαχα gayoyla
2 φορες με πηρες τηλεφωνο οταν μου ζητησες επιμονως να σου στειλω να με δεις με την ψωλη μου τωρα γιατι επεμενες να δεις την ψωλη μου γιατι αραγε;;;;; και μολις την ειδςες με ξαναπηρες τηλεφωνο στο δευτερολεπτο γιατι αραγε;;;;;;Αν ημουν πουστης θα το ελεγα δεν θα εγραφα σε site για παρτουζα για μουνια... υπαρχουν αλλου θεματα για gay bi αν ηταν θα εγραφα εκει....Και αλλωστε γραφω μεχρι 35 τι μου στελνεις μηνυμα με το ζορι και μου λες ειμαι 38 το ξεκαθαρισα εσυ μας περνας καστινκ οπως λεει και ενας φιλος. αστο και απο φωνη ακουγεσε πανω κακαβια.
ναι καλα φαινεται απο την ελληνικη μου γραφη αν ειμαι ημεδαπος ή αλλαδαπος φιλε εισαι μεγαλο νουμεροφιλε str8 ψαχνω οχι καπιον ανωμαλο αλλοδαπο που πηγαινει με δεκα ευρω για ουκρανεζα....εγω δινω απο 50 και πανω και μου λες εισαι Ελληνας σε ακουσα πως τα μιλαγε τα Ελληνικα χαχαχα/// Και δεν ειπα οτι ειμαι χοντρος εσυ το λες...
τα διαμαντια συνηθως βρισκονται στο βουρκο