αυτη που τραγουδησε πριν ενα τραγουδι της γαρμπη....παιδαρος μαζι με την θελξη ειναι σουπερ διδυμο.η ποια;!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παίζει τώρα tv/radio....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 370K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τώρα δεν εμαφανίζεται σε κάποιο σχήμα?η ποια;!
τα καημενουλια μου μωρε...την πληρωνουν αυτα γτ καποιες μαλακισμενες δε προσεχαν.
Πόσο δίκιο έχεις!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θα ξερασω νοτης.
γιατι βρεεε λουκριτια?....ο νοτης ειναι ο πιο εμπορικος..εκτος αν δεν ακους λαικα...εγω θυμαμαι ,που ειμαι και καποιας ηλικιας,εκεινη την εποχη για νοτη δεν επεφτε καρφιτσα στα μαγαζια,και μαλιστα τριτες και τεταρτες.θα ξερασω νοτης.
ε καλα δεν ειναι και ο πιο εμπορικος αλλα και να ηταν ο πιο εμπορικος δε σημαινει οτι ειναι και καλυτεχνης...λαθος τορρεντ για αναλυση παντωςγιατι βρεεε λουκριτια?....ο νοτης ειναι ο πιο εμπορικος..εκτος αν δεν ακους λαικα...εγω θυμαμαι ,που ειμαι και καποιας ηλικιας,εκεινη την εποχη για νοτη δεν επεφτε καρφιτσα στα μαγαζια,και μαλιστα τριτες και τεταρτες.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
λαικα δεν ακουω!αλλα τον νοτη τον θεωρω αταλαντο καργα!γιατι βρεεε λουκριτια?....ο νοτης ειναι ο πιο εμπορικος..εκτος αν δεν ακους λαικα...εγω θυμαμαι ,που ειμαι και καποιας ηλικιας,εκεινη την εποχη για νοτη δεν επεφτε καρφιτσα στα μαγαζια,και μαλιστα τριτες και τεταρτες.
κατι που φυσικα δε πιστευω γ τον τερζη πχ...
δεν εχει σχεση με το τι ακουω.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
:o :o :o :o :o :o :oλαικα δεν ακουω!αλλα τον νοτη τον θεωρω αταλαντο καργα!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σορρυ...:o :o :o :o :o :o :o
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν ειμαι εγω ο νοτης....νεβερ μαιντ....σορρυ...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν ειμαι εγω ο νοτης....νεβερ μαιντ....
για να το κλεισουμε το θεμα,γιατι εν ειναι του παροντος,εκεινη την εποχη το χαρτι το μαζευε ο νοτης και ο πανταζης-για χαρτι μιλαμε οχι για καλλιτεχνη.οπως την δεκαετια του 2000 τωρα ειναι ο ρεμος,κιαμος,βερτης.παω για υπνο,καληνηχτιζω την παρεα.ε καλα δεν ειναι και ο πιο εμπορικος αλλα και να ηταν ο πιο εμπορικος δε σημαινει οτι ειναι και καλυτεχνης...λαθος τορρεντ για αναλυση παντως
και γω για να τελειωνω λεω οτι το να εισαι εμπορικος δεν ειναι κριτηριο οτι εισαι και καλος καλιτεχνης.καληνυχταγια να το κλεισουμε το θεμα,γιατι εν ειναι του παροντος,εκεινη την εποχη το χαρτι το μαζευε ο νοτης και ο πανταζης-για χαρτι μιλαμε οχι για καλλιτεχνη.οπως την δεκαετια του 2000 τωρα ειναι ο ρεμος,κιαμος,βερτης.παω για υπνο,καληνηχτιζω την παρεα.
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αλφα βλεπω...αμα βγει πρωτο κανας νοτης θα γελαωτρεις μερες.
προσκυνω!!!
κι εγω το περιμενα οτι θα ναι ψηλα αλλα νομιζα με τον αετο
ουτε εμενα μ'αρεσει εκτος απ τα γενεθλια
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Θα δεχτώ ότι δεν ακούς λαικά. Θα δεχτώ ότι δε σου αρέσει η φωνή του, δεν είναι του γούστου σου βρε αδεφή. Αυτα είναι υποκειμενικά.λαικα δεν ακουω!αλλα τον νοτη τον θεωρω αταλαντο καργα!
κατι που φυσικα δε πιστευω γ τον τερζη πχ...
δεν εχει σχεση με το τι ακουω.
Αλλά όταν λες ότι κάποιος είναι ατάλαντος τότε το σχόλιο δεν είναι υποκειμενικής φύσεως, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Ούτε 'γω τρελαίνομαι αλλα το ταλέντο του του το αναγνωρίζω και για να είναι τόσα χρόνια στο προσκηνιο δεν είναι τυχαίο και δεν τον μηδενίζω (μαζί με αυτούς που τον στηρίζουν τόσα χρόνια)
Αλλά είπαμε, εσύ κι ο Τσακ Νώρις έχετε δίκιο μόνο
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
βρε πουλακι μ'.πως γινεται να θεωρω καποιον ταλαντουχο του οποιου την φωνη κ τα τραγουδια θεωρω αισχος/?Θα δεχτώ ότι δεν ακούς λαικά. Θα δεχτώ ότι δε σου αρέσει η φωνή του, δεν είναι του γούστου σου βρε αδεφή. Αυτα είναι υποκειμενικά.
Αλλά όταν λες ότι κάποιος είναι ατάλαντος τότε το σχόλιο δεν είναι υποκειμενικής φύσεως, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Ούτε 'γω τρελαίνομαι αλλα το ταλέντο του του το αναγνωρίζω και για να είναι τόσα χρόνια στο προσκηνιο δεν είναι τυχαίο και δεν τον μηδενίζω (μαζί με αυτούς που τον στηρίζουν τόσα χρόνια)
Αλλά είπαμε, εσύ κι ο Τσακ Νώρις έχετε δίκιο μόνο
απλα κ μονο επειδη ειναι χρονια στο προσκυνιο?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Δείτε τις μπαζόλες στο λαβ μπαιτ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21