Νέα

Πακέτο τσιγάρα vs καπνού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Καπνός ναι κατα την διάρκεια της ημέρας,αλλά το βράδι επιβάλλεται πακέτο :sunglasses: :grin:.Δεν λέει να είσαι σε κωλόμπαρο-στριπτιτζάδικο και να ψάχνεσαι στο σκοτάδι για καπνό-χαρτάκια-φιλτράκια,εκτός κι αν έχεις στρίψει από πριν καμια 20αρια  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καπνός ναι κατα την διάρκεια της ημέρας,αλλά το βράδι επιβάλλεται πακέτο :sunglasses: :grin:.Δεν λέει να είσαι σε κωλόμπαρο-στριπτιτζάδικο και να ψάχνεσαι στο σκοτάδι για καπνό-χαρτάκια-φιλτράκια,εκτός κι αν έχεις στρίψει από πριν καμια 20αρια  :2funny:
Ειδικα εκει μεσα.......εδω την αλλη φορα μουπεσε η πορπη απ το παντελονι, που ναχα και να στριβω τσιγαρα....

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Υπαρχουν ατομα ρε που στριβουνε με κλειστα τα ματια και με δεμενα χερια,πως υπηρχε στο στρατο παντα  καποιος αξιωματικος  που ελυναν-εδενε το οπλο με τα ποδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν είναι και τόσο φοβερό να στρίψεις ενα τσιγάρο ρε παιδιά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φημες λενε οτι ο κινεζοκυπριος εθεαθει στην αθηνα τυποι μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με ποσα φύλλα ?

εγω πανω απο 3φυλλο δεν μπορω..
smoking-030.gif

peace-and-love-033.gif

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εξαρταται τι καπνιστης εισαι... εγω καπνιζω δυο πακετα την ημερα...
το γυρισα μια δοση στον καπνο μπας και το μειωσω και μου παει λιγοτερο η ζημια...
Αποτελεσμα... εμαθα να στριβω γρηγορα και ευκολα και τελικα καπνιζα το ιδιο...

καλυτερη δουλεια ειναι να το κοψεις το γαμημενο... ειδικα τωρα , ετσι που θα πανε τα τσιγαρα, το ενα τριτο του μισθου θα μου φευγει εκει μονο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλυτερη δουλεια ειναι να το κοψεις το γαμημενο... ειδικα τωρα , ετσι που θα πανε τα τσιγαρα, το ενα τριτο του μισθου θα μου φευγει εκει μονο...
δεν θα γινει αυτο τυπε
σου γραφω οτι μαλλον γυρισε ο κινεζοκυπριος απτην εξορια του :rockon:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν τον ξερω...

θα αξιζε να τον ξερω ?

δωσε ενα συντομο βιογραφικο...
ειναι ο θεος των καπνιστων
ειναι αυτος που αλλαξε τον νομο περι καπνιστων και καπνιζουμε τωρα εστω σε μερικα σημεια
αυτοεξοριστικε στην κολομβια αηδιασμενος απτην κατασταση που υπαρχει στην ελλαδα
ο χρησμος λεει οτι οταν οι καπνιστες θα τον χρειαστουν θα επιστρεψει

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ειναι ο θεος των καπνιστων
ειναι αυτος που αλλαξε τον νομο περι καπνιστων και καπνιζουμε τωρα εστω σε μερικα σημεια
αυτοεξοριστικε στην κολομβια αηδιασμενος απτην κατασταση που υπαρχει στην ελλαδα
ο χρησμος λεει οτι οταν οι καπνιστες θα τον χρειαστουν θα επιστρεψει

Ειναι ο Αη-Marlboro, προστατης των απανταχου καπνιστων?

η μηπως ο Super-Καρελιας, o μασκοφορος υπερηρωας με μυστικη δυναμη την καπνιλα, που σωζει τους αθωους καπνιστες απο τους τυρανους αντικαπνιστες ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Ειναι ο Αη-Marlboro, προστατης των απανταχου καπνιστων?

η μηπως ο Super-Καρελιας, o μασκοφορος υπερηρωας με μυστικη δυναμη την καπνιλα, που σωζει τους αθωους καπνιστες απο τους τυρανους αντικαπνιστες ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι με οπλο του την βρωμερη του ανασα και τ κατακιτρινα δοντια του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom