dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Ο Φρου Φρου και ο Ξυλουργός! Δεν ήταν 100% κιν. σχέδιο, αλλά γαμούσε!
Ο Φρου Φρου και ο Ξυλουργός! Δεν ήταν 100% κιν. σχέδιο, αλλά γαμούσε!
Νιλς Χόλγκερσον!
φιλε σταμ μηπως υπαρχει κανενα link για να κατεβασουμε και εμεις τα επεισοδια ??? τα εχω δει απλα λεω για συλλογη.μηπως τα εχεις ανεβασει σε κανενα site ???δεν πειραζει ρε μαν...
εχω δει τα παντα απο κινουμενα οταν ημουν μικρος.. αλλα αυτο τους ειχε πορωσει ολους..
Εχανες ενα επεισοδιο ρωταγες αλλους να σου πουν τι εγεινε...
Dragonball τα πρωινα, μαζευομασταν σε σπιτια και το βλεπαμε παρεα,απογευμα φαι και playstation 1 και υπνο και το βραδι μπαλα στης αλανες, οπου επεφτε και ξυλο
Ο παραδεισος ηταν στην ελλαδα τοτε... Οποτε ακουω το opening αυτο ανατριχιαζω... Βασικα τωρα εχω ολα τα επεισοδα στο pc,βγαινουν και νεα το νεο ετος.. αλλα καμια σχεση με τοτε, τοτε περιμενες πως και πως να ερθει το Σ/Κ...
στο pirate bay εχει τα παντα απο dragonball εχω ολα τα επεισοδια με την αγγλικη γλωσσα..φιλε σταμ μηπως υπαρχει κανενα link για να κατεβασουμε και εμεις τα επεισοδια ??? τα εχω δει απλα λεω για συλλογη.μηπως τα εχεις ανεβασει σε κανενα site ???
τωρα μονο κατι μικρες ταινιες βγαινουν,κριμα που τελειωσε
στην ιαπωνια μετα το Ζ βγηκε το GT.στο pirate bay εχει τα παντα απο dragonball εχω ολα τα επεισοδια με την αγγλικη γλωσσα..
εχω σε εκρεμοτητα και αυτα με την ελληνικη, αλλα η μεταγλωτηση ειναι απαισια, πολλες φορες με αυτα που ακουω μου θυμηζει μεξικανικη νουβελα
εδω στην ελλαδα τελειωσε, στην ιαπωνια εχουν βγαλει καινουρια, με μια αναμιξη βεβαια...
βγαινει και ενα hoshi το 2013 με αρκετες διαφορες απο οτι εχω δει...στην ιαπωνια μετα το Ζ βγηκε το GT.
και εχουν βγει και καποιες ταινιες οπως μια με τον πατερα του γκοκου
τα σημερινα πιτσιρικια ειναι για πολλες μαπες.. τα εχουν κανει οι γονεις σαν τα μουτρα τους..Αυτά ήταν χρόνια ρε παιδιά. Όχι απλά όλοι περιμέναμε το ΣΚ, αλλά ξυπνούσαμε και από νωρίς, για να βλέπουμε τα καρτούν που θέλαμε και μετά για παιχνίδι.
Είμαστε ευλογημένοι εμείς πάντως. Μεγαλώσαμε βλέποντας Θάντερκατς, Τζι Άι Τζο, Χελωνονιντζάκια, Ντράγκονμπολ, Σίλβερχοκς και... πολλά πολλά άλλα. Δείτε τι επιλογές έχουν τώρα τα πιτσιρίκια και πως ζουν.
Πάντως, εγώ τα βλέπω ακόμα τα παιδικά... Δεν είναι θέμα ηλικίας
sport billy
με απολυτη φαντασιωση την αφεντρα βαντα με τα μεγαλα βυζια
Ολοκληρο κομματι οχι αστεια.....
Δεν ειναι τελειο???
Ολοκληρο κομματι οχι αστεια.....
Και φυσικα ο ηχος απο το μαστιγιο....
Και φυσικα ο ηχος απο το μαστιγιο....