Επισκέπτης
Απλή παρατήρηση και όχι υπόδειξη σε καμία περίπτωση:αυτό όπως και μερικά παραπλήσια θέματα μπορούν να συγχωνευτούν νομίζω.
Εδώ τουλάχιστον συμφωνούμε πανθηράκο(είναι ίσως το μόνο)!!!Θα το κανω ΖΟΛΗ να εισαι σιγουρος....
ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ πιστεψε με..
Εδώ τουλάχιστον συμφωνούμε πανθηράκο(είναι ίσως το μόνο)!!!
Πουθενά μωρέ,πώς σου πέρασε αυτή η ιδέα;!Γιατι ρε Παπια Που διαφωνουμε μου λες ?
Πουθενά μωρέ,πώς σου πέρασε αυτή η ιδέα;!
Eεεε αν ακούμε τους φίλους γαμησέ τα!!!Να σου πω εγω ενα που διαφνουμε...
Ο φιλος μου ο Παττακος ο Στυλιανος μου ειπε να ψηφισω Καρατζαφυρερ
Η λύση δεν είναι η χούντα!!!
Να κυβερνήσει επίσης όλος ο λαός μαζί επίσης αδύνατο!!!
Αν όχι αυτό πού λέω τότε ποια η λύση Chevalier Fidèle;!
Y.Γ.Οι γείτονες εφόσον είμαστε στην Ε.Ε. δεν νομίζω να κουνηθούν,θεωρητικά σύμφωνα με συνθήκες παραβίαση Ελληνικού εδάφους=παραβίαση Ευρωπαικού!!!
Eεεε αν ακούμε τους φίλους γαμησέ τα!!!
Aληθινή δημοκρατία εγώ πραγματικά δεν βλέπω(είναι και ανέφικτη φυσικά)!!!να υπάρχουν αληθινές δημοκρατικές διαδικασίες ρε φίλε. Αυτό προυποθέτει άλλα πολλά όμως. Για τους γείτονες δε παίζει ρόλο η Ε.Ε. άλλα άστα αυτά τώρα.
Τώρα μιλάς για την εμμονή σου τον ΠΠ ή τον παππού σου,μπερδεύτηκα;!Γιατι ρε συ αυτος πηγε νερο τηλεφωνο και δρομο στο σπιτι του παπου μου
του πορνοπαπου...
να υπάρχουν αληθινές δημοκρατικές διαδικασίες ρε φίλε. Αυτό προυποθέτει άλλα πολλά όμως. Για τους γείτονες δε παίζει ρόλο η Ε.Ε. άλλα άστα αυτά τώρα.
Τώρα μιλάς για την εμμονή σου τον ΠΠ ή τον παππού σου,μπερδεύτηκα;!
Eντελώς λάθος ιδέα,φαντάζομαι αν το ξανα δεις θα συμφωνήσεις!!!Μακαρι να υπηρχαν δημοκρατικες διαδικασιες... αλλα το αρχαιο πολιτευμα της δημοκρατιας δεν
μπορει να εφαρμοστει σε 10.000.000 ατομα αλλα τωρα με τα PC που ξερεις κατι μπορει να γινει..
Να καταργηθουν οι βουλευτες και τα Ρουσφετια και να ψηφιζει ο λαος τα νομοσχεδια....με username / pass
Ονειρα φρινοπωρινης Νυχτας...
Ρε λες να μπαινεί ο παππούς σου και να σου κάνει σπάσιμο!!!O Παπους μου ηταν πορνοπαππους εγω το συντομευσα λιγο και ειπα πορνοπαπος
ΠΠ ηταν παντως.
Eντελώς λάθος ιδέα,φαντάζομαι αν το ξανα δεις θα συμφωνήσεις!!!
Δεν είναι όλοι ικανοί να αποφασίζουν και να κυβερνούν!!!
Σκέφτεσαι τον τσοπάνη,οικοδόμο,υδραυλικό,ξανθιά κομμώτρια να αποφασίζει για την φορολογία;!
Ρε λες να μπαινεί ο παππούς σου και να σου κάνει σπάσιμο!!!
Οχί αλλά και η άλλη κατάσταση θα είναι ανεξέλεκτο μπουρδέλο!!!Γιατι αν αποφασιζει ο πουλημενος αντιπροσωπος τους ειναι καλυτερα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ?
Οχί αλλά και η άλλη κατάσταση θα είναι ανεξέλεκτο μπουρδέλο!!!
Εκτός βέβαια και αν γίνει στα πλαίσια ψηφοφορίας και η πλειοψηφία!!!
Αλλά και πάλι χαμηλής νοημοσύνης είναι η πλειοψηφία!!!
Eντελώς λάθος ιδέα,φαντάζομαι αν το ξανα δεις θα συμφωνήσεις!!!
Δεν είναι όλοι ικανοί να αποφασίζουν και να κυβερνούν!!!
Σκέφτεσαι τον τσοπάνη,οικοδόμο,υδραυλικό,ξανθιά κομμώτρια να αποφασίζει για την φορολογία;!
Δεν είπα να μην,είπα δεν είναι σε θέση να αποφασίζει νομοσχέδια!!!γιατί να μην αποφασίσει ρε φίλε? Δε κατάλαβα. Από αυτόν δε τα παίρνουν? Ο πληρώνων αποφασίζει.