AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 118
- Like
- 2.100
- Πόντοι
- 8.360
Το κατάστημα στην Ευνειδών 5 τις τελευταίες 2-3 φορές που έχω περάσει το βρήκα κλειστό.Γνωρίζει κανείς αν ο εν λόγω οίκος είναι κλειστός πλέον;
Να συμπληρώσω και εγω ένα υπόγειο γωνία Αγίου Μελετίου και μοσχονησίων νομίζω δεν θυμάμαι, πήγαινα απο το 1983 με μια Βυζαρού, και μετά πρός το 90 δούλευε μια ξανθούλα με σπαστό κατσαρό μαλάκι η Εφη, τότε έχυνα στα 3 λεπτά και μου την είχε πει οτι πρέπει να το απολαμβάνω πιο πολύ και να μη χύνω....κατόπιν έφυγε και η υπηρεσία της έγινε εργαζόμενη, και τρόμαξα έρχομαι καλοκαίρι απο το εξωτερικό και λεω τι έγινε ?θυμάμαι ακόμη τη φράση (άλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλοιώς) τώρα έχει κλείσει.....ηταν ανοιχτό μέχρι και τα τελη της δεκαετιας 90 αν θυμαμαι καλα
Η Ρεα απιστευτη μουναρα!
Να συμπληρώσω και εγω ένα υπόγειο γωνία Αγίου Μελετίου και μοσχονησίων νομίζω δεν θυμάμαι, πήγαινα απο το 1983 με μια Βυζαρού, και μετά πρός το 90 δούλευε μια ξανθούλα με σπαστό κατσαρό μαλάκι η Εφη, τότε έχυνα στα 3 λεπτά και μου την είχε πει οτι πρέπει να το απολαμβάνω πιο πολύ και να μη χύνω....κατόπιν έφυγε και η υπηρεσία της έγινε εργαζόμενη, και τρόμαξα έρχομαι καλοκαίρι απο το εξωτερικό και λεω τι έγινε ?θυμάμαι ακόμη τη φράση (άλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλοιώς) τώρα έχει κλείσει.....
Μοσχονησιων και Ιεροσολυμων ηταν ενα γωνιακο νεοκλασικο ημιυπογειο που εκλεισε λογω του σχολειου που ανοιξε απεναντι
Αυτο που λες Μοσχονησιων και Αγιου Μελετιου ηταν οντως ημιυπογειο κατω απο ενα κομμωτηριο. Και παντα εκει δουλευε μια Ελληνιδα.
Δυστυχως πολλα περιφεριακα σπιτακια εκλεισαν
ε ρε κατι γαμησια που ειχα ριξει σε αυτο το μπουρδελο και στο πιο πανω που εχει αλλο ενα...!!!!
Απο τα μπουρδελα που αφησαν εποχη,περιξ της πλατειας Αμερικης.Απο τα πρωτα που προσφεραν "ακα"..
Εγω λογω ηλικιας δε προλαβα εκεινη την εποχη, αλλα μεγαλυτερος σε ηλικια γνωστος μου, μου εχει πει οτι ισχυε τοτε αυτο, ολα χωρις προφυλακτικο. Μονο οπως μου ειπε, η ιεροδουλη, συνηθως μεγαλοκοπελα, επαιρνε οινοπνευμα και καθαριζε καλα το εργαλειο και μετα ολα μεσα.Σε αυτό στη Σκαλιστήρι ήταν μια GILF περίπου το 1983 που τα έκανε όλα χωρίς προφυλακτικό.