Νέα

Παλιοί ξένοι μπασκετμπολίστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΚ παιδια.Δεν διαφωνώ.Κ εγώ χάλια είμαι,αλλά θα ήταν μια διέξοδος το μπασκετάκι για να μην τρελαθούμε με αυτά.Κ σας το λέει κάποιος που τα σημάδια της βίας στα γήπεδα έχουν μείνει μόνιμα πάνω του.

Να στε καλά μάγκες.

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Να προσπαθήσω εγω να σπασω τον παγο:Πειτε 1-2 ξένους μπασκετμπολιστες που ΕΠΑΙΞΑΝ Ελλάδα τους οποιους χαιροσασταν να βλέπετε και πιστευετε ειχαν πολύ μεγαλη προσφορά στο πρωταθλημα μας...
Πολύ προχειρα λεω τον Βάρνερ του ΠΑΟΚ, τον Ινγκραμ του Ηρακλή και τον Μπερι αν και υπάρχουν παρα πολλοί μάλλον....

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους αισθάνομαι θλίψη με τα χθεσινά γεγονότα ,ελπίζω να είναι και το τελευταίο γεγονός και να μην θρηνίσουμε ξανά νεκρούς
o rivers, Μπέρι (με το κάτι σαν σουτ), radja ,willkins zarko paspalje,eddie jonnson(χεράς),danny vreins, μπορεί να ξεχνάω και κάποιους

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ναι και ο Ζαρκο σίγουρα μέσα. Παιχταραδες ολοι τους απλα γραφοντας προσφορά σκεφομουν και ενα βαθοε χρονου, μια διαρκεια δηλαδή. Δυνατό πολύ και το "μωρο του ελαφιού" (28 μπύρες ειχε πιει στο φαιναλ φορ??), και ο Ταρπλει βεβαια απιστευτος παικτης και πολύ δυνατός.
Θυμαμαι μια φαση ρε παιδια Ολυμπιακος-Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Παιρνει το αμυντικό και κατεβαζει την μπαλλα σε ολοτο γηπεδο γιατι ειχε καλή τεχνική, ακολουθούσε ο Φασούλας τρειλερ του την εδωσε και ο ψηλός καρφωσε. Αλλο να το λες και αλλο να το βλεπετε!!!!Ειχαμε τρομερη ομαδα τοτε, τζαμπα χασαμε στο Τελ Αβιβ...
Α, και ο Πρελιεβιτς στους απο πάνω...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μιτσελ ουιγκινς!!! Ο ΣΚΟΡΕΡ!!!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
και ο όντι Νόρρις που έπεξε 2 σεζον στο περιστέρι παικταράς με θητεία χρόνια στην Μπάρτσελόνα στην ελλάδα ήρθε στα τελειώματα του σαν παίχτης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως είμαστες τυχεροί.Έχουμε δει τρομερούς παιχταράδες του ΝΒΑ στην χώρα μας.Αν ήταν ποδόσφαιρο θα ήμασταν η Ισπανία ή η Ιταλία του ποδοσφαίρου.Κοιτάχτε ονόματα που μεσουρανούσαν κάποτε στα παρκέ του ΝΒΑ:
Domonique(η μεγάλη ατραξιόν που έπαιξε ποτέ στην Ευρώπη)
Danny Vreins
Roy Tarpley
Rolando Blackman
Willie Anderson
Viktor Alexander
Walter Berry
Xavier Mc Daniel(μεγάλη μου αδυναμία)
Byron Scott
Chambers
John Shalley

Ζαλάδα με έπιασε :uglystupid:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τον tonie white τον θυμαστε?ενα απιστευτο τυπακι ειχε ερθει πριν απο ενα ματς με παο(στο μοσχος)!!πολυ καλη ομαδα ο παο αλλα τους πηρε μονος του!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τον tonie white τον θυμαστε?ενα απιστευτο τυπακι ειχε ερθει πριν απο ενα ματς με παο(στο μοσχος)!!πολυ καλη ομαδα ο παο αλλα τους πηρε μονος του!!

Μου φαίνεται ότι έπαιξε ενάντια στον ΑΡΗ πρώτο του ματς.Τότε η ΑΕΚ είχε 0 νίκες κ 5 ήττες κ κέρδισε τον ΑΡΗ με τον Whyte για 1η φορά στην σύνθεσή της.Είχε έρθει μι9α μέρα πριν κ έβαλε 30 πόντους.Μόνος του πήρε το ματς.Μετά επαιξε στην Limoge του Μάλκοβιτς όπου πήρε κ το πρωταθλητριών.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως είμαστες τυχεροί.Έχουμε δει τρομερούς παιχταράδες του ΝΒΑ στην χώρα μας.Αν ήταν ποδόσφαιρο θα ήμασταν η Ισπανία ή η Ιταλία του ποδοσφαίρου.Κοιτάχτε ονόματα που μεσουρανούσαν κάποτε στα παρκέ του ΝΒΑ:
Domonique(η μεγάλη ατραξιόν που έπαιξε ποτέ στην Ευρώπη)
Danny Vreins
Roy Tarpley
Rolando Blackman
Willie Anderson
Viktor Alexander
Walter Berry
Xavier Mc Daniel(μεγάλη μου αδυναμία)
Byron Scott
Chambers
John Shalley

Ζαλάδα με έπιασε :uglystupid:

Ξέχασα τον μέγα Kiki Vandeway

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
με παο επαιξε!!!και ξεχασες και τον κλιφ λεβιγκστον!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O Levingston δεν ήταν τόσο μεγάλο όνομα.Χαμάλης των BULLS ήταν.Βέβαια ήταν κ τόσες φορές πρωταθλητής .Στο ΝΒΑ ο μ.ο πόντων του δεν ξεπέρασε τους 4.0 κάποια χρονιά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εκτος παιχτης ρε φιλε!!!και ο σκοτ σκαιλς νομιζω επαιξε στον παοκ!!και μετα προπονητης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Scott Skyles,σωστά Νίκο.Με τόσους που έπαιξαν όλο κ κάποιος θα μου ξέφευγε.

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνοι ρε παιδια α΄λλα εγω μιλησα για προσφορα στο ελληνικό μπασκετ. Πιστευω οτι ο Ντομινικ π.χ. ΔΕΝ προσφερε τοσα πολλα στον ΠΑο οσα περιμεναν (πιο πολυ ατραξιον ηταν και με το ονομα επαιζε) οπως και ο Αλεξαντερ της ΑΕΚ δεν ηταν κατι μοναδικο ουτε πολυ σταθερος σε αποδοση. Πιο πολλα εδωσε στον ΠΑΟ ο Βρανκοβιτς πχ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προσφορά στο Ελληνικό μπάσκετ, κατεμέ την μεγαλύτερη έδωσε ο Ινκραμ.

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το μεγαλύτερο 5άρι ίσως όλων όμως (μόνο στο βίντεο τον έχω δει) ήταν ο Bill Russell των Celtics. Ήταν ο μόνος που μπορούσε να παίξει τον Wilt (the stilt) Chamberlain στα ίσα και να τον νικήσει.

Καλο μεσημερι σε ολους ... αποχη χθες ... και παμε δυναμικα...Bill Russel...

Συνημμένα

• history_summary_russell.jpg
    history_summary_russell.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • russell_.jpg
    russell_.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 25

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός!!!!Πολύ μεγάλος παίκτης.
Ποιος θυμαται τον "γιγαντα με τα πήλινα πόδια;" μια και πηραμε κουβεντα για παλιους σεντερ??Πολλά προσόντα αλλα τα γονατα του δεν τον αφησαν να παιξει οπως μπορουσε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom