Αν και σιχαίνομαι τη λογική της παιδικής χαράς (πες εσύ να πω εγώ), ειδικά από άτομα που ειναι 45 χρόνων θα σου απαντήσω.
1.
Ασχολούμαι με υπολογιστές όχι καθ 'έξιν αλλά κατ' επάγγελμα
2.
Δουλεύω πολλές ώρες και ο ελεύθερος χρόνος μου δεν έχει καμμιά σχέση με το συμβατικό τρόπο. Ποστάρω κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Σε πολλούς που αναρωτιούνται γιατί δεν μπαίνω στο τσατ ο λόγος είναι απλός. Στο τσατ χρειάζεται διαρκή συμμετοχή. Στο ποστινγκ δε χάνεις καμμιά ροή.
3.
Πληρώνομαι αδρά, ειδικά σε νυχτερινά όταν εσύ απλά σκοτώνεις την ώρα σου.
4.
Οσο για τις ώρες συνδεσιμότητας (μιας και μας είπες για τα μπανάκια σου που εμείς πήζουμε στας Αθήνας
) να σου πω ότι έχω τη δυνατότητα και τον εξοπλισμό να πίνω χυμό στο Καφέ Ντε Παρί και ταυτόχρονα να σε πριζώνω στο μπουρδέλα τελεία κομ.
5.
Εμένα το όργανό μου είναι το πληκτρολόγιο και ταυτόχρονα μπορώ να κάνω μιξ business&pleasure.
Πες μας τώρα εσύ πώς στο διάκο μπορείς να παίζεις και να εξασκείσαι ταυτοχρόνως στο πιάνο και στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου.
Εκτός εάν είσαι αργόσχολος (χαρακτηριστικό των μουσικών και ζωγράφων) οπότε πάω πάσο.
6.
Σήμερα μιλούσαμε για ιδέες να καταπολεμηθεί το οφ τόπικ. Πετάχτηκες ως συνήθως σα σφηνόπουτσα να σχολιάσεις μέχρι και το τι μου δίνει η ΟΧΙΑ όταν πηγαίνω σε κωλόμπαρα. Δεν παραβιάζω κανέναν κανόνα. Κάνω ότι ακριβώς κάνεις και συ. Οταν θα υπάρξουν κανόνες θα το ξανασυζητήσουμε.
Μέχρι τότε κιπ πόστινγκ........Γιου μείκ μάι ντέι μουσικέ..... Εβρυ ντέι.
Τι να πω γι' αυτό το μνημείο βλακείας, εμπάθειας, ασχετοσύνης και μίσους για οτιδήποτε πνευματικό, συμπεριλαμβανομένης και της τέχνης. Ήδη μερικοί σου απάντησαν απ ότι είδα, αλλά εσύ γαργάρα, ως συνήθως.
Πάμε λοιπόν:
1. Μας λες οτι ασχολείσαι με υπολογιστές, αλλά δεν μας λες τι ακριβώς κάνεις με δαύτους. Θα μπορούσες δηλαδή κάλλιστα να είσαι υπάλληλος/πωλητής σε μικρομαγαζάκι πέριξ του Πολυτεχνείου και -ελλείψει πελατών- να σκοτώνεις την ώρα σου στο σάιτ.
2. Η δική μου δουλειά στη μουσική είναι εξειδικευμένη, ηλίθιε. Δεν είμαι οργανοπαίκτης που ασχολείται νυχθημερόν με το πιάνο ή την κιθάρα. Όταν μάθεις τι σημαίνει ενορχήστρωση και πως αυτή δουλεύεται στον υπολογιστή, ίσως σου πω περισσότερα.
Και είμαι σχεδόν συνέχεια στο νετ, γιατί αυτό απαιτεί η φύση της δουλειάς μου, αν δεν έχεις αντίρρηση φυσικά.
Οι σαχλαμάρες που λες περί τσάτινγκ και πόστινγκ δείχνουν απλώς πόσο άσχετος είσαι.
3. Δεν σε ρώτησα πόσο πληρώνεσαι, αλλά το "αδρά" που λες δεν μου λέει και κάτι, πάει σετάκι με την έπαρσή σου. Εγώ δεν ακολούθησα το επάγγελμά μου για να χεστώ στο τάλιρο, όπως εσύ (ασχέτως του τι κατάφερες τελικά), αλλά επειδή το αγαπώ. Και μετά απο 25 χρόνια δουλειάς βγάζω αρκετά ώστε να μπορώ και να σε δανείσω, αν μου το ζητήσεις ευγενικά.
4. Απάντησα παραπάνω.
5. Μήπως είσαι ο Σωτήρης Κούβελας που κάποτε αποκάλεσε τους ποιητές συλλήβδην "λαπάδες"; Μόνο απο έναν άνθρωπο σαν και σένα που μισεί την πνευματικότητα και την τέχνη θα μπορούσε να ακούσει κανείς την άποψη οτι ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, οι Μπιτλς, ο Έλβις Κοστέλλο, ο Τσαρούχης ή και ο Μοντιλιάνι είναι "αργόσχολοι".
Να υποθέσω οτι οι μουσικοί σου ορίζοντες εξαντλούνται μόνο σ' αυτά που παίζει ο dj στα κωλόμπαρα και τα στριπ; Δεν θα με εξέπληττε καθόλου.
6. Όταν ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ (ασχέτως αν ως κλασικός ψεύτης και θρασύδειλος δεν το παραδέχεσαι) μου απηύθηνες τη φράση "γαμώ τη μήτρα που σε πέταγε", παραβίασες εμφανώς τους κανόνες, τους ίδιους κανόνες που σε έστειλαν στο μιουτ -όπως και μένα- την πρώτη φορά. Αντί λοιπόν να μακαρίζεις την τύχη σου, γιατί ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ βρίσκεσαι ακόμα στο σάιτ, εσύ προκαλείς. Δείγμα απλώς της παιδείας σου και του τυφλού σου μίσους.
Όσο για τα σάντουιτς και την ΟΧΙΑ (ποια ΟΧΙΑ δηλαδή...), αν δεν ήθελες να σχολιάζονται αυτά που έγραφες, απο μένα η απο οποιονδήποτε άλλον, ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ. Εγώ πάντως θα λέω ΟΤΙ, ΟΠΟΥ και ΟΤΑΝ θέλω. Όσο και να ονειρεύεσαι να γίνεις ο νταβατζής του σάιτ (εξ ου και οι απόψεις σου να απαγορευτεί στους κάτω των 200-300 μηνυμάτων να ποστάρουν), δεν φαίνεται πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο, και ευτυχώς.
Άιντε, βλακάκο.