nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 1.106
Macedonia TV Κακαλος δέχεται μασαζ από δύο τρρλα μουνακια με ζαρτιερες
λάτρεις σπευσατε
λάτρεις σπευσατε
Cult καλοκαιρινή μακεδονική κωμωδία "Ας περιμένουν οι γυναίκες" ΤΩΡΑ ΑΝΤ-1!!!!
Απίστευτο μωρό η αγγελικη
Εμένα πιο πολύ με εντυπωσίασε το ποσό γλυκειά ήταν τότε ως χαμηλοβλεπουσα και σεμνή,έστω στον ρόλο της...Με την Ηλιάδη στα νιάτα της να μας καυλώνει με την κωλάρα της
Δυστυχώς δεν την προλαβαίνω από νωρίς ...εκλεκτός συναγωνιστής είπε ότι φοράει αλυσίδες και στα δύο πόδια κάτι που η μυθική πλέον Ελένη Τσαγκα έπραττε μόνο στο ένα.Μαρία Σιώζου
Εμένα πιο πολύ με εντυπωσίασε το ποσό γλυκειά ήταν τότε ως χαμηλοβλεπουσα και σεμνή,έστω στον ρόλο της...
Πίστεψέ με,όταν βλέπω χαμηλοβλεπουσα και σεμνή -εμφανισιμη βεβαια-αυτό με φτιάχνει πιο πολύ και όχι τίποτα ξεκωλα.Όντως,εδώ παίζει καλά τον κοντρα ρόλο της αθώας
Πίστεψέ με,όταν βλέπω χαμηλοβλεπουσα και σεμνή -εμφανισιμη βεβαια-αυτό με φτιάχνει πιο πολύ και όχι τίποτα ξεκωλα.
Σπάνιος συνδυασμός βέβαια ...αλλά ζουν ανάμεσα μας...φυσικά δεν είναι διαθέσιμες αλλά who cares;
Η συγκλονιστικοτερη εμφάνιση της ever ήταν περίπου σε αυτήν την ηλικία σε Χριστουγεννιατικη εκπομπή της Σεμινας (νομίζω ΕΤ1 τοτε)Εδώ 21 και ήταν ήδη άλογο
Ξαναδιάβασε την δεύτερη παράγραφο...Πάντως χαμηλοβλεπούσα με τέτοια εμφάνιση όπως εδώ η Ηλιάδη,μάλλον υπάρχει μόνο σε φαντασίωση
Οι καλές οι μαλακιες ήταν πάντα με χιόνια τυπε μου σαν τον παλιό καλό καιρό δεν εχειΗ συγκλονιστικοτερη εμφάνιση της ever ήταν περίπου σε αυτήν την ηλικία σε Χριστουγεννιατικη εκπομπή της Σεμινας (νομίζω ΕΤ1 τοτε)
ήταν καλεσμένη δεν ήταν 1ο όνομα τότε και τότε σκαγανε ένας ένας και αραζαν καναπέ
είχε φορέσει μαύρες βινυλ 12ποντες μπότες μαύρο διχτυωτό βινυλ μινι και μουστάκι με τις βυζαρες να ξεχειλίζουν
είχε σχεδόν μαυρα μακριά μαλλιά και ήταν πύραυλος Patriot
ενδεχομένως να είχα ρίξει ορισμένες παχιές δεν ενθυμούμαι τον αριθμό
αν υπήρχε αυτό το βίδες έστω και σε vhf θα τον ξαναεπαιζα ευχαρίστως ακόμα κια αν ανεβοκατεβαιναν γραμμές η χιονια
Είσαι μερακλής ρε...Η συγκλονιστικοτερη εμφάνιση της ever ήταν περίπου σε αυτήν την ηλικία σε Χριστουγεννιατικη εκπομπή της Σεμινας (νομίζω ΕΤ1 τοτε)
ήταν καλεσμένη δεν ήταν 1ο όνομα τότε και τότε σκαγανε ένας ένας και αραζαν καναπέ
είχε φορέσει μαύρες βινυλ 12ποντες μπότες μαύρο διχτυωτό βινυλ μινι και μουστάκι με τις βυζαρες να ξεχειλίζουν
είχε σχεδόν μαυρα μακριά μαλλιά και ήταν πύραυλος Patriot
ενδεχομένως να είχα ρίξει ορισμένες παχιές δεν ενθυμούμαι τον αριθμό
αν υπήρχε αυτό το βίδες έστω και σε vhf θα τον ξαναεπαιζα ευχαρίστως ακόμα κια αν ανεβοκατεβαιναν γραμμές η χιονια
τι θυμήθηκες ρε τυπεΕίσαι μερακλής ρε...
Με θυμισες εκείνες τις ηρωικές εποχές όπου έβλεπα τις τσόντες στο FILMNET χωρίς αποκωδικοποιητή...προσπαθώντας να πετύχω καθαρό πλάνο 1-2 δευτερολέπτων μέσα στα παράσιτα ....ενώ τώρα τα κακομαθημένα πιτσιρίκια που τα εχουν όλα έτοιμα έχουν γίνει μπουχεσες ,ανυπόμονα και θηλυπρεπή σαν γκομενιτσες.