Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.773
- Πόντοι
- 3.246
γιουκαλίλι
Αν δεν υπήρχαν υπότιτλοι στις ταινίες, εκ των πραγμάτων θα βελτίωναν όλοι τ' Αγγλικά τους, το λεξιλόγιό τους, αργκό από Αμερικάνικες ταινές, τα πάντα όλα.
Εγώ τις έχω συνηθίσει τις αμερικανικές ταινίες, γιατί ακούμε την προφορά σε όλες τις ταινίες. Όπου υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι τους βάζω, βλέπω και τις λέξεις και ορθογραφία όσες με δυσκολεύουν. Δεν ξέρω τέλεια Αγγλικά(αλλά υπάρχει κανείς που τα καταλαβαίνει όλα; ), αλλά καταλαβαίνω την πλειοψηφία όσων ακούω, και κάποιες φορές ψάχνω και καμιά λέξη πώς μεταφράζεται, έτσι για το γαμώτο.Εγω πάντως καποιες φορες δεν τα καταλαβαίνω κ χωρις υπότιτλους
Είναι θέμα συνήθειας. Έχεις μάθει με υπότιτλους, γι' αυτό.Εγω πάντως καποιες φορες δεν τα καταλαβαίνω κ χωρις υπότιτλους
Τύπε το κόλπο είναι να βάλεις Αγγλικούς υπότιτλουςΑν δεν υπήρχαν υπότιτλοι στις ταινίες, εκ των πραγμάτων θα βελτίωναν όλοι τ' Αγγλικά τους, το λεξιλόγιό τους, αργκό από Αμερικάνικες ταινές, τα πάντα όλα.
Διαφωνώ. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά διαβάζεις Αγγλικούς υπότιτλους αντί να βλέπεις και να ακούς τι λένε.Τύπε το κόλπο είναι να βάλεις Αγγλικούς υπότιτλους
Αλλα με Αγρινιωτικη προφοραΕδω να σκεφτείς λεω μακάρι τα Αγγλικά κυριως π ειναι η βασική γλωσσα π χρησιμοποιειται,να μπορουσα να τα μιλησω απταιστως,εννοω να ξερω και καθημερινες τους εκφρασεις,τα πάντα ολα
Ας τα μιλαγα φαρσι με Αγρινιωτικη προφορα! Οπως αντιστοιχα οι Αγγλοι αν μιλήσουν ελληνικά εχουν προφορα,ετσι και εμείς στα αγγλικάΑλλα με Αγρινιωτικη προφορα
Μέχρι να μάθεις καλά Αγγλικά.Διαφωνώ. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά διαβάζεις Αγγλικούς υπότιτλους αντί να βλέπεις και να ακούς τι λένε.
Το "κόλπο" είναι να μην έχεις τίποτα.