Νέα

Παλιά αγαπημένα κινούμενα σχέδια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μύστης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
ΓΟΥΝΤΙ Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ!                                                                                                        

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
δεν πειραζει ρε μαν...

εχω δει τα παντα απο κινουμενα οταν ημουν μικρος.. αλλα αυτο τους ειχε πορωσει ολους..

Εχανες ενα επεισοδιο ρωταγες αλλους να σου πουν τι εγεινε...

Dragonball τα πρωινα, μαζευομασταν σε σπιτια και το βλεπαμε παρεα,απογευμα φαι και playstation 1 και υπνο και το βραδι μπαλα στης αλανες, οπου επεφτε και ξυλο  :zfuck:

Ο παραδεισος ηταν στην ελλαδα τοτε...  Οποτε ακουω το opening αυτο ανατριχιαζω... Βασικα τωρα εχω ολα τα επεισοδα στο pc,βγαινουν και νεα το νεο ετος.. αλλα καμια σχεση με τοτε, τοτε περιμενες πως και πως να ερθει το Σ/Κ...
φιλε σταμ μηπως υπαρχει κανενα link για να κατεβασουμε και εμεις τα επεισοδια ??? τα εχω δει απλα λεω για συλλογη.μηπως τα εχεις ανεβασει σε κανενα site ???  :think:
τωρα μονο κατι μικρες ταινιες βγαινουν,κριμα που τελειωσε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
φιλε σταμ μηπως υπαρχει κανενα link για να κατεβασουμε και εμεις τα επεισοδια ??? τα εχω δει απλα λεω για συλλογη.μηπως τα εχεις ανεβασει σε κανενα site ???  :think:
τωρα μονο κατι μικρες ταινιες βγαινουν,κριμα που τελειωσε
στο pirate bay εχει τα παντα απο dragonball εχω ολα τα επεισοδια με την αγγλικη γλωσσα..

εχω σε εκρεμοτητα και αυτα με την ελληνικη, αλλα η μεταγλωτηση ειναι απαισια, πολλες φορες με αυτα που ακουω μου θυμηζει μεξικανικη νουβελα  :2funny:

εδω στην ελλαδα τελειωσε, στην ιαπωνια εχουν βγαλει καινουρια, με μια αναμιξη βεβαια...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
στο pirate bay εχει τα παντα απο dragonball εχω ολα τα επεισοδια με την αγγλικη γλωσσα..

εχω σε εκρεμοτητα και αυτα με την ελληνικη, αλλα η μεταγλωτηση ειναι απαισια, πολλες φορες με αυτα που ακουω μου θυμηζει μεξικανικη νουβελα  :2funny:

εδω στην ελλαδα τελειωσε, στην ιαπωνια εχουν βγαλει καινουρια, με μια αναμιξη βεβαια...
στην ιαπωνια μετα το Ζ βγηκε το GT.
και εχουν βγει και καποιες ταινιες οπως μια με τον πατερα του γκοκου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στην ιαπωνια μετα το Ζ βγηκε το GT.
και εχουν βγει και καποιες ταινιες οπως μια με τον πατερα του γκοκου
βγαινει και ενα hoshi το 2013 με αρκετες διαφορες απο οτι εχω δει...

παρε και το λινκ που σου πα.. πολλα GigaByte αλλα αξιζει να τα χεις  ;)

grousouzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά ήταν χρόνια ρε παιδιά. Όχι απλά όλοι περιμέναμε το ΣΚ, αλλά ξυπνούσαμε και από νωρίς, για να βλέπουμε τα καρτούν που θέλαμε και μετά για παιχνίδι.
Είμαστε ευλογημένοι εμείς πάντως. Μεγαλώσαμε βλέποντας Θάντερκατς, Τζι Άι Τζο, Χελωνονιντζάκια, Ντράγκονμπολ, Σίλβερχοκς και... πολλά πολλά άλλα. Δείτε τι επιλογές έχουν τώρα τα πιτσιρίκια και πως ζουν.

Πάντως, εγώ τα βλέπω ακόμα τα παιδικά... Δεν είναι θέμα ηλικίας

:grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτά ήταν χρόνια ρε παιδιά. Όχι απλά όλοι περιμέναμε το ΣΚ, αλλά ξυπνούσαμε και από νωρίς, για να βλέπουμε τα καρτούν που θέλαμε και μετά για παιχνίδι.
Είμαστε ευλογημένοι εμείς πάντως. Μεγαλώσαμε βλέποντας Θάντερκατς, Τζι Άι Τζο, Χελωνονιντζάκια, Ντράγκονμπολ, Σίλβερχοκς και... πολλά πολλά άλλα. Δείτε τι επιλογές έχουν τώρα τα πιτσιρίκια και πως ζουν.

Πάντως, εγώ τα βλέπω ακόμα τα παιδικά... Δεν είναι θέμα ηλικίας

:grin:
  τα σημερινα πιτσιρικια ειναι για πολλες μαπες.. τα εχουν κανει οι γονεις σαν τα μουτρα τους..

10-13χρονα να σφιγονται στο φεισμπουκ ,12χρονες με γοβες και μινι, με ipad, laptop , iphone,και facebook..
χωρις να βγαινουν να παιζουν καμια μπαλιτσα...

που τα χαμε εμεις αυτα? Ενα playstation h ενα νιντεντο ειχαμε, και ενα νοκια που παιζαμε το φιδακι και νομιζαμε οτι ειχαμε τον κοσμο στα χερια μας...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
sport billy
με απολυτη φαντασιωση την αφεντρα :s&m_2: βαντα με τα μεγαλα βυζια :boobies: :tits:

Kαι εμένα μου άρεσε η Βάντα τύπε.  :grin: Τι βυζάρες.  :tits:

http://[URL unfurl="true"]www.thirdraildesignlab.com/images/trdltr_vanda_a.jpg[/img[/URL]]

Και αυτή μου άρεσε για κάποιο λόγο.  *P

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTUBu9mHfxpZMjwmBqWQm3vxG0F0lnL8jie961aYLl_HBsFjLiUJwA6avyh

Αν και η κορυφαία ήταν μια μελαχρινή από ένα ιαπωνικό (cat's eye).  :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.notizie.it/wp-content/blogs.dir/95/files/2011/06/Occhi-di-gatto.jpg[/img[/URL]]

Για την μεσαία είχε πέσει πολύ μελέτη.  ;D

[img]http://digilander.libero.it/DBfamily/sigle/occhigatto2.jpg

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ολοκληρο κομματι οχι αστεια.....    :rockon:

Και φυσικα ο ηχος απο το μαστιγιο....    :cum: