Επισκέπτης
E δεν εχει σημασια!..τουλαχιστον ηταν η μονη που μου βρηκε αυτο που εψαχνα!η μουνιτσα παλι δεν το εβλεπε πουθενα
απλα θελει παλι να το παιξει γαματη
ακομα δεν ανοιξε το νημα,εχει κανει 40 ποστς
E δεν εχει σημασια!..τουλαχιστον ηταν η μονη που μου βρηκε αυτο που εψαχνα!η μουνιτσα παλι δεν το εβλεπε πουθενα
ποτε προλαβαινες να βλεπεις κινουμενα σχεδια για να κρινεις εσυ?νερντακο αυτο δεν ειναι κινουμενο σχεδιο
ξυπνα
νερντακο αυτο δεν ειναι κινουμενο σχεδιο
ξυπνα
θα έχει μπει σε κανένα φόρουμ που συζητάνε γι'αυτό το θέμα και ποστάρει με την σειρά τις αναφορές των μελών του σαν δικές της αναμνήσεις κι έτσιη μουνιτσα παλι δεν το εβλεπε πουθενα
γιατί το professor poopsnagle που μπήκε πριν είναι;νερντακο αυτο δεν ειναι κινουμενο σχεδιο
ξυπνα
Το l'ecole des champions ήταν το αγαπημένο μου animation μαζί με άλλα.Το είχα πρωτοδεί στο Star πριν κάπου 12 χρόνια..Πλέον το χω όλο σε DVD άλλα στα Γαλλικά.
πριν 17 χρονια επαιζε αυτο...περιμεναμε ολοι μια βδομαδα σαν τα πρεζακια μεχρι να δουμε το επομενο επισοδειο
δεν ξερω αν το ξαναποσταρε κανεις,γιατι εχει γεμισει η μουνιτσα 10 σελιδες μεσα σε 2' και δε μπορω να τις διαβασω ολες
Aπό τότε άρχισα να αγαπώ τα
το σουτ του αετου ποιο ηταν?εκεινο που πηγαινε παρα πολυ ψηλα η μπαλα,τυφλωνε τον τερματοφυλακα ο ηλιος ενω την κοιταζε και μετα κατεβαινε πολυ αποτομα και καθετα κι εμπαινε παντα μεσα περνωντας ξυστα απο πισω του?βενιαμιν λεγεται
το εβλεπα κ εγω σαν πρεζακι νομιζω το σταρ το εδειχνε
που εριχνε το σουτ του αετου
ειχε βγει κ απομιμηση με εναν που λεγοταν σαν με μπλε μαλλι εξαλλο
το σουτ του αετου ποιο ηταν?εκεινο που πηγαινε παρα πολυ ψηλα η μπαλα,τυφλωνε τον τερματοφυλακα ο ηλιος ενω την κοιταζε και μετα κατεβαινε πολυ αποτομα και καθετα κι εμπαινε παντα μεσα περνωντας ξυστα απο πισω του?
αυτο ηταν που μαζευαν κατι κλειδια?
σκεψου οτι κ πριν 17 χρονια ημασταν συντονισμενοι σαν πρεζακια πισω απο μια οθονη την ιδια μερα την ιδια ωρα οπως τωρα
σε κομπλαρα?
πηρε πτυχιο απο το τει της πουτσας που σπουδαζε κ την ειδε βεντετα
Ποιο τει ρε ζώον;πηρε πτυχιο απο το τει της πουτσας που σπουδαζε κ την ειδε βεντετα
θυμάσαι την "σοφίτα" που την παρουσίαζαν στην ΕΡΤ1 τρεις παππούδες και στην διάρκειά της έδειχναν και διάφορα κινούμενα σχέδιαΘυμαστε αυτη τη σκηνη με τη σοφιτα?....