nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.565
- Πόντοι
- 456
Ναι τα λατρετω αλλα και παιζωείσαι λάτρης και έγραψες τύμπνα ρε παίχτη ?
Ναι τα λατρετω αλλα και παιζωείσαι λάτρης και έγραψες τύμπνα ρε παίχτη ?
α τα λατρετεις κιόλας ε?Ναι τα λατρετω αλλα και παιζω
και μενα μικρο με ειχανε γραψει παντου .... ο,τι υπαρχει και δεν υπαρχει...Εμενα στο δημοτικό με είχανε γράψει σε ωδείο αρμόνιο και πιάνο μετα,ετσι ,χωρίς να με ρωτησουν,και δεν μου άρεσε καθολου. Δεν διάβαζα ,ουτε έκανα εξασκηση(πήρανε και ενα αρμονιο,το οποιο κ δώσανε μετά απο καποιο καιρο δωρο),και τζαμπα πληρώνανε 2 χρονια. Και τελικά σταμάτησα και δεν το μετάνιωσα καθολου.Θεωρω οτι αυτο δεν μπορείς να το κάνεις αναγκαστικά,πρεπει να σου αρέσει
Συμφωνω μαζι σου,μου αρέσει πολύ και εμενα να ψάχνω γ ξενες γλωσσες και να μαθαίνω.και μενα μικρο με ειχανε γραψει παντου .... ο,τι υπαρχει και δεν υπαρχει...
μονο μετα τα αγγλικα , διαπιστωσα μου αρεσε η γλωσσομαθεια ... και αρχισα να μαθαινω διαφορες .πραγμα που κραταω μεχρι σημερα
μπραβοοο ! καλα κανεις ! ειναι λιγοι που χουν αυτο το χομπι , δλδ απο τον κυκλο μου , φιλοι και γνωστοι , δεν ασχολειται κανεις !Συμφωνω μαζι σου,μου αρέσει πολύ και εμενα να ψάχνω γ ξενες γλωσσες και να μαθαίνω.
Και απορω,γ μένα εχει τόσο ενδιαφερονμπραβοοο ! καλα κανεις ! ειναι λιγοι που χουν αυτο το χομπι , δλδ απο τον κυκλο μου , φιλοι και γνωστοι , δεν ασχολειται κανεις !
ναι , ειναι σαν να αποκρυπτογραφεις καποιον κωδικα , τον οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις για να επικοινωνησεις και να ρθεις ποιο κοντα με καποιον αλλον , με αλλη κουλτουρα κλπ.Και απορω,γ μένα εχει τόσο ενδιαφερον
Εδω να σκεφτείς λεω μακάρι τα Αγγλικά κυριως π ειναι η βασική γλωσσα π χρησιμοποιειται,να μπορουσα να τα μιλησω απταιστως,εννοω να ξερω και καθημερινες τους εκφρασεις,τα πάντα ολαναι , ειναι σαν να αποκρυπτογραφεις καποιον κωδικα , τον οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις για να επικοινωνησεις και να ρθεις ποιο κοντα με καποιον αλλον , με αλλη κουλτουρα κλπ.
η γνωση μιας ξενης γλωσσας , μπορει να ξεκλειδωσει καποια αλλη
ναι πχ στο φροντιστηριο , ή ο δασκαλος , θα σου πουν πως το βρεχει καταρακτωδως,επισημα, λεγεται "its raining cats and dogs"Εδω να σκεφτείς λεω μακάρι τα Αγγλικά κυριως π ειναι η βασική γλωσσα π χρησιμοποιειται,να μπορουσα να τα μιλησω απταιστως,εννοω να ξερω και καθημερινες τους εκφρασεις,τα πάντα ολα
Ναι α μπραβο,ολα αυτα θα ηθελα να τα ξερω.και τις δύσκολές τους λεξειςναι πχ στο φροντιστηριο , ή ο δασκαλος , θα σου πουν πως το βρεχει καταρακτωδως,επισημα, λεγεται "its raining cats and dogs"
αλλα ο αγγλος στην καθομιλουμενη θα πει it is chucking it down
Ναι αλλα το ριξες στο κλαρινοΕμενα στο δημοτικό με είχανε γράψει σε ωδείο αρμόνιο και πιάνο μετα,ετσι ,χωρίς να με ρωτησουν,και δεν μου άρεσε καθολου. Δεν διάβαζα ,ουτε έκανα εξασκηση(πήρανε και ενα αρμονιο,το οποιο κ δώσανε μετά απο καποιο καιρο δωρο),και τζαμπα πληρώνανε 2 χρονια. Και τελικά σταμάτησα και δεν το μετάνιωσα καθολου.Θεωρω οτι αυτο δεν μπορείς να το κάνεις αναγκαστικά,πρεπει να σου αρέσει
Εδώ δεν έχουν μουσικό αυτί οι περισσότεροι τραγουδιστές εκεί έξω, γνωστοί κιόλας. Με πολλή δουλειά φτάνεις σε καλό σημείο, δεν σου λέω στους κορυφαίους, αλλά καλό σημείο.παλια λιγη κλασσικη κιθαρα, μετα ηλεκτρικη , αλλα δεν το συνεχισα γιατι σε σχεση με φιλους νομιζα πως δεν ειχα καταλληλο μουσικο αφτι
σε αυτο αγαπητε εχεις μεγαλο δικιο ...Εδώ δεν έχουν μουσικό αυτί οι περισσότεροι τραγουδιστές εκεί έξω, γνωστοί κιόλας. Με πολλή δουλειά φτάνεις σε καλό σημείο, δεν σου λέω στους κορυφαίους, αλλά καλό σημείο.
Αν δεν υπήρχαν υπότιτλοι στις ταινίες, εκ των πραγμάτων θα βελτίωναν όλοι τ' Αγγλικά τους, το λεξιλόγιό τους, αργκό από Αμερικάνικες ταινές, τα πάντα όλα.Ναι α μπραβο,ολα αυτα θα ηθελα να τα ξερω.και τις δύσκολές τους λεξεις
Εγω πάντως καποιες φορες δεν τα καταλαβαίνω κ χωρις υπότιτλουςΑν δεν υπήρχαν υπότιτλοι στις ταινίες, εκ των πραγμάτων θα βελτίωναν όλοι τ' Αγγλικά τους, το λεξιλόγιό τους, αργκό από Αμερικάνικες ταινές, τα πάντα όλα.