yrret είσαι στο ίδιο πολιτικο γραφείο με το μαλακα που άνοιξε το thread?
οχι κανω συριζα απο εδω και περα
Έλα να μας τα κάνεις άερα και το βράδυ!!!παω να πιο καφε και να διαβασω πρασινη...αντε γεια βληματα...θα σας βρισω το βραδυ.....
Ήμουν και εγώ εκεί!!!
Έλα να μας τα κάνεις άερα και το βράδυ!!!
παω να πιο καφε και να διαβασω πρασινη...αντε γεια βληματα...θα σας βρισω το βραδυ.....
κύριοι
ΗΘΟΣ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
παρακαλώ ο διάλογος να διεξαχθεί στα γνωστά πολιτισμένα πλαίσια:
ΘΕΜΑ του ΝΗΜΑΤΟΣ
Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ
Ο ευρών αμοιφθήσεται!
Μια σειρά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ από τις εκδόσεις του Σπύρου Αδώνιδος Γεωργιάδου!
θα μας κλάσεις...
Απλά να σου πω ότι το thread αυτό μαζί με 2-3 αλλα θα σταλούν στο γραφείο του γεωργιάδη ώστε να σας μαζέψει.
ας σταλεί το thread στα πολιτικά γραφεία των υποψηφιων που τα ονόματα τους αναφέρθηκαν εδώ
Ειδικά σε αυτούς που λέει ο yrret να ψηφίσουμε
θα μας κλάσεις...
Απλά να σου πω ότι το thread αυτό μαζί με 2-3 αλλα θα σταλούν στο γραφείο του γεωργιάδη ώστε να σας μαζέψει.
μάλλον τα ακροδεξιά ποντικάκια του φόρουμ (που πιάστηκαν στη φάκα)
επιδιώκουν να γίνει ο γνωστός σκυλοκαυγάς και να εξαφανιστεί το νήμα!
ας τα αφήσουμε μόνα τους στη φάκα!!!
μην απαντάτε στις προκλήσεις!
αφήστε το νήμα αυτό ως μνημείο της ακροδεξιάς προπαγάνδας!!!
Έρρωσθε
ΠΠ
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΓΚΟΣ)
Υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στην ΑΧΑΙΑ
UPDATE
Να διευκρινήσουμε πως η ανάρτηση φυσικά και δεν είναι ειρωνική όσο αφορά την προσωπικότητα του Γιαγκου...αντιθέτως ο Γιάγκος είναι ένας τυπάς που κάνει αυτό που γουστάρει και όποιος γουστάρει...και εμείς τον γουστάρουμε!!!
....η ανάρτηση αφορά τον πολιτικό κολοτούμπα που παριστάνει τον πρόεδρο κόμματος...
Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς γράφουν τέτοιες ανακρίβειες όταν εκεί που είσαι στο μπου, μπορείς να ανοίξεις σε ένα ταμπ το google, να πληκτρολογήσεις "υπόψήφιοι πασοκ 2009" να έχεις όλους τοους υποψήφιους μπροστά στα μάτια σου σε χρόνο d/t....
Είναι αδικαιλόγητο να γράφονται τέτοιες ανακρίβειες όταν η πληροφόρηση αυτού του τύπου παρέχεται αφειδώς και πανεύκολα.
γιατι εσεις δεν κατεβαζετε ηθοποιους?
Εδώ έχεις ένα δίκιο τέρρυ.ποιες ανακριβειες και "ποιοι" φραφουν? το παλικαρι που ανοιξε το θρεντ ανεφερε το σεναριο οτι μπορει να κατεβει πακιστανος βουλευτης....γιαα αυτο και στο τελος του θρεντ εβαλε ερωτηματικο.....πρεπει να ανακυρηξουν το λαθος του ενος "μνημειο ακροδεξιας προπαγανδας"?
Ήμουν και εγώ εκεί!!!
Εδώ έχεις ένα δίκιο τέρρυ.
Όταν ακούει κανείς τη λέξη "μνημείο" ο νους του πηγαίνει στον παρθενώνα.
Όμως εσείς οι λαθρέλληνες (ακρο και μεσο δεξιοί) τέτοια μνημεία μπορείτε να κάνετε!!!
Πουλάτε ελλάδα κι ελληνισμό στα μαγαζάκια σας!
Αγραμματοι απατεώνες!
Έρρωσθε
ασπρουλιάρη3%
κλαμαααα πικρα πουτανοπαιδιαααααααα...
κι εσύ τι νταλκά έχεις;
δουλεύεις και για το λαμπράκη εκτός από τον σπύρο - άδωνιν;
αναλφάβητο,
αδιάβαστο,
άσχετο και (το χειρότερο όλων)
ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ
ποντικάκι στο κλουβί σου !!!
όταν ο ΠΠ είναι εδώ εσύ θα κρύβεσαι!