Νέα

Παίζει τώρα tv/radio....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το αδικο ειναι για τις κοπελες που δε μπορουν να κανουν παιδι.εκει να δεις ποσο μπερδεμα ειναι να βλεπουν αυτη την εκπομπη

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..ηταν με τον νοτη το χειμωνα,τωρα δεν ξερω.παντα ειναι δευτεροκλασατο ονομα...δεν την εχει παρει το αυτι μου μεχρι τωρα που τραγουδαει

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
γιατι βρεεε λουκριτια?....ο νοτης ειναι ο πιο εμπορικος..εκτος αν δεν ακους λαικα...εγω θυμαμαι ,που ειμαι και καποιας ηλικιας,εκεινη την εποχη για νοτη δεν επεφτε καρφιτσα στα μαγαζια,και μαλιστα τριτες και τεταρτες.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
extra 3  λεβεντης ολα τα λεφτα..θυμισε παλιες καλες εποχες '90-'93...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
γιατι βρεεε λουκριτια?....ο νοτης ειναι ο πιο εμπορικος..εκτος αν δεν ακους λαικα...εγω θυμαμαι ,που ειμαι και καποιας ηλικιας,εκεινη την εποχη για νοτη δεν επεφτε καρφιτσα στα μαγαζια,και μαλιστα τριτες και τεταρτες.
ε καλα δεν ειναι και ο πιο εμπορικος αλλα και να ηταν ο πιο εμπορικος δε σημαινει οτι ειναι και καλυτεχνης...λαθος τορρεντ για αναλυση παντως :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λαικα δεν ακουω!αλλα τον νοτη τον θεωρω αταλαντο καργα!
κατι που φυσικα δε πιστευω γ τον τερζη πχ...
δεν εχει σχεση με το τι ακουω.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ε καλα δεν ειναι και ο πιο εμπορικος αλλα και να ηταν ο πιο εμπορικος δε σημαινει οτι ειναι και καλυτεχνης...λαθος τορρεντ για αναλυση παντως :)
για να το κλεισουμε το θεμα,γιατι εν ειναι του παροντος,εκεινη την εποχη το χαρτι το μαζευε ο νοτης και ο πανταζης-για χαρτι μιλαμε οχι για καλλιτεχνη.οπως την δεκαετια του 2000 τωρα ειναι ο ρεμος,κιαμος,βερτης.παω για υπνο,καληνηχτιζω την παρεα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
για να το κλεισουμε το θεμα,γιατι εν ειναι του παροντος,εκεινη την εποχη το χαρτι το μαζευε ο νοτης και ο πανταζης-για χαρτι μιλαμε οχι για καλλιτεχνη.οπως την δεκαετια του 2000 τωρα ειναι ο ρεμος,κιαμος,βερτης.παω για υπνο,καληνηχτιζω την παρεα.
και γω για να τελειωνω λεω οτι το να εισαι εμπορικος δεν ειναι κριτηριο οτι εισαι και καλος καλιτεχνης.καληνυχτα

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αλφα βλεπω...αμα βγει πρωτο κανας νοτης θα γελαωτρεις μερες.

προσκυνω!!!
κι εγω το περιμενα οτι θα ναι ψηλα αλλα νομιζα με τον αετο
ουτε εμενα μ'αρεσει εκτος απ τα γενεθλια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
λαικα δεν ακουω!αλλα τον νοτη τον θεωρω αταλαντο καργα!
κατι που φυσικα δε πιστευω γ τον τερζη πχ...
δεν εχει σχεση με το τι ακουω.
Θα δεχτώ ότι δεν ακούς λαικά. Θα δεχτώ ότι δε σου αρέσει η φωνή του, δεν είναι του γούστου σου βρε αδεφή. Αυτα είναι υποκειμενικά.
Αλλά όταν λες ότι κάποιος είναι ατάλαντος τότε το σχόλιο δεν είναι υποκειμενικής φύσεως, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Ούτε 'γω τρελαίνομαι αλλα το ταλέντο του του το αναγνωρίζω και για να είναι τόσα χρόνια στο προσκηνιο δεν είναι τυχαίο και δεν τον μηδενίζω (μαζί με αυτούς που τον στηρίζουν τόσα χρόνια)
Αλλά είπαμε, εσύ κι ο Τσακ Νώρις έχετε δίκιο μόνο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θα δεχτώ ότι δεν ακούς λαικά. Θα δεχτώ ότι δε σου αρέσει η φωνή του, δεν είναι του γούστου σου βρε αδεφή. Αυτα είναι υποκειμενικά.
Αλλά όταν λες ότι κάποιος είναι ατάλαντος τότε το σχόλιο δεν είναι υποκειμενικής φύσεως, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Ούτε 'γω τρελαίνομαι αλλα το ταλέντο του του το αναγνωρίζω και για να είναι τόσα χρόνια στο προσκηνιο δεν είναι τυχαίο και δεν τον μηδενίζω (μαζί με αυτούς που τον στηρίζουν τόσα χρόνια)
Αλλά είπαμε, εσύ κι ο Τσακ Νώρις έχετε δίκιο μόνο
βρε πουλακι μ'.πως γινεται να θεωρω καποιον ταλαντουχο του οποιου την φωνη κ τα τραγουδια θεωρω αισχος/?
απλα κ μονο επειδη ειναι χρονια στο προσκυνιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom