gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γνωστη φωνη μου φανηκε παντως....τεσπα μπορει να κανω λαθος αλλα μου θυμησε ενα γνωστο μου που περιοδικα νοσηλευεται σε ψυχιατρικη κλινικη....βγαλε ρε το 7αρακι
γνωστη φωνη μου φανηκε παντως....τεσπα μπορει να κανω λαθος αλλα μου θυμησε ενα γνωστο μου που περιοδικα νοσηλευεται σε ψυχιατρικη κλινικη....βγαλε ρε το 7αρακι
ασε εχω τσαντιστη τωρα λιγο στο τελος προλαβα... ευχομε να το ανεβασουν στο you tube... και πρεπει να ηταν καλο ρε γαμωτο...
γνωστη φωνη μου φανηκε παντως....τεσπα μπορει να κανω λαθος αλλα μου θυμησε ενα γνωστο μου που περιοδικα νοσηλευεται σε ψυχιατρικη κλινικη....
ειπαν τιποτα καλο?μονο το τλευταιο μισαωρο ειδαβαλτε τωρα
μιλησε κανενας για το πως ηταν στο σεξ η γαβριελα?και γενικα σα γυναικα?νταξ σαν βιογραφια ηταν περισσοτερο... ηταν ενδιαφερον αφιερωμα παντως
θενξναι σε γενικες γραμμες και γενικοτερα την "κοινωνικη" δραση της και απηχηση, αν το βρεις πουθενα κατεβασε το, εχει ενδιαφερον...
στο ραδιο θεμα - (ψινακης καρατζαφερης)
www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1331]http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1331[/url]
τι αλλο θα δουμε ρε πουστη μου...!!!!!!
Στον ΑΝΤ1 εχει το dancing with the stars.. πολλαμουνια μεταξυ αλλων η Ζέτα που ξεχωριζει το ρωγακι της..
Έμιλυ και τα μυαλά στα κύμβαλα