Νέα

Πάμε για 3ο Παγκόσμιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην νομίζεις οτι πάω και γλύφω όποια νάναι 20 χρόνια φούρναρης  :boobies:
ξέρω από καλό λάδι  :boobies:

Υ.Γ. Σε Ολόκληρη τη 'σταδιοδρομία' μου μόνο μια φορά πριν πολλά χρόνια
κόλλησα μουνόψειρες και τίποτις άλλο, και μάλιστα από ΕΛΛΕΕΙΝΗΔΑΑΑ  :2funny:

Αστα να πανε με τις Ελεινιδες...Ακομα και στα ρδελα αχρηστες και προς αποφυγην ειναι οι περισσοτερες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...και αδρά πληρωμένα, λόγω νυχτερινού ωραρίου.        :jerking:
φεθρούλη μου εγώ είμαι φτωχούλης αγάπη μου και δεν έχω να σου δανείσω χρήματα όπως και να μου το ζητήσεις....
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

μπορώ όμως να σου δανείσω μια καπότα να πας να γαμήσεις.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υ.Γ.
25 χρόνια ψηφιακές ενορψηστρώσεις κάνεις μουσικέ μου;
Σε 286 με χέρκουλες πώς τα κατάφερνες ρε θηρίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ ασπρούλα άκουσες για 3ο παγκόσμιο και Ρωσσία και έκανες πάρτυ έεεεεεεε;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νύχτα ρε λουμπίνα θα σε στείλω Μόσχα....
Νύχτα..........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
25 χρόνια ψηφιακές ενορψηστρώσεις κάνεις μουσικέ μου;

Δεν είναι δικό μου το πρόβλημα που δεν έχεις ιδέα απο μουσική.
Αλλά και οτι την μισείς, θεωρώντας όλους όσους την υπηρετούν "αργόσχολους", κατά την χαρακτηριστική της παιδείας σου έκφραση.
Να υποθέσω οτι θες και να καταργηθεί το Υπουργείο Πολιτισμού ως "άχρηστο";

Κοίτα ρε κάτι ζώα που το παίζουν και έξυπνοι!      :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΝΑΙ μισώ ΚΑΙ τη μουσική και τις τέχνες ..............
και αυτό το έκρινε ΕΝΑΣ τεραστιος ΜΟΥΣΙΚΟΣ που κάνει ενορχηστρώσεις από Η/Υ;

ρε κοίτα κάτι σοκολατάκια μόρτσαρτ που το παίζουν καλλιτέχνες με κάρτες γραφικών.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και αυτό το έκρινε ΕΝΑΣ τεραστιος ΜΟΥΣΙΚΟΣ που κάνει ενορχηστρώσεις από Η/Υ;

ρε κοίτα κάτι σοκολατάκια μόρτσαρτ που το παίζουν καλλιτέχνες με κάρτες γραφικών.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν είπα οτι κάνω ψηφιακές ενορχηστρώσεις, είπα οτι κάνω ενορχηστρώσεις.
Τα υπόλοιπα τα έβγαλες απο το -άσχετο επί του θέματος και κούφιο- κεφαλάκι σου.
Άλλωστε αμφιβάλλω αν κατέχεις τον ορισμό της λέξης ενορχήστρωση.

Δεν είμαι εγώ όμως που χαρακτήρισα τους μουσικούς και τους ζωγράφους ως "αργόσχολους".
Εσύ το έκανες, ως άλλος Σωτήρης Κούβελας, που χαρακτήρισε τους ποιητές "λαπάδες".
Του Κούβελα τα κουδούνια τον συνοδεύουν δια βίου έκτοτε, όσο και αν άρχισε τα τροπάρια "δεν το εννοούσα έτσι" κλπ, τάλε κουάλε με σένα.
Τα δικά σου κουδούνια έρχονται.
Ήδη άρχισαν να σε παίρνουν στο μεζέ άνθρωποι που δεν είχαν ως τώρα εμπλακεί στην κόντρα μας.
Που κι αυτό αμφιβάλλω οτι τόχεις πάρει χαμπάρι στην έπαρσή σου.
Σαν την Φανή Χαλκιά, που "απόρησε" γιατί βρέθηκε "ξαφνικά" ντοπαρισμένη.
Το είδωλό σου, βλάκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν είπα οτι κάνω ψηφιακές ενορχηστρώσεις, είπα οτι κάνω ενορχηστρώσεις.
Τα υπόλοιπα τα έβγαλες απο το -άσχετο επί του θέματος και κούφιο- κεφαλάκι σου.
Άλλωστε αμφιβάλλω αν κατέχεις τον ορισμό της λέξης ενορχήστρωση.

απίστευτο γέλιο έχει να απαντάω με δικές σου παραθέσεις....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

2. Η δική μου δουλειά στη μουσική είναι εξειδικευμένη, ηλίθιε. Δεν είμαι οργανοπαίκτης που ασχολείται νυχθημερόν με το πιάνο ή την κιθάρα. Όταν μάθεις τι σημαίνει ενορχήστρωση και πως αυτή δουλεύεται στον υπολογιστή, ίσως σου πω περισσότερα.
Και είμαι σχεδόν συνέχεια στο νετ, γιατί αυτό απαιτεί η φύση της δουλειάς μου, αν δεν έχεις αντίρρηση φυσικά.

Και πρέπει πραγματικά η ενορχήστωση και δη η ΜΗ ψηφιακή να απαιτεί διαρκώς την παρουσία σου στο νετ και δη στο μπουρδέλα τελεία κομ....
Ολοι οι καλλιτέχνες εδώ μαζεύονται....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε σταμάτα να παραληρείς... δε βλέπεις ότι ξεφτιλίζεσαι από μόνος σου;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ χαρακτήρισες τους καλλιτέχνες ως αργόσχολους, εγώ ξεφτιλίζομαι λες;

Σου χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρος (και όχι μόνο γι' αυτό).

Αλλά μιας και είσαι "επι των υπολογιστών", όπως λες (και επειδή το λες δεν σημαίνει βεβαίως και τίποτα), θα πρέπει να είσαι πολύ παραγωγικός και ταλαντούχος ώστε να είσαι 16 ώρες την ημέρα στο φόρουμ και να ποστάρεις ακατάπαυστα και επί παντός επιστητού, μπας και πιάσεις τον πλέζουρα. Ο Μπιλ Γκέιτς είσαι;

Εγώ πάντως, που είμαι σε διακοπές, πολύ το γουστάρω να σε βλέπω να γίνεσαι παπόρι και να κάνεις τη μία γκάφα πίσω απο την άλλη.

Βλάκα!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Αλλά μιας και είσαι "επι των υπολογιστών", όπως λες (και επειδή το λες δεν σημαίνει βεβαίως και τίποτα), θα πρέπει να είσαι πολύ παραγωγικός και ταλαντούχος ώστε να είσαι 16 ώρες την ημέρα στο φόρουμ και να ποστάρεις ακατάπαυστα και επί παντός επιστητού, μπας και πιάσεις τον πλέζουρα. Ο Μπιλ Γκέιτς είσαι;

Εγώ πάντως, που είμαι σε διακοπές, πολύ το γουστάρω να σε βλέπω να γίνεσαι παπόρι και να κάνεις τη μία γκάφα πίσω απο την άλλη.

Βλάκα!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φερθούλη, Ου Ου, Ου Ου, αγορίνααα, μιας και μας τα ζαλίζεις,
μιας και μας τα φουσκώνεις, δεν παίρνεις καμμιά βεντάλια φτιαγμένη
απ'τα φτερά σου μωρή φτερού και νάρθεις να μου κάνεις αέρα στα ούμπαλα
που έχουν ζεσταθεί από τις χαζομάρες σου ? Έ, ανάξιο πλάσμα,
ΜΟΥΣΙΓΓΕΤΗ  :jerking: Ώ ΦΕΡΘΥ ΑΠ-ΟΛ(Λ)ΩΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝΤΑ ? Έ ? Έ ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

επί της ουσίας..... για τις ενορχηστρώσεις και τη χρήση του νετ.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και ποιός είναι ο βλάκας και χρειάζεται ψυχίατρο;
αυτός που κάθεται 16 ώρες στον υπολογιστή και ταυτόχρονα πληρώνεται;
Η ο "καλλιτέχνης" που κάνει διακοπές και ποστάρει ακατάπαυστα στο μπουρδέλα τελεία κομ;

σου είπα και προηγουμένως.....
με κάθε νέο ποστ ξεφτιλίζεσαι ακόμα περισσότερο....
Και αφού είσαι σε διακοπές πάνε να γαμήσεις......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βλάκας ήσουνα και βλάκας θα μείνεις.
Βλάκας με έπαρση όμως, το χειρότερο είδος.

Υ.Γ. Στο ΙΚΑ ή στον ΟΓΑ είσαι φτωχέ μου μεροκαματιάρη;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φερθούλη, Ου Ου, Ου Ου, αγορίνααα, μιας και μας τα ζαλίζεις,
μιας και μας τα φουσκώνεις, δεν παίρνεις καμμιά βεντάλια φτιαγμένη
απ'τα φτερά σου μωρή φτερού και νάρθεις να μου κάνεις αέρα στα ούμπαλα
που έχουν ζεσταθεί από τις χαζομάρες σου ? Έ, ανάξιο πλάσμα,
ΜΟΥΣΙΓΓΕΤΗ  :jerking: Ώ ΦΕΡΘΥ ΑΠ-ΟΛ(Λ)ΩΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝΤΑ ? Έ ? Έ ?

ρε μην του χαλάς τις διακοπές του καλλιτέχνη μας ρε.........
πώς θα ενορχηστρώνει ψηφιακά τις νέες του μαλακίες στο μπουρδέλα τελεία κομ όταν επιστρέψει απ τις διακοπές του;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και αυτό το έκρινε ΕΝΑΣ τεραστιος ΜΟΥΣΙΚΟΣ

Το λένε τα εν θερμώ (αυτά δηλαδή που δείχνουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα και την πραγματική σου παιδεία) ποσταρίσματά σου, αγάπη μου.

Εγώ φταίω που πέφτεις απο γκάφα σε γκάφα;

Τόσο πολύ αφρίζεις πια;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βλάκας ήσουνα και βλάκας θα μείνεις.
Βλάκας με έπαρση όμως, το χειρότερο είδος.

Υ.Γ. Στο ΙΚΑ ή στον ΟΓΑ είσαι φτωχέ μου μεροκαματιάρη;

φεθρουλίνι μου εγω είμαι μεροκαματιάρης του ΚΛ-ΙΚΑ....στο μπουρδέλα τελεία κομ
εσύ έχεις μια ασφάλεια.....
Βγάλτη να τη γαμημένη να εκπυρσοκροτήσει να τελειώνουμε....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στοίχημα ότι όπου νάναι θα μπει και η ...ΟΧΙΑ στο θρεντ.

Λογικά θα έχει τελειώσει την παρασκευή σάντουιτς για τον σκληρά εργαζόμενο αγαπημένο της.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ φταίω που πέφτεις απο γκάφα σε γκάφα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποια είναι η γκάφα μου;
Φαντάζομαι το ότι είσαι τεράστιος μουσικός
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε ρε καλλιτέχνες γιόμισε το μπουρδέλα τελεία κο-κομ......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ποια είναι η γκάφα μου;
Φαντάζομαι το ότι είσαι τεράστιος μουσικός
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε ρε καλλιτέχνες γιόμισε το μπουρδέλα τελεία κο-κομ......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να ήτανε μόνο μία η γκάφα σου......

Και είσαι off ακόμα μια φορά.
Απο καλλιτέχνες έχει έλλειψη το φόρουμ.
Μακάρι να είχε, θα γινόταν τουλάχιστον καμμιά συζήτηση της προκοπής.
Κάτι μαλακιστήρια ξερόλες και επηρμένοι είναι που περισσεύουν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Περσόνα, τι έγινε η περίφημη πρότασή σου να γίνονται moderated οι συστηματικώς σπαμάροντες και οι off topic;
Άλλαξε δρόμο ο αέρας και την ξέχασες ή απλώς αφρίζεις και είσαι εκτός εαυτού;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom