με ενα καλο μισθο κανω και πιπες :2funny: ολα για τον αθλητισμο ;D :o
OP OP U Undercover Manager Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2012 Μηνύματα 9 Like 0 Πόντοι 0 11 Δεκ 2012 #21 erinal έγραψε: με ενα καλο μισθο κανω και πιπες ολα για τον αθλητισμο Κλικ για ολόκληρη προβολή... :o
erinal έγραψε: με ενα καλο μισθο κανω και πιπες ολα για τον αθλητισμο Κλικ για ολόκληρη προβολή... :o
N nacho_scocco Μέλος Εγγρ. 5 Οκτ 2009 Μηνύματα 1.716 Κριτικές 3 Like 192 Πόντοι 16 11 Δεκ 2012 #22 erinal έγραψε: με ενα καλο μισθο κανω και πιπες ολα για τον αθλητισμο Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ,σε είχα για ηθικό κορίτσι!!! Αίσχος,αν θες έλα να σε "εξομολογήσω"......
erinal έγραψε: με ενα καλο μισθο κανω και πιπες ολα για τον αθλητισμο Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ,σε είχα για ηθικό κορίτσι!!! Αίσχος,αν θες έλα να σε "εξομολογήσω"......
erinal Ενεργό Μέλος Εγγρ. 16 Δεκ 2008 Μηνύματα 68.089 Like 93 Πόντοι 866 11 Δεκ 2012 #23 Nick Rossidis έγραψε: Η αμοιβή σας, θα είναι η χαρά να κάνετε μασάζ σε 20 ποδοσφαιριστές... Δεν υπάρχει κάτι ποιό ακριβό από κάτι τέτοιο... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εικοσι ε; γιατι μεχρι τωρα εκτος απο σενα δεν ειδα αλλη συμμετοχη
Nick Rossidis έγραψε: Η αμοιβή σας, θα είναι η χαρά να κάνετε μασάζ σε 20 ποδοσφαιριστές... Δεν υπάρχει κάτι ποιό ακριβό από κάτι τέτοιο... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εικοσι ε; γιατι μεχρι τωρα εκτος απο σενα δεν ειδα αλλη συμμετοχη
slk 55 Σεβαστός Εγγρ. 13 Ιουν 2010 Μηνύματα 2.156 Κριτικές 32 Like 199 Πόντοι 2.007 11 Δεκ 2012 #24 erinal έγραψε: θα δινω και πορτοκαλαδες; Κλικ για ολόκληρη προβολή... οχι θα τις πινεις.
erinal Ενεργό Μέλος Εγγρ. 16 Δεκ 2008 Μηνύματα 68.089 Like 93 Πόντοι 866 11 Δεκ 2012 #25 Nick Rossidis έγραψε: :o Κλικ για ολόκληρη προβολή... που λεει ο λογος
OP OP U Undercover Manager Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2012 Μηνύματα 9 Like 0 Πόντοι 0 11 Δεκ 2012 #26 erinal έγραψε: εικοσι ε; γιατι μεχρι τωρα εκτος απο σενα δεν ειδα αλλη συμμετοχη Κλικ για ολόκληρη προβολή... Υπάρχουν κι άλλα παλληκάρια φυσικά... Μόνο εγώ είμαι undercover στο bou... Ήρθα για scouting
erinal έγραψε: εικοσι ε; γιατι μεχρι τωρα εκτος απο σενα δεν ειδα αλλη συμμετοχη Κλικ για ολόκληρη προβολή... Υπάρχουν κι άλλα παλληκάρια φυσικά... Μόνο εγώ είμαι undercover στο bou... Ήρθα για scouting
xronistiktak Μέλος Εγγρ. 9 Οκτ 2011 Μηνύματα 1.509 Like 0 Πόντοι 16 11 Δεκ 2012 #27 erinal έγραψε: και ειμαι και καλη στο μασαζ ποσο μισθο θα παρω; Κλικ για ολόκληρη προβολή... τωρα με τη κριση,θα πληρωνεσαι σε ειδος
erinal έγραψε: και ειμαι και καλη στο μασαζ ποσο μισθο θα παρω; Κλικ για ολόκληρη προβολή... τωρα με τη κριση,θα πληρωνεσαι σε ειδος