Νέα

Πακέτο τσιγάρα vs καπνού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειναι ο Αη-Marlboro, προστατης των απανταχου καπνιστων?

η μηπως ο Super-Καρελιας, o μασκοφορος υπερηρωας με μυστικη δυναμη την καπνιλα, που σωζει τους αθωους καπνιστες απο τους τυρανους αντικαπνιστες ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon:

Συνημμένα

• key_art_thank_you_for_smoking.jpg
    key_art_thank_you_for_smoking.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 45

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ναι με οπλο του την βρωμερη του ανασα και τ κατακιτρινα δοντια του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το λες ειρωνικα, αλλα σκεψου την αποτελεσματικοτητα αυτων των οπλων, ειδικα σε συνδιασμο με την καπνιλα στα ρουχα.....

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
με ποσα φύλλα ?

εγω πανω απο 3φυλλο δεν μπορω..

Ψυχολογικο ειναι πατερ μου, αντι για 4 μονα χαρτακια να χρησιμοποιεις 2 χαρτακια κινγκ σαιζ. Και το ιδιο μεγεθος ειναι και προβλημα δεν θα εχεις γιατι εισαι κατω απο 3.

Κοφτε το ρε να βρειτε την υγεια σας. Εχω σταματησει εδω και 2 χρονια....  :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Απλά αν είσαι άτομο που βγαίνει σε κλαμπάκια, μπαράκια όπου ο ένας είναι δίπλα στον άλλο, ο καπνός δεν θα σε βολεύει αν δεν έχεις το "χώρο" σου για να στρίψεις.

λάθος, άμα πάρεις το κολάι δε μασάς πουθενά, στρίβεις και με το ένα χέρι άμα λάχει  :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εξαρταται τι καπνιστης εισαι... εγω καπνιζω δυο πακετα την ημερα...
το γυρισα μια δοση στον καπνο μπας και το μειωσω και μου παει λιγοτερο η ζημια...
Αποτελεσμα... εμαθα να στριβω γρηγορα και ευκολα και τελικα καπνιζα το ιδιο...

καλυτερη δουλεια ειναι να το κοψεις το γαμημενο... ειδικα τωρα , ετσι που θα πανε τα τσιγαρα, το ενα τριτο του μισθου θα μου φευγει εκει μονο...

κόφτε το ρε να βρείτε την υγεία σας.. 5 πακέτα εικοσπεντάρια είχα φτάσει να καπνίζω ... ευτυχώς το έκοψα πρίνμου το κόψουνε βίαια πρίν από 6 χρόνια...

αυτό βοηθάει πάρα πάρα πολύ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το έκοψα εδώ και 4 μήνες.Κάπνιζα 2-3 πακέτα τη μέρα.Τον τελευταίο καιρό συνδυασμό καπνού-πακέτου.
Εγώ που έλεγα το γουστάρω και δε θέλω να το κόψω ποτέ.Κόβεται όμως παίχτες αν το πάρεις απόφαση

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πέεεεεεεεεεεεεεντε????
τι πέντε? τη μέρα???? 25άρια?????

οξυγόνο ανέπνεες καθόλου πουλάκι μου?  :-

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πέεεεεεεεεεεεεεντε????
τι πέντε? τη μέρα???? 25άρια?????

οξυγόνο ανέπνεες καθόλου πουλάκι μου?  :-

οχι .. με πείραζε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για να πω την αλήθεια μου πήρε τρείς μήνες να συνηθίσω την γεύση του οξυγόνου...

μπούμπα γάμισε τα.. από τις 7 το πρωί που σηκωνόμουνα από το κρεβάτι μέχρι τις 1 το βράδυ ήμουν με ένα τσιγάρο...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πωωω πωωωω καλά που το έκοψες  :o

εγώ αμετανόητη, αλλά πού θα μου πάει το γαμήδι, θα το ξανακόψω  :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πωωω πωωωω καλά που το έκοψες  :o

εγώ αμετανόητη, αλλά πού θα μου πάει το γαμήδι, θα το ξανακόψω  :rockon: :rockon:

ειχα δοκιμάσει πολλές φορές αλλά πάντα ξαναγύριζα.. ακόμη και σήμερα μερικές φορές (πολύ σπάνια) λέω "εσύ κυρά μ' το κατουράς και γώ το λαχταράω" ....

ενα πρωί κρυωμένος χάλια τα πήρα στο κρανίο με τον βήχα και το πέταξα...

δοκίμασε snus... βοηθάει πολύ χωρίς να κάνει κανένα κακό..

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
τράκα για τους μερακλήδες, σαν τους επαιτες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ενα πρωί κρυωμένος χάλια τα πήρα στο κρανίο με τον βήχα και το πέταξα...

έτσι ακριβώς το είχα κόψει κι εγώ  :o
για 11 μήνες δεν το ξανάγγιξα, δεν ήθελα καθόλου.

αλλά τώρα είμαι σε αυτοκαταστροφική φάση πάλι, δεν υπάρχει καμία θέληση να το κόψω.
δεν πειράζει, οι διαθέσεις, όπως και οι φάσεις, έρχονται και φεύγουν  :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έτσι ακριβώς το είχα κόψει κι εγώ  :o
για 11 μήνες δεν το ξανάγγιξα, δεν ήθελα καθόλου.

αλλά τώρα είμαι σε[size=12pt] αυτοκαταστροφική φάση [/size]πάλι, δεν υπάρχει καμία θέληση να το κόψω.
δεν πειράζει, οι διαθέσεις, όπως και οι φάσεις, έρχονται και φεύγουν  :grin: :grin:

γιατί καλέ?????????????????

να ακούς κάθε πρωί το τραγούδι "Πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο" και θα σου αλλάξει η διάθεση...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:-* :-* :-* :-* :-* :-*

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατί καλέ?????????????????

να ακούς κάθε πρωί το τραγούδι "Πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο" και θα σου αλλάξει η διάθεση...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:-* :-* :-* :-* :-* :-*
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υπερβολική λέξη, δε μου ήρθε κάποια καλύτερη  :boobies:

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
3.70 δινω για καπνο καθε 4 μερες και καθε 7 μερες περιπου 1.5 για φιλτρακια. το στριψιμο ειναι συνηθεια ρε παιδια. εγω πλεον στριβω καθως περπαταω, οταν ειμαι σταματημενος σε φαναρι, ακομα και σε κλαμπακια με πολυ κοσμο. δεν το βαριεμαι καθολου, αντιθετως μ'αρεσει κιολας. ασε που το τσιγαρο κραταει πιο πολλη ωρα και σβηνει οταν το αφηνεις στο τασακι. επισης προσεξα οτι οταν καπνιζω εργοστασιακα τσιγαρα μετα απο συντομο χρονικο διαστημα θελω κι αλλο. πιο συντομο απ'ο,τι με τα στριφτα..

ganger

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως σε ότι έχει να κάνει με φιλτράκια-χαρτάκια,εγώ δίνω σε ένα φίλο μου ανα διαστήματα λιγότερο από 20€(γύρω στα 17 αν θυμάμαι καλά) και μου αγοράζει από το Μοναστηράκι 20 πακετάκια swan κίτρινα και 20 πακέτα χαρτάκια).Δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ για το που ακριβώς είναι το πρατήριο που τα αγοράζει αλλά νομίζω οτι στην περιοχή υπάρχουν μαγαζιά-πρατήρια που πουλάνε σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τα περίπτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom