Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.226
- Πόντοι
- 2.356
ΙΤΑ8 τύπε, όχι 7.και νωρίς άμα τύχαινε να λείπουν όλοι ΙΤΑ7 από τις 7 τ απόγευμα με καλτικα
Ψησταριές Λεωνίδας
ΙΤΑ8 τύπε, όχι 7.και νωρίς άμα τύχαινε να λείπουν όλοι ΙΤΑ7 από τις 7 τ απόγευμα με καλτικα
Χαχαχαχχα ναι τι μαλάκια ειπα χαχαχ.στο μεταξύ ο Λεωνίδας θεωρείται τοπ ακόμα (στις ψησταριες κτλ)ΙΤΑ8 τύπε, όχι 7.
Ψησταριές Λεωνίδας
ευτυχώς που διευκρινίζει στο σήμα πως είναι κανάλι μην το μπερδέυαμε
O Λεωνίδας μας τις έμαθε όλεςGinger Lynn ή μου φαίνεται;
Κατερίνα Τσαμουρη ,απίστευτο μωρό ,υποψήφια για να αντικαταστήσει το μωρό μου στο ΣΚΑ'Ι' όταν γίνει πρώτη κυρία .Star ειδήσεις ωραίο μουνακι η κεντρικια παρπυσιαστρια για ωραία τσιμπουκια
Την είδα και σήμερα στις βραδυνές με σατινε πουκαμισο έτοιμος ήμουν για δύο βραδινεςΚατερίνα Τσαμουρη ,απίστευτο μωρό ,υποψήφια για να αντικαταστήσει το μωρό μου στο ΣΚΑ'Ι' όταν γίνει πρώτη κυρία .
Αν το μεσημέρι την έβλεπες προφίλ από την πίσω πλευρά θα βαρουσες τρεις...Την είδα και σήμερα στις βραδυνές με σατινε πουκαμισο έτοιμος ήμουν για δύο βραδινες
Με βλέπω να κοιμάμαι γύρω στις δυόμιση αλλά θα κάνω μια μικρή θυσία για την τέχνη και τον ρομαντισμό...
Κατα βάθος είσαι και εσύ ρομαντικός ...Εγώ δεν αντέχω τόση τέχνη τύπε,βλέπω Φονικο Οπλο στο Star,κλασικά πράγματα
Κι ας το'χω δει 30 φορές
Κατα βάθος είσαι και εσύ ρομαντικός ...
Εγώ πάντα γουσταρα την ψυχολόγο που κόντευε να σαλταρει με τα πειράγματα του τρελαρα του ΡηγκςΒλέπω και την γυναικάρα Ρενε Ρουσώ
Εγώ πάντα γουσταρα την ψυχολόγο που κόντευε να σαλταρει με τα πειράγματα του τρελαρα του Ρηγκς