baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
τα τσιγαρα μου να βγαλω ηθελα ειναι και φθηνα νταβιντωφ ακομα και στα τσιγαρα ρωσσικη προφορα εχουνΜπαs και ζηταγεs λεφτα??????
Εγω το δινω τσαμπα
τα τσιγαρα μου να βγαλω ηθελα ειναι και φθηνα νταβιντωφ ακομα και στα τσιγαρα ρωσσικη προφορα εχουνΜπαs και ζηταγεs λεφτα??????
Εγω το δινω τσαμπα
Ειδικα εκει μεσα.......εδω την αλλη φορα μουπεσε η πορπη απ το παντελονι, που ναχα και να στριβω τσιγαρα....Καπνός ναι κατα την διάρκεια της ημέρας,αλλά το βράδι επιβάλλεται πακέτο .Δεν λέει να είσαι σε κωλόμπαρο-στριπτιτζάδικο και να ψάχνεσαι στο σκοτάδι για καπνό-χαρτάκια-φιλτράκια,εκτός κι αν έχεις στρίψει από πριν καμια 20αρια
Καπνός ναι κατα την διάρκεια της ημέρας,αλλά το βράδι επιβάλλεται πακέτο .Δεν λέει να είσαι σε κωλόμπαρο-στριπτιτζάδικο και να ψάχνεσαι στο σκοτάδι για καπνό-χαρτάκια-φιλτράκια,εκτός κι αν έχεις στρίψει από πριν καμια 20αρια
με ποσα φύλλα ?Δεν είναι και τόσο φοβερό να στρίψεις ενα τσιγάρο ρε παιδιά.
με ποσα φύλλα ?
εγω πανω απο 3φυλλο δεν μπορω..
δε θυμαμαι ρε συ..
τί λεγαμε ??
δεν θα γινει αυτο τυπεκαλυτερη δουλεια ειναι να το κοψεις το γαμημενο... ειδικα τωρα , ετσι που θα πανε τα τσιγαρα, το ενα τριτο του μισθου θα μου φευγει εκει μονο...
δεν θα γινει αυτο τυπε
σου γραφω οτι μαλλον γυρισε ο κινεζοκυπριος απτην εξορια του
τον κινεζοκυπριο τον ξερεις τυπε?δε σε πιανω φιλαρακι...
σπαστο λιγο να το καταλαβω...
τον κινεζοκυπριο τον ξερεις τυπε?
ριξε μια ματια εδω
ειναι ο θεος των καπνιστωνδεν τον ξερω...
θα αξιζε να τον ξερω ?
δωσε ενα συντομο βιογραφικο...
ειναι ο θεος των καπνιστων
ειναι αυτος που αλλαξε τον νομο περι καπνιστων και καπνιζουμε τωρα εστω σε μερικα σημεια
αυτοεξοριστικε στην κολομβια αηδιασμενος απτην κατασταση που υπαρχει στην ελλαδα
ο χρησμος λεει οτι οταν οι καπνιστες θα τον χρειαστουν θα επιστρεψει
ναι με οπλο του την βρωμερη του ανασα και τ κατακιτρινα δοντια τουΕιναι ο Αη-Marlboro, προστατης των απανταχου καπνιστων?
η μηπως ο Super-Καρελιας, o μασκοφορος υπερηρωας με μυστικη δυναμη την καπνιλα, που σωζει τους αθωους καπνιστες απο τους τυρανους αντικαπνιστες ???