Επισκέπτης
Παρε θεση,ναι η οχι.Ρώτα αυτόν που το πρότεινε Εσύ γιατί ρωτάς;
Απλο ειναι.
Παρε θεση,ναι η οχι.Ρώτα αυτόν που το πρότεινε Εσύ γιατί ρωτάς;
Φιλε μου και 'γω ΛΑΟς θα ψυφιζα.μακαρι να ηταν Φασιστηκο Κομμα!δυστηχως ειναι ενα σαν ολα τα αλλα.αντι να βαλει αξιολογους ανθρωπους βαζει την Εφη Σαρη και παραλιγο να βαλει και τον ψυνακη!καμια σοβαροτητα!!!!!!τι διαφορα εχει απο τους αλλους?δεν καταλαβαινει οτι ετσι χανει περισσοτερους ψηφους απο οσους θα επαιρνε αν δεν τους εβαζε ολους αυτους υποψηφιους βουλευτες?ΛΑΟΣ και ας μας λενε και φασιστες.Ολοι οι αριστεροι αποτυχημενοι,χωρις σπουδες οι περισσοτεροι,ας ψηφισουν πασοκ.Επειδη ειναι οντως ανθρωποι χωρις γνωση και κριτικη σκεψη δικαιολογουνται.Οι υπολοιποι πρεπει να αισθανομαστε υπευθυνοι να αλλαξουμε λιγο αυτο το μπουρδελο,που εχει καταντησει ετσι απο τις κυβερνησεις πασοκ και νδ.
έγώ δεν θέλω τίποτε από σας!
ασχολούμαι μαζί σας το λιγότερο δυνατόν!
εσείς αποφασίστε κάποτε (αν θέλετε) αν είστε ακρο ή μεσο (δεξιός)!
τώρα γίνεται και ανακατανομή πσοστών στην πολυκατοικία της κεντροδεξιάς,
μπορεί να βγάλουν και κανα αυθαίρετο ημιυπαίθριο ή δώμα,
να περάσετε να πάρετε....
έρρωσθε
Δεν με ενδιαφερει αυτο.δεν έχει σβηστεί ποτέ νήμα με εντολή χρηστών,ακόμα και ψηφοφορία να γίνει.
και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο
Λεονορο,ναι η οχι?Τότε μην αναφέρεις μαλακίες για εμένα παπαρίδι. Ούτε φασίστας είμαι, ούτε συμπλέω με κανένα άκρο
είμαι ελεύθερος να κάνω όποιες κρίσεις θέλω "παπαρίδι"!Τότε μην αναφέρεις μαλακίες για εμένα παπαρίδι. Ούτε φασίστας είμαι, ούτε συμπλέω με κανένα άκρο
Παρε θεση,ναι η οχι.
Απλο ειναι.
είμαι ελεύθερος να κάνω όποιες κρίσεις θέλω "παπαρίδι"!
ακριβώς όπως κι εσύ!
το ίδιο ισχύει και για σένα βλακάκο!Ακουσε να δεις βλακάκο στο είπα και πριν όταν λες κάτι για κάποιον πρέπει να το αποδεικνύεις. Ετσι κάνουν τα μεγάλα παιδάκια που έχουν παντελονια
Υπεκφευγεις μια ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ερωτηση.Από πότε αποφασίζουμε να διαγράψουμε thread; Υπάρχει κάποιος λόγος; Δεν λαμβάνω μέρος σε ολοκληρωτικές διαδικασίες
ταλαντεύεται μεταξύ μεσο- και ακρο- δεξιας....Υπεκφευγεις μια ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ερωτηση.
Σε ετερα νηματα εσυ αλλα και αρκετοι αλλοι ζητανε απο εμενα,τον ΠΠ και γενικα τους αριστερους απο ΠΑΣΟΚους μεχρι αναρχικους να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ για ψευτικα video,και πλειστα αλλα παραγματικα και φανταστικα.
Το ζητημα της διαγραφης ΔΕΝ το εθεσα εγω,και βεβαιως ειμαι εναντιον ΚΑΘΕ διαγραφης.
Το εθεσε ο πορνοιερεας.
ταλαντεύεται μεταξύ μεσο- και ακρο- δεξιας....
είναι στο όριο!
Το ζητημα της διαγραφης ΔΕΝ το εθεσα εγω,και βεβαιως ειμαι εναντιον ΚΑΘΕ διαγραφης.
πολιτικες κρίσεις - σχόλια κάνω,Τίέγινε ρε πι- πι;
Εκδίδεις πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων τώρα;
Μήπως βγάζεις και αστρικό χάρτη και ρίχνεις ταρώ;
πασόκ είσαι;Δεν με ενδιαφερει αυτο.
Με ενδιαφεριε η αποψη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ χρηστων,που πηραν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θεσεις στο νημα αυτο,η κραταν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ σταση,γενικοτερα.
O Str8 εξαιρειται αλλα τον πηρε και αυτον η μπαλα.Λεονορο,ναι η οχι?
Οχι.πασόκ είσαι;
μαζεύονται στο ισόγειο της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας,Δυστυχως,θα χασω το βραδυνο σωου των φασιστοειδων μετα τις αποκαλυψεις του Darkroom για το ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ.
Πιθανον δινουν εξηγησεις στους προισταμενους τους μετα το μεσημεριανο καζο.
πασόκ είσαι;
Τί έγινε ρε ...... (τίθεται το εκάστοτε νικ);
Εκδίδεις πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων τώρα;
Μήπως βγάζεις και αστρικό χάρτη και ρίχνεις ταρώ;
τότε τι κόβεσαι;