Νέα

Πάμε για 3ο Παγκόσμιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Εννοείται ότι είχαν απώλειες οι Αμερικανοί στο Ιράκ αλλά το έχουν υπό κατοχή και μάλιστα το πήραν για πλάκα...

Ε, όχι και για πλάκα βρε Βυζούλι... Έχουν φάει τις γραββάτες τους που δεν προλαβαίνουνε να μετράνε φέρετρα από τις ενέδρες...

Και πόσες άλλες απώλειες, παραπάνω από όσες μαθαίνουμε εμείς θα υπάρχουν... Πιθανολογώ πάρα πολλές...

Αν και θερμά (!!) υποκειμενικός, θα πω οτι τα Αμερικανάκια ηττημένα θα φύγουν ΚΑΙ από εκεί...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν και θερμά (!!) υποκειμενικός, θα πω οτι τα Αμερικανάκια ηττημένα θα φύγουν ΚΑΙ από εκεί...

εξαρτάται από το τι θεωρείς ως ήττα. πάντως μην περιμένεις να φύγουν εύκολα από εκεί. φαίνεται να έχουν στρογγυλοκαθίσει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πως ο 3ος  παγκόσμιος τελικά κατέληξε να έχει και την ελλάδα μέσα, αυτό πραγματικά χρήζει ψυχιατρικής έρευνας.

το γεγονός ότι οι 2 πρώτοι παγκόσμιοι την είχαν κι αυτοί μέσα, χρήζει κι αυτό ψυχιατρικής έρευνας;

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εξαρτάται από το τι θεωρείς ως ήττα. πάντως μην περιμένεις να φύγουν εύκολα από εκεί. φαίνεται να έχουν στρογγυλοκαθίσει

Ήττα είναι όταν η υποτιθέμενα μεγαλύτερη πολεμική μηχανή χρειάζεται χρόνια για να επικρατήσει σε μια περιοχή πολεμώντας ενάντια σε μερικούς αντάρτες και κάποιους χωρικούς... :grin:

mek07

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Τομιτο... εδω θα τα χαλασουμε... Εχεις βρεθει ποτε κοντα σε πολεμο ή μεσα σ αυτον? Εχεις μυρισει ποτε σαρκα καμενη απο θερμικες βομβες η βομβες διασπορας? Εχεις δει ποτε ενα παιδικό παπουτσακι στη μεση του δρομου και μεσα να υπάρχει μονο το πατουσακι μεχρι τον αστραγαλο? Δεν υπάρχει τιποτα χειροτερο απο τον πολεμο. Και αρχιδια εχει αυτος που δυναται να σταματησει τον πολεμο. Οχι αυτος που θα τον ξεκινησει.

το ποιο σωστό πράγμα που έχουν πεί εδώ μέσα το κακό είναι ότι εμείς είμαστε πιόνακια άλλοι θα αποφασίσουν k εμείς θα ακολουθήσουμε δυστυχώς k ο σημερινός νεοέλληνας είναι μονο φραπεδιά k τάβλι ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει το ελληνικό πνεύμα γιατί  ο έλληνας στα δύσκολα γίνετε μια γροθιά εύχομαι να μην χρειαστεί να το διαπιστώσουμε όμως....

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
το ποιο σωστό πράγμα που έχουν πεί εδώ μέσα το κακό είναι ότι εμείς είμαστε πιόνακια άλλοι θα αποφασίσουν k εμείς θα ακολουθήσουμε δυστυχώς k ο σημερινός νεοέλληνας είναι μονο φραπεδιά k τάβλι ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει το ελληνικό πνεύμα γιατί  ο έλληνας στα δύσκολα γίνετε μια γροθιά εύχομαι να μην χρειαστεί να το διαπιστώσουμε όμως....

Bάλε και κανά σημείο στίξης. Μας κόπηκε η ανάσα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ήττα είναι όταν η υποτιθέμενα μεγαλύτερη πολεμική μηχανή χρειάζεται χρόνια για να επικρατήσει σε μια περιοχή πολεμώντας ενάντια σε μερικούς αντάρτες και κάποιους χωρικούς... :grin:

οκ, αυτός είναι ένας ορισμός της ήττας. μην ξεχνάς όμως ότι πήγαν εκεί με την ταμπέλα του ''σωτήρα'' κι όχι του ''εξολοθρευτή''

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν και σιχαίνομαι τη λογική της παιδικής χαράς (πες εσύ να πω εγώ), ειδικά από άτομα που ειναι 45 χρόνων θα σου απαντήσω.
1.
Ασχολούμαι με υπολογιστές όχι καθ 'έξιν αλλά κατ' επάγγελμα
2.
Δουλεύω πολλές ώρες και ο ελεύθερος χρόνος μου δεν έχει καμμιά σχέση με το συμβατικό τρόπο. Ποστάρω κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Σε πολλούς που αναρωτιούνται γιατί δεν μπαίνω στο τσατ ο λόγος είναι απλός. Στο τσατ χρειάζεται διαρκή συμμετοχή. Στο ποστινγκ δε χάνεις καμμιά ροή.
3.
Πληρώνομαι αδρά, ειδικά σε νυχτερινά όταν εσύ απλά σκοτώνεις την ώρα σου.
4.
Οσο για τις ώρες συνδεσιμότητας (μιας και μας είπες για τα μπανάκια σου που εμείς πήζουμε στας Αθήνας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:) να σου πω ότι έχω τη δυνατότητα και τον εξοπλισμό να πίνω χυμό στο Καφέ Ντε Παρί και ταυτόχρονα να σε πριζώνω στο μπουρδέλα τελεία κομ. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
5.
Εμένα το όργανό μου είναι το πληκτρολόγιο και ταυτόχρονα μπορώ να κάνω μιξ business&pleasure.
Πες μας τώρα εσύ πώς στο διάκο μπορείς να παίζεις και να εξασκείσαι ταυτοχρόνως στο πιάνο και στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου.
Εκτός εάν είσαι αργόσχολος (χαρακτηριστικό των μουσικών και ζωγράφων) οπότε πάω πάσο.
6.
Σήμερα μιλούσαμε για ιδέες να καταπολεμηθεί το οφ τόπικ. Πετάχτηκες ως συνήθως σα σφηνόπουτσα να σχολιάσεις μέχρι και το τι μου δίνει η ΟΧΙΑ όταν πηγαίνω σε κωλόμπαρα. Δεν παραβιάζω κανέναν κανόνα. Κάνω ότι ακριβώς κάνεις και συ. Οταν θα υπάρξουν κανόνες θα το ξανασυζητήσουμε.
Μέχρι τότε κιπ πόστινγκ........Γιου μείκ μάι ντέι μουσικέ..... Εβρυ ντέι.

Τι να πω γι' αυτό το μνημείο βλακείας, εμπάθειας, ασχετοσύνης και μίσους για οτιδήποτε πνευματικό, συμπεριλαμβανομένης και της τέχνης. Ήδη μερικοί σου απάντησαν απ ότι είδα, αλλά εσύ γαργάρα, ως συνήθως.
Πάμε λοιπόν:

1. Μας λες οτι ασχολείσαι με υπολογιστές, αλλά δεν μας λες τι ακριβώς κάνεις με δαύτους. Θα μπορούσες δηλαδή κάλλιστα να είσαι υπάλληλος/πωλητής σε μικρομαγαζάκι πέριξ του Πολυτεχνείου και -ελλείψει πελατών- να σκοτώνεις την ώρα σου στο σάιτ.

2. Η δική μου δουλειά στη μουσική είναι εξειδικευμένη, ηλίθιε. Δεν είμαι οργανοπαίκτης που ασχολείται νυχθημερόν με το πιάνο ή την κιθάρα. Όταν μάθεις τι σημαίνει ενορχήστρωση και πως αυτή δουλεύεται στον υπολογιστή, ίσως σου πω περισσότερα.
Και είμαι σχεδόν συνέχεια στο νετ, γιατί αυτό απαιτεί η φύση της δουλειάς μου, αν δεν έχεις αντίρρηση φυσικά.
Οι σαχλαμάρες που λες περί τσάτινγκ και πόστινγκ δείχνουν απλώς πόσο άσχετος είσαι.

3. Δεν σε ρώτησα πόσο πληρώνεσαι, αλλά το "αδρά" που λες δεν μου λέει και κάτι, πάει σετάκι με την έπαρσή σου. Εγώ δεν ακολούθησα το επάγγελμά μου για να χεστώ στο τάλιρο, όπως εσύ (ασχέτως του τι κατάφερες τελικά), αλλά επειδή το αγαπώ. Και μετά απο 25 χρόνια δουλειάς βγάζω αρκετά ώστε να μπορώ και να σε δανείσω, αν μου το ζητήσεις ευγενικά.

4. Απάντησα παραπάνω.

5. Μήπως είσαι ο Σωτήρης Κούβελας που κάποτε αποκάλεσε τους ποιητές συλλήβδην "λαπάδες"; Μόνο απο έναν άνθρωπο σαν και σένα που μισεί την πνευματικότητα και την τέχνη θα μπορούσε να ακούσει κανείς την άποψη οτι ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, οι Μπιτλς, ο Έλβις Κοστέλλο, ο Τσαρούχης ή και ο Μοντιλιάνι είναι "αργόσχολοι".
Να υποθέσω οτι οι μουσικοί σου ορίζοντες εξαντλούνται μόνο σ' αυτά που παίζει ο dj στα κωλόμπαρα και τα στριπ; Δεν θα με εξέπληττε καθόλου.

6. Όταν ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ (ασχέτως αν ως κλασικός ψεύτης και θρασύδειλος δεν το παραδέχεσαι) μου απηύθηνες τη φράση "γαμώ τη μήτρα που σε πέταγε", παραβίασες εμφανώς τους κανόνες, τους ίδιους κανόνες που σε έστειλαν στο μιουτ -όπως και μένα- την πρώτη φορά. Αντί λοιπόν να μακαρίζεις την τύχη σου, γιατί ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ βρίσκεσαι ακόμα στο σάιτ, εσύ προκαλείς. Δείγμα απλώς της παιδείας σου και του τυφλού σου μίσους.
Όσο για τα σάντουιτς και την ΟΧΙΑ (ποια ΟΧΙΑ δηλαδή...), αν δεν ήθελες να σχολιάζονται αυτά που έγραφες, απο μένα η απο οποιονδήποτε άλλον, ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ. Εγώ πάντως θα λέω  ΟΤΙ, ΟΠΟΥ και ΟΤΑΝ θέλω. Όσο και να ονειρεύεσαι να γίνεις ο νταβατζής του σάιτ (εξ ου και οι απόψεις σου να απαγορευτεί στους κάτω των 200-300 μηνυμάτων να ποστάρουν), δεν φαίνεται πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο, και ευτυχώς.

Άιντε, βλακάκο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
το γεγονός ότι οι 2 πρώτοι παγκόσμιοι την είχαν κι αυτοί μέσα, χρήζει κι αυτό ψυχιατρικής έρευνας;

Οχι

Το πως κατέληξε η συζήτηση για τον 3ο παγκόσμιο με την ελλάδα μέσα έχει ενδιαφέρον. Γιατί αν δεις τη συζήτηση δεν υπάρχει λογική συνέχεια. Απο ένα θέμα παγκόσμιο, απλά μεταφέρθηκε στην "πιο όμορφη χώρα του κόσμου" χωρίς να περάσει η συζήτηση απο κάποια άλλα στάδια, πιο ουσιώδη.

Ο 3ος παγκόσμιος θα γίνει επειδή μας ζηλεύουν. Οπως και με τη ντόπα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Οχι

Το πως κατέληξε η συζήτηση για τον 3ο παγκόσμιο με την ελλάδα μέσα έχει ενδιαφέρον. Γιατί αν δεις τη συζήτηση δεν υπάρχει λογική συνέχεια. Απο ένα θέμα παγκόσμιο, απλά μεταφέρθηκε στην "πιο όμορφη χώρα του κόσμου" χωρίς να περάσει η συζήτηση απο κάποια άλλα στάδια, πιο ουσιώδη.

Ο 3ος παγκόσμιος θα γίνει επειδή μας ζηλεύουν. Οπως και με τη ντόπα.

ποιος έγραψε ότι ο 3ος παγκόσμιος θα γίνει για την Ελλάδα;
τώρα, το πώς εξελίσσεται η κουβέντα κι αν δεν περνάει από στάδια που έπρεπε να περάσει, λογικό είναι ο καθένας να την πηγαίνει όπου θέλει. ακόμη πιο λογικό δε, τους πιο πολλούς να ενδιαφέρουν οι συνέπειες που θα έχει ο ενδεχόμενος πόλεμος για την Ελλάδα.
τέλος, αν εσύ έχεις την άποψη ότι ένας παγκόσμιος πόλεμος θα αφήσει απ' έξω την Ελλάδα, επειδή είναι χώρα που είναι εκτός των πραγμάτων, αυτό για μένα είναι η πιο λανθασμένη εκτίμηση που μπορεί να γίνει

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Δεν υπάρχουν ακόμη οι συνθήκες που θα οδηγήσουν σε νέο παγκόσμιο πόλεμο. Το κακό είναι ότι δημιουργούνται όπως φαίνεται, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Αυτό που έρχεται λίαν συντόμως είναι ο ελληνοτουρκικός πόλεμος και αν δεν προετοιμάσουμε ισχυρό στρατό θα θρηνήσουμε χιλιάδες νεκρούς.
Αν η ανοργανωσιά και η υποβάθμιση της Πυροσβεστικής επέφερε 70 νεκρούς περισυ και χιλιάδες στρέμματα καμμένα, τότε η υποβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων (βλέπε μείωση εξοπλισμών και κομματοκρατία) θα επιφέρει 70.000 νεκρούς και ολόκληρες πόλεις και νησιά κατεστραμμένα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
...και αδρά πληρωμένα, λόγω νυχτερινού ωραρίου.        :jerking:

Επισκέπτης
Η Ρωσία δεν είναι ακόμα υπερδύναμη και δεν μπορεί να συγκρουστεί στρατιωτικά με το ΝΑΤΟ.
Αν θέλετε οπωσδήποτε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο εμπλουτίστε τα σενάρια με Ιράν, Κίνα, αλλά και Λατινική Αμερική και Ινδία.
Καλο σχολιο αλλα τα σεναρια που θα προκυψουν θα ειναι υποθετικα,και(κυριως)βασισμενα σε υποθεσεις.

Η Ρωσια δεν ειναι υπερδυναμη πλεον ουτε και προκειται να ξαναεπιχειρησει την κουρσα εξοπλισμων που διελυσε την ΕΣΣΔ,παροτι τα φαντασματα του Β'Π.Π. την επηρεαζουν ακομη.Το προσφατο σκηνικο στην Γεωργια και οτι ακολουθησει,ισως,στην Ουκρανια θα γινουν εντος ενος χωρου που της"ανηκει"γεωπολιτικα εδω και αιωνες,και με τους Αμερικανους να ειναι ηδη"απασχολημενοι"στο Ιρακ,και πιθανον και στο Ιραν αυριο-μεθαυριο.Δεν υπαρχει ενα πειστικο σεναριο παγκοσμιας συγκρουσης κατα την γνωμη μου:

1)Οι ΗΠΑ ειναι πανισχυρες στρατιωτικα,η μονη χωρα που εχει την δυνατοτητα να προβαλει την ισχυ της παγκοσμια,οπου υπαρχει θαλασσα τουλαχιστον.Δεν υπαρχει αλλη χωρα ουτε συνασπισμος που να μπορει να κανει κατι τετοιο,οπως εκανε ο Αξονας στον Β'Π.Π. που αρχικα τουλαχιστον ειχε ελπιδες να παρει ενα καλο"αποτελεσμα".Και ουτε προβλεπεται να υπαρξει στο ορατο μελλον τουλαχιστον.(αυτο για το σχολιο του Νεαρχου)
2)Η οικονομια των ΗΠΑ ειναι επισης ισχυρη παρα την κριση την οποια περνανε και η τεχνογνωσια τους ειναι επισης μπροστα απο τις υπολοιπες,ειδικα η στρατιωτικη που απασχολει ενα πολυ μεγαλο μερος του προυπολογισμου των.
3)Ο Γαλλο-Γερμανικος αξονας απευχεται συγκρουση με την Ρωσια,επιθυμει να εχει ελευθερη επαφη με τον ενεργειακο του προμηθευτη(Ρωσια)χωρις να παρεμβαλεται μια αναξιοπιστη και στα χερια των Αμερικανων Ουκρανια.ΙΜΟ στην επερχομενη Ουκρανικη κριση θα λειτουργησει κατευναστικα εντος του ΝΑΤΟ εξυπηρετωντας την Ρωσικη πολιτικη.
4)Η Ρωσια δεν ειναι αναθεωρητικη δυναμη αλλα επιθυμει να επαναφερει τα"φυσικα"συνορα της χωρας που ειναι αυτα της ΕΣΣΔ εξαιρουμενων των Βαλτικων χωρων.Δεν εχει προβλημα ανευρεσης αγορων η πρωτων υλων οπως ειχαν η Χιτλερικη Γερμανια και η Αυτοκρατορικη Ιαπωνια.
5)Παροτι η Ρωσια βασιζει την πολιτικη της στο ενεργειακο,με την GAZPROM να κλεινει συμφωνιες δεξια και αριστερα,οι ΗΠΑ απο την μερια τους καθονται πανω σε μια θαλασσα πετρελαιου στο Ιρακ,που παραμενει ανεκμεταλευτη.

Οπως βλεπετε τα πυρηνικα οπλα δεν παιζουν στα επιχειρηματα μου.Κατα την γνωμη μου τα εσχατα οπλα ειναι ακρως αποτελεσματικοι(και οικονομικοι)παραγοντες αποτροπης αλλα ειναι τοσο καταστροφικα που δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν σαν πολιτικα χαρτια,δεν υπαρχει η δυνατοτητα κλιμακωσης η αποκλιμακωσης μιας κρισης με ενα τοσο απολυτο πολεμικο μεσο.
Και χωρες οπως το Ισραηλ η το Πακισταν δεν ειναι παγκοσμιοι παικτες παροτι κατεχουν ΤΟ Οπλο.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
...και αδρά πληρωμένα, λόγω νυχτερινού ωραρίου.        :jerking:

Άμα γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα στείλουμε τον Φέρθυ
διπλωματικό εκπρόσωπο στις μεγάλες δυνάμεις να τους λέει
τις μαλακίες του και να πεθάνουνε από βαριεστημάρα και
πρήξιμο αρχιδιών, έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. χαχαχαχαχα  :2funny:

Υ.Γ. Εγώ μόνο και που σκρολλάρω πάνω από τα ποσταρίσματά του
τα νοιώθω τ'αρχίδια μου να πρήζονται...αχαχαχαχα  :2funny:

Επισκέπτης
Άμα γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα στείλουμε τον Φέρθυ
διπλωματικό εκπρόσωπο στις μεγάλες δυνάμεις να τους λέει
τις μαλακίες του και να πεθάνουνε από βαριεστημάρα και
πρήξιμο αρχιδιών, έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. χαχαχαχαχα  :2funny:

Υ.Γ. Εγώ μόνο και που σκρολλάρω πάνω από τα ποσταρίσματά του
τα νοιώθω τ'αρχίδια μου να πρήζονται...αχαχαχαχα  :2funny:

Αν εισουν εσυ διπλωματικος εκπροσωπος τι "οπλα" θα ειχες?Δεν πιστευω να εκανες γλειφομουνι στις γυναικες τους για να τους καλοπιασεις ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αν εισουν εσυ διπλωματικος εκπροσωπος τι "οπλα" θα ειχες?Δεν πιστευω να εκανες γλειφομουνι στις γυναικες τους για να τους καλοπιασεις ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΙΚΕ ΜΟΥ  :boobies: Τόπιασες  :2funny:
Θα τους έκανα τις μουνίτσες να λοιώνουν στα υγρά τους, κι επειδή
το μουνί σέρνει καράβι, θα σταμάταγαν οι Νατάσες και οι Τζένες τους
αντίστοιχους σαν νέες Λυσσιστράτες  :2funny:

Υ.Γ. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΖΗΛΕΥΕΤΕΕΕ που τρώω τα πιο όμορφα και φρέσκα μουνάκια  :boobies:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
προσεχε ομως ρε φιλε και λιγο με τα γλειφομουνια στα ρδελα...δεν ειναι παιξε γελασε :rolleyes:

Μην νομίζεις οτι πάω και γλύφω όποια νάναι 20 χρόνια φούρναρης  :boobies:
ξέρω από καλό λάδι  :boobies:

Υ.Γ. Σε Ολόκληρη τη 'σταδιοδρομία' μου μόνο μια φορά πριν πολλά χρόνια
κόλλησα μουνόψειρες και τίποτις άλλο, και μάλιστα από ΕΛΛΕΕΙΝΗΔΑΑΑ  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom