catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παιζει τιποτα καλο τωρε ρε σεις?
με τιμα που δεν ξερω καν ποιοι παιζουν και που δεν εχω δει καμια απο τις 3 προβολες την ταινιας??αλφα
το dirty dancing για 3η φορα σε 3 μερες
σε λιγο δεν θα χρειαζομαστε μαθηματα χορου
θα τα εχουμε μαθει απτην ταινια
κλασσικη ταινια τυπεμε τιμα που δεν ξερω καν ποιοι παιζουν και που δεν εχω δει καμια απο τις 3 προβολες την ταινιας??
οχι...με τιμα που δεν ξερω καν ποιοι παιζουν και που δεν εχω δει καμια απο τις 3 προβολες την ταινιας??
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxxaxaxaxaaxxaaxaax....Βρε Ηιτμαν το Λοστ Σεασον 5 το εχεις δει???? Τι μαλακια ειναι αυτο.... τωρα το βλεπω και εχω ξενερωση... καθε 5 λεπτα να αλαζουν χρονικη περιοδο στο νησι... Το σιχαθηκα..
για κλαματα ειναι... πως το καταντησανε ετσι... ουτε καν δραση λιγο δεν εχει... εχω δει μεχρη το 5 επεισοδιο φαντασου.. δεν υπαρχη περιπτωση να δω Το Σεασον 6 με τιποτα ομως... τι μαλακια ειναι αυτο... ευτυχως που εχω και αλλες σειρες να δω...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxxaxaxaxaaxxaaxaax....
και που'σαι ακομα..οσο πλησιαζεις προς το τελευταιο επεισοδιο του κυκλου θα χειροτερευει η κατασταση...
μεσα στο μηνα,αρχες φλεβαρη θα βγει και η 6τη σεζον!
Βρε Ηιτμαν το Λοστ Σεασον 5 το εχεις δει???? Τι μαλακια ειναι αυτο.... τωρα το βλεπω και εχω ξενερωση... καθε 5 λεπτα να αλαζουν χρονικη περιοδο στο νησι... Το σιχαθηκα..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxxaxaxaxaaxxaaxaax....
και που'σαι ακομα..οσο πλησιαζεις προς το τελευταιο επεισοδιο του κυκλου θα χειροτερευει η κατασταση...
μεσα στο μηνα,αρχες φλεβαρη θα βγει και η 6τη σεζον!
;)αννετα κροκεων