gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλα πες τι παιζεις....Δεν εχουμε πολλαπλες επιλογες
παιζω πανω απο 1
καλα πες τι παιζεις....Δεν εχουμε πολλαπλες επιλογες
παιζω πανω απο 1
Ενδιαφερον!!!!! Ταυτοχρονα φανταζομαι ε???Δεν εχουμε πολλαπλες επιλογες
παιζω πανω απο 1
παλια εμενε Καρδισταν,ηταν παντρεμενος εδω,ηταν καθηγητης σε ωδειο κ ειχε μουσια με γυαλια μυωπιας...μετα αλλαξε ζωη κ πηγε Αθηνα... ;)καρδιτσιωτης ε;
καλα πες τι παιζεις....
κι εγω παιζω τριγωνο και βουβουζελα αλλα δεν κοκορευομαι.....Εχεις βαλει την αρπα και οχι το πιανο ή το αρμονιο?
what are the chances???
κι εγω παιζω τριγωνο και βουβουζελα αλλα δεν κοκορευομαι.....
πιανο, κιθαρα ηλεκτροακουστικη/κλασσικη,φλογερα,ακορντεον,σαζι
Μαρίνα Σάζη
http://[URL unfurl="true"]www.im2.yupi.gr/y2/icemax_400x320_sazi_3_large.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μαρινα Σαζη και νοιωθω να σταζει....
εμφανής επίσης η απουσία από την λίστα του ουκουλέλε
γιατί έτσι ρε μάγκες?
όσοι παίζουμε ουκουλέλε δηλαδή να πάμε να πνιγούμε?
Ένα όργανο παίζουν καλά τα μέλη του σάιτ και δεν χρειάζονται μαθήματα είναι βιρτουόζοι χαχαΜίας και είμαι λάτρης αλλά και παίζω τύμπανα ήθέλα να ανοίξω αυτό το τοπικ για ανταλλαγή απόψεων και ψηφοφορία πάνω στο μουσικό όργανο που παίζει ή προτιμά το μέσο μέλος του bou.
Θα ξεκινήσω από εμένα
Έπαιζα τύμπανα(drums) μέχρι πρίν 6-7 χρόνια.Τώρα αποφάσισα να ξανασχοληθώ μάζι τους με ακόμη περισσότερη καύλα.
Με κρατούσαν μακρία από κάψιμο χρόνου σε ανούσιες άλλες δραστηριότητες και έκανα το κέφι συμμετέχοντας σε μπάντα στα μονοπάτια του heavy metal.
Για να δούμε υπάρχουν μέλη που να ασχολούνται με τη μουσική και κατεπέκταση με κάποιο μουσικό όργανο έτσι ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις;
Νομιζω εκει ειμαστε τοπΈνα όργανο παίζουν καλά τα μέλη του σάιτ και δεν χρειάζονται μαθήματα είναι βιρτουόζοι χαχα
είσαι λάτρης και έγραψες τύμπνα ρε παίχτη ?Μίας και είμαι λάτρης αλλά και παίζω τύμπανα