Νέα

Πάμε για 3ο Παγκόσμιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον για να μην βασανίζουμε τους υπόλοιπους

εσυ μπορείς να νομίζεις ότι θες. Δεν είναι θέσφατο ξέρεις.

Εγώ πάντως έγραψα να μην τον φοβόμαστε.

Φυσικά ενας μουσικός όπως εσύ μπορεί να μας διαφωτίσει σίγουρα καλύτερα από ότι κάθε άλλος για το πολεμικό φαινόμενο το οποίο για πολύ συγκεκριμένους ιδεολογικούς λόγους πάντα καταλήγει στα ίδια τσιτάτα.
Γράψε μας πέντε λέξεις λοιπόν να μορφωθούμε και εμείς οι υπόλοιποι αδαείς λοιπόν όταν έχεις την ευκαιρία.
Περαστικά

Εγώ είπα απλώς οτι όταν -ως έθνος- έχουμε πάρει τα @@ μας σε τουλάχιστον ΔΥΟ πολέμους στα τελευταία 110 χρόνια (και ανέφερα ποιους), τότε καλά θα κάνουμε να τον φοβόμαστε και να τον παραφοβόμαστε τον πόλεμο. Που σημαίνει επίσης να κάνουμε το παν για να τον αποφύγουμε.

Όσο για το δεύτερο σκέλος:
Ναι, εγώ είμαι μουσικός και λέω την ελεύθερα την άποψή μου για όσα συμβαίνουν ή πρόκείται να συμβούν στη χώρα μου (εκτός αν δεν δικαιούμαι, κατά τη γνώμη σου).
Εσύ όμως που μιλάς τόσο άνετα για πόλεμο, ποιος είσαι; Ο Συνταγματάρχης Βαρτάνης του Αγνώστου Πολέμου;

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ξέρω.
Αλλά δεν θα σου πω.
Ψάξε στο σάιτ αν έχεις τόση καούρα πια.          :)

Όλοι έχουν τα διαχωριστικά τους πλέγματα και συμπλέγματα. Από δω τα θεία, από κει τα άνομα και πιο πέρα τα παράνομα, μα όχι χάριν της εύρυθμης λειτουργίας. Μου τη δίνουν αυτά τα ενοχικά. 

Τέσπα, το αφήνω γιατί είμαι εντελώς off.

Επισκέπτης
Μακαρι να γινει και αυριο αν ειναι δυνατον. Να αρχισουμε το πλιατσικο και να ξεπαστρεψουμε τα μουνοπανα που μας περιτριγυριζουν. Τραπεζες, πολυκαταστηματα, μπατσοι, παπαδες, δικαστικοι, πολιτικοι θα ειναι οι πρωτοι στοχοι. θα ακολουθησουν και οι επομενοι. Αντε να "σουταρουμε" και σε τιποτα ζωντανο, ολο δεντρα και πινακιδες πυροβολαω στο χωριο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κομματάκι δύσκολο να γίνει ο 3ος ΠΠ.
Κανένα θερμό επεισοδιάκι, που μπορεί να εξαφανίσει καμία χώρα, ίσως.
Εν καιρώ ειρήνης πάντως και μέσα σε πολύ λίγες μέρες ο στρατός μας έχασε 3 φαντάρους, ενα απο ναρκωτικά και 2 απο άγνωστα αίτια.

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μακαρι να γινει και αυριο αν ειναι δυνατον. Να αρχισουμε το πλιατσικο και να ξεπαστρεψουμε τα μουνοπανα που μας περιτριγυριζουν. Τραπεζες, πολυκαταστηματα, μπατσοι, παπαδες, δικαστικοι, πολιτικοι θα ειναι οι πρωτοι στοχοι. θα ακολουθησουν και οι επομενοι. Αντε να "σουταρουμε" και σε τιποτα ζωντανο, ολο δεντρα και πινακιδες πυροβολαω στο χωριο.

Εχμ, μήπως μπέρδεψες τον Παγκόσμιο με τον εμφύλιο;  :grin: για να μην πω ότι εσύ με τη φόρα που πήρες θα ξεκληρήσεις όλο το ελλαδιστάν.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εχμ, μήπως μπέρδεψες τον Παγκόσμιο με τον εμφύλιο;  :grin: για να μην πω ότι εσύ με τη φόρα που πήρες θα ξεκληρήσεις όλο το ελλαδιστάν.

Γιατί, μήπως αυτός θα πολεμήσει νομίζεις;        :uglystupid:

Επισκέπτης
Γιατί, μήπως αυτός θα πολεμήσει νομίζεις;         :uglystupid:

Ημουν Ι4 αδερφε, οποτε δεν με καλουν. Αλλα και να με καλουσαν δεν θα πηγαινα. Δεν παω να σκωτωθω εγω για πατριδες θρησκειες και μαλακιες. Μονο για την παρτη μου παλευω και για τους "δικους" μου. Ουτε εχω κοινα συμφεροντα με Ρωσσους και Αμερικανους ουτε με την ελιτ της Ελλαδας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ είπα απλώς οτι όταν -ως έθνος- έχουμε πάρει τα @@ μας σε τουλάχιστον ΔΥΟ πολέμους στα τελευταία 110 χρόνια (και ανέφερα ποιους), τότε καλά θα κάνουμε να τον φοβόμαστε και να τον παραφοβόμαστε τον πόλεμο. Που σημαίνει επίσης να κάνουμε το παν για να τον αποφύγουμε.

Όσο για το δεύτερο σκέλος:
Ναι, εγώ είμαι μουσικός και λέω την ελεύθερα την άποψή μου για όσα συμβαίνουν ή πρόκείται να συμβούν στη χώρα μου (εκτός αν δεν δικαιούμαι, κατά τη γνώμη σου).
Εσύ όμως που μιλάς τόσο άνετα για πόλεμο, ποιος είσαι; Ο Συνταγματάρχης Βαρτάνης του Αγνώστου Πολέμου;

αφού είσαι λοιπόν μουσικός και μπορείς να λες ελεύθερα τη γνώμη σου μπορείς να μοιραστείς και μαζί μας τι όργανο παίζεις;

Απορία χωρίς ειρωνεία........
Εάν όντως είσαι επαγγελματίας μουσικός πότε ασχολείσαι με το όργανο;
Στα ενδιάμεσα του μπουρδέλα; Στον ύπνο σου;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ημουν Ι4 αδερφε, οποτε δεν με καλουν. Αλλα και να με καλουσαν δεν θα πηγαινα. Δεν παω να σκωτωθω εγω για πατριδες θρησκειες και μαλακιες. Μονο για την παρτη μου παλευω και για τους "δικους" μου. Ουτε εχω κοινα συμφεροντα με Ρωσσους και Αμερικανους ουτε με την ελιτ της Ελλαδας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αφού είσαι λοιπόν μουσικός και μπορείς να λες ελεύθερα τη γνώμη σου μπορείς να μοιραστείς και μαζί μας τι όργανο παίζεις;

Απορία χωρίς ειρωνεία........
Εάν όντως είσαι επαγγελματίας μουσικός πότε ασχολείσαι με το όργανο;
Στα ενδιάμεσα του μπουρδέλα; Στον ύπνο σου;

Πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω σε όλα όσα ρώτησες, αν κάνεις πρώτος την αρχή.

Πέσμας λοιπόν με τι ασχολείσαι και όλες τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου.

Α, και για τη διαχείριση του ελέυθερου χρόνου σου.

Απ ότι βλέπω, μπαίνεις στο σάιτ πιο πολλές ώρες απο τον καθένα, κάθε μέρα.

Και εγώ χωρίς ειρωνεία μιλάω, σε βεβαιώ.

Υ.Γ. Κάτι έλεγες το πρωί για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τα off topic.
Moderation αν θυμάμαι καλά;
Εκτός αν η ερώτηση για τη δουλειά μου σου φαίνεται on topic όταν συζητάμε περί 3ου ΠΠ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Σωστός ο Δικαιόπολις.

Και δεν το λέω ειρωνικά, μην παρεξηγηθώ.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
ΔΥΣΤΗΧΩΣ κι ο 3ος παγκόσμιος να μην γίνει, ΣΥΝΤΟΜΑ θα έχουμε πόλεμο στα Βαλκάνια... (κι ο καθένας μας ας προετοιμαστεί όπως νομίζει) :S

Δεν βλεπω στο αμεσο μελλον κατι εκτος απο το Κοσσοβο?Και στο κατω κατω τι μπορει να γινει να στειλουν οι Ρωσσοι στρατο?

Γενικως μπορει να γινει κανενας πολεμος κυριως με την Ουκρανια.Και ισως γινουν καποια θερμα επισοδεια
με Πολωνια και Τσεχια αλλα θα δουμε.Μου φαινεται βλεπω τις κυβερνησεις της Τσεχιας και Πολωνιας να ξυλωνουν μετα απο λιγο την αντιπυραυλικη ασπιδα τους και να την επιστρεφουν.
Δεν τους συμφερει καθολου μα καθολου μια κοντρα.Αλλα πιστευω αργοτερα θα το καταλαβουν.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν βλεπω στο αμεσο μελλον κατι εκτος απο το Κοσσοβο?Και στο κατω κατω τι μπορει να γινει να στειλουν οι Ρωσσοι στρατο?

Γενικως μπορει να γινει κανενας πολεμος κυριως με την Ουκρανια.Και ισως γινουν καποια θερμα επισοδεια
με Πολωνια και Τσεχια αλλα θα δουμε.Μου φαινεται βλεπω τις κυβερνησεις της Τσεχιας και Πολωνιας να ξυλωνουν μετα απο λιγο την αντιπυραυλικη ασπιδα τους και να την επιστρεφουν.
Δεν τους συμφερει καθολου μα καθολου μια κοντρα.Αλλα πιστευω αργοτερα θα το καταλαβουν.
ωραία θα γεμίσουμε με Ουκρανιδούλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω σε όλα όσα ρώτησες, αν κάνεις πρώτος την αρχή.

Πέσμας λοιπόν με τι ασχολείσαι και όλες τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου.

Α, και για τη διαχείριση του ελέυθερου χρόνου σου.

Απ ότι βλέπω, μπαίνεις στο σάιτ πιο πολλές ώρες απο τον καθένα, κάθε μέρα.

Και εγώ χωρίς ειρωνεία μιλάω, σε βεβαιώ.

Υ.Γ. Κάτι έλεγες το πρωί για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τα off topic.
Moderation αν θυμάμαι καλά;
Εκτός αν η ερώτηση για τη δουλειά μου σου φαίνεται on topic όταν συζητάμε περί 3ου ΠΠ.

Αν και σιχαίνομαι τη λογική της παιδικής χαράς (πες εσύ να πω εγώ), ειδικά από άτομα που ειναι 45 χρόνων θα σου απαντήσω.
1.
Ασχολούμαι με υπολογιστές όχι καθ 'έξιν αλλά κατ' επάγγελμα
2.
Δουλεύω πολλές ώρες και ο ελεύθερος χρόνος μου δεν έχει καμμιά σχέση με το συμβατικό τρόπο. Ποστάρω κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Σε πολλούς που αναρωτιούνται γιατί δεν μπαίνω στο τσατ ο λόγος είναι απλός. Στο τσατ χρειάζεται διαρκή συμμετοχή. Στο ποστινγκ δε χάνεις καμμιά ροή.
3.
Πληρώνομαι αδρά, ειδικά σε νυχτερινά όταν εσύ απλά σκοτώνεις την ώρα σου.
4.
Οσο για τις ώρες συνδεσιμότητας (μιας και μας είπες για τα μπανάκια σου που εμείς πήζουμε στας Αθήνας  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:) να σου πω ότι έχω τη δυνατότητα και τον εξοπλισμό να πίνω χυμό στο Καφέ Ντε Παρί και ταυτόχρονα να σε πριζώνω στο μπουρδέλα τελεία κομ. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
5.
Εμένα το όργανό μου είναι το πληκτρολόγιο και ταυτόχρονα μπορώ να κάνω μιξ business&pleasure.
Πες μας τώρα εσύ πώς στο διάκο μπορείς να παίζεις και να εξασκείσαι ταυτοχρόνως στο πιάνο και στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου.
Εκτός εάν είσαι αργόσχολος (χαρακτηριστικό των μουσικών και ζωγράφων) οπότε πάω πάσο.
6.
Σήμερα μιλούσαμε για ιδέες να καταπολεμηθεί το οφ τόπικ. Πετάχτηκες ως συνήθως σα σφηνόπουτσα να σχολιάσεις μέχρι και το τι μου δίνει η ΟΧΙΑ όταν πηγαίνω σε κωλόμπαρα. Δεν παραβιάζω κανέναν κανόνα. Κάνω ότι ακριβώς κάνεις και συ. Οταν θα υπάρξουν κανόνες θα το ξανασυζητήσουμε.
Μέχρι τότε κιπ πόστινγκ........Γιου μείκ μάι ντέι μουσικέ..... Εβρυ ντέι.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ποσα παγκοσμια εχουν γινει στους ολυμπιακους?

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Είναι δύσκολο εώς απίθανο να έχουμε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τουλάχιστον για τα επόμενα 10-20 χρόνια ούτε η Ρωσία ούτε κάποια άλλη χώρα θα έχει αρκετή δύναμη για να απειλήσει στρατιωτικά τις ΗΠΑ και τη Δύση γενικότερα. Αν η Ρωσία πιεστεί από τα αντιπυραυλικά έχει και πλάγιους τρόπους να ασκήσει και αυτή με τη σειρά της πίεση.

Αλλά ρε παιδία πολύ απαισιοδοξία βλέπω: “θα καταστραφούμε”, “δε θα καταλάβουμε από πού μας ήρθε” και ούτω καθ’ εξής… Δεν είμαστε καμιά υπερδύναμη αλλά ούτε και πρόβατα επί σφαγή. Αν ω μη γένοιτο μας χτυπήσει κάποτε ο πόλεμος την πόρτα θα βάλουμε τον κώλο μας κάτω να αντισταθούμε και να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα με τις λιγότερες απώλειες. Έτσι πρέπει να γίνει και έτσι θα γίνει πιστεύω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Σιχαμενο πραμα ο πολεμος...

Stories

Νέο!

Stories