You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πακέτο τσιγάρα vs καπνού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ειμαι κοντα 10 μηνες που το εκοψα,τ6 2α3υτερ6Τωρα που ακριβυναν τα πακετα τσιγαρα μηπως συμφερει καπνος? 3,8 καπνος +χαρτακια =4,5 περιπου λιγο πιο πανω απο το πακετο.
Ξερει κανεις κατα μεσο ορο ποσες μερες σε βγαζει ο καπνος,αν υποθεσουμε οτι καπνιζεις μισο πακετο τη μερα?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τα πρεζάκια κλέβουν για να πάρουν την δόση τους.
άντε αν δεν το κόψετε τώρα πότε περιμένετε;
Τωρα που ακριβυναν τα πακετα τσιγαρα μηπως συμφερει καπνος? 3,8 καπνος +χαρτακια =4,5 περιπου λιγο πιο πανω απο το πακετο.
Ξερει κανεις κατα μεσο ορο ποσες μερες σε βγαζει ο καπνος,αν υποθεσουμε οτι καπνιζεις μισο πακετο τη μερα?
Αν κάνεις μόνο μισό πακέτο τη μέρα, δηλαδή 10 τσιγάρα, με τον καπνό άνετα βγάζεις και τέσσερις μέρες.
Εξαρτάται, βέβαια, και αν ξέρεις να στρίβεις (για να μην τον θρυματ θρυμματίσεις τον καπνό), πόσο καπνό βάζεις στο στριφτό (μπορείς να το βγάλεις λεπτό με λίγο καπνό ή πιο παχύ). Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς και φιλτράκια. Α...και είναι βασικό τι μάρκα τσιγάρα κάπνιζες, διότι ο καπνός συγκρίνεται με τα βαριά τσιγάρα.
Ενας καπνός σου βγάζει περίπου 40, ίσως και 50 τσιγάρα. Το θετικό είναι πως το στριφτό δεν καίγεται αν το αφήσεις στο σταχτοδοχείο σε αντίθεση με το τσιγάρο.
Απλά αν είσαι άτομο που βγαίνει σε κλαμπάκια, μπαράκια όπου ο ένας είναι δίπλα στον άλλο, ο καπνός δεν θα σε βολεύει αν δεν έχεις το "χώρο" σου για να στρίψεις.
τα πρεζάκια κλέβουν για να πάρουν την δόση τους.
Κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση, έστω αυτή τη στιγμιαία, δεν είναι εύκολο να το σταματήσεις. Εχω προσπαθήσει και το μόνο που ξέρω είναι ότι ο πιο καλός τρόπος είναι να το κόψεις... μαχαίρι. Μεγάλος μάγκας όποιος το καταφέρνει να το κόψει. Οχι μόνο από θέμα οικονομίας, αλλά κυρίως υγείας.
Και οι πουτάνες "βλάπτουν" την τσέπη μας, αλλά δεν νομίζω πως είναι αρκετοί αυτοί που θα εγκαταλείψουν το "σπορ" παρά τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα και τις αυξήσεις σε όλα.
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
Τωρα που ακριβυναν τα πακετα τσιγαρα μηπως συμφερει καπνος? 3,8 καπνος +χαρτακια =4,5 περιπου λιγο πιο πανω απο το πακετο.
φιλε ξεχασες και τα φιλτρακια. 5.80 θες για να εξοπλιστεις πληρως. γαμησε τα δηλαδη. εκτος αν τα κανεις αφιλτρα.
ασε που δυσκολο να κοψεις το κανονικο τσιγαρο για στριφτο. θα βαρεθεις να στριβεις. εγω κανο καπνο απο τα 15 μου σχεδον 10 χρονια δηλαδη και κανονικα τσιγαρα ποτε αλλα ηδη βαριεμαι να στριβω καμια φορα ειδικα οταν ειμαι εξω.
εγω οπως το κοβω θαρχισουμε τα λαθραια σε λιγο ολοι.
Τα φιλτρα ομως δεν τα αγοραζεις καθε φορα που αγοραζεις καπνο,γιατι ειναι αρκετα να σε βγαλουνε παραπανω
Σε κλειστους χωρους ετσι και αλλιως απαγορευετε το καπνισμα ρε,οποτε και να ηθελες να στριψεις δε μπορεις οποτε δε νομιζω να ειναι προβλημα.Ισως με τον καπνο ρε καπνιζεις και λιγοτερο και ειναι ενα καλο σταδιο να το κοψεις
Σε κλειστους χωρους ετσι και αλλιως απαγορευετε το καπνισμα ρε,οποτε και να ηθελες να στριψεις δε μπορεις οποτε δε νομιζω να ειναι προβλημα.Ισως με τον καπνο ρε καπνιζεις και λιγοτερο και ειναι ενα καλο σταδιο να το κοψεις
Καπνός SAMSON: €5,80
Φίλτρα SWAN (κίτρινο): €1,30
Χαρτάκα RIZLA (λευκά): €0,50
Σύνολο: €7,60
Αυτά με βγάζουν 3-4 ημέρες με μία προσθήκη €0,50 ακόμα για έξτρα χαρτάκια.
Τι καπνος ειναι αυτος 5.80?Εγω ξερω εχει 3,80,ειναι μεγαλυτερο μεγεθος?Καλα τα φιλτρα σε βγαζουνε μονο 3-4 μερες,ποσα τσιγαρα καπνιζεις τη μερα ρε φιλε?
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Θα το γυρισουμε στο ναργιλε ετσι οπωs παει...
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.278
- Πόντοι
- 12.056
Τι καπνος ειναι αυτος 5.80?Εγω ξερω εχει 3,80,ειναι μεγαλυτερο μεγεθος?Καλα τα φιλτρα σε βγαζουνε μονο 3-4 μερες,ποσα τσιγαρα καπνιζεις τη μερα ρε φιλε?
3.80 εχουν τα 25g καπνου...
Τα 50g παραπανω
Επισκέπτης
Άνετα σύμφερει ο καπνός παίζει να ρίξει τα τσιγαροέξοδα σου στο μίσο, το θέμα είναι να μάθεις να στρίβεις αν δεν ξέρεις που θα σου πάρει λίγο χρόνο στην αρχή ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Θα κοψουμε λεs τιs ...γυναικεs???τσιγαρα ρε ποιος καθεται να στριωει τωρα αυτο το εκανα παλια δεν γαμιεται αν τα ακριβηνουν κι αλλο θα το κοψουμε εδω κοντεβουμε να κοψουμε αλλα και αλλα
Σαν ιδεα.......
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
αυτες με εχουν κοψειΘα κοψουμε λεs τιs ...γυναικεs???
Σαν ιδεα.......
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
life97