DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οπως καταλαβες και το παιδι την ειδε και συμφωνησε εκτος και αν ειμαστε στραβοι και οι δυοααααα βλασθημη!!! ηταν υπεεεροχη σεζον!
ουυυστ!!!
οπως καταλαβες και το παιδι την ειδε και συμφωνησε εκτος και αν ειμαστε στραβοι και οι δυοααααα βλασθημη!!! ηταν υπεεεροχη σεζον!
ουυυστ!!!
οπως καταλαβες και το παιδι την ειδε και συμφωνησε εκτος και αν ειμαστε στραβοι και οι δυο
Και για μενα.... μεχρη και το Σεασον 4... μετα το γκαστρωσανε...καλα αν συμφωνησε κι ο χιτ, παει ειναι τελεσιδικο, η σειρα τον παιρνει
*πλακα κανω ρε συ! γουστα ειναι αυτα.. για μενα το λοστ, ειναι οτι πιο κορυφαιο εχει παιχτει..
Και για μενα.... μεχρη και το Σεασον 4... μετα το γκαστρωσανε...
Και εγω ειχα μανια ποτε θα βγει το επομενο επεισοδιο... και παντα σε κραταγε σε αγωνια στο τελος... Τωρα με τους μισους εδω τους αλλους μισους εκει και αυτο καθε λιγο να αλλαζη χρονο και να με πηγαινη σε αλλη εποχη ... οκ το νοημα το καταλαβαμε... αλλα εμενα προσωπικα δεν με ξετρελενη οπως πριν.... Βρε ... λες... επειδη ηταν συνεχεια μεσα στη λιγδα τοτε τους ειχα συνηθηση και τωρα με τα κουστουμια μου κακοφαινετε????
Πολυ τον γουσταρω αυτο τον Σωγιερ... ειδικα οταν κοιταει με το πλαιιιι.... και αγριαααα.... εμενα μου αρεση και ο Κορεατης...
για σενα φιλεναδα.....ο κορεατης εχει γαμω τα σωματακια και δεν του φαινεται!
αχ εκο
για σενα φιλεναδα.....
Αμα το δουμε παρεα θα το δω και Σεασον 6.... μη φοβασε δεν πηγαινω με κοριτσια...
αμα στα δωσω γραμμενα απο τι Βικιπαιδια πειραζη???? >μονο αν εισαι πληρως ενημερωμενη τι παιζει! να εχεις κανει επαναληψη την 5η σεζον, να εχεις διαβασει οσα χρειαζονται, για να εισαι ετοιμη για την εκτη
αμα στα δωσω γραμμενα απο τι Βικιπαιδια πειραζη???? >
ναι απ αυτο.... θα στα εκτυπωσω και θα στα δωσω.... με ολες τις λεπτομερειες.... Ακομα και με ποια πηδιετε τωρα ο Εκοlostpedia καλε!!
ναι απ αυτο.... θα στα εκτυπωσω και θα στα δωσω.... με ολες τις λεπτομερειες.... Ακομα και με ποια πηδιετε τωρα ο Εκο
στην Τατιανα (αντ1) έχει συνέντευξη απο μια ιερόδουλο
....αυτη δεν ειναι η Σαντρα που παιζει και στις ταινιες της sirina?
ξερουμε που την βρισκουμε?