Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.360
- Πόντοι
- 3.656
Πολλοί εκ των Σλαβόφωνων δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά πάνε δεξιά και δεξιότερα της δεξιάς.
Τώρα ψηφίζουν κουλική ΝΔ
Πολλοί εκ των Σλαβόφωνων δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά πάνε δεξιά και δεξιότερα της δεξιάς.
Ακομη και οι πανελληνιες, τραύμα σού προκαλεσαν?Να ξαναδώσεις πανελλήνιες...μια κουβέντα είναι.Εγώ δύσκολα θα το ξαναπερνούσα
επειδη ειμαι απο κει, σου λεω οτι εχει αρκετο μουνι. οι φοιτητες κλαινε δυο φορες. τη φορα που μαθαινουν οτι περασαν φλωρινα, και τη μερα που τελειωνουν και πρεπει να φυγουν. και δω επειδη οι σχολες ειναι καλων τεχνων και νηπιαγωγων, οι περισσοτερες ειναι φοιτητριες. πριν γυρισα στο χωριο. πηγα για ψωνια και δουλειες. μπηκα σε 3 σουπερμαρκετ και μολις τελειωσα τα ψωνια, πρωτου φυγω πισω στο χωριο, γυρισα ολη τη πολη με το αμαξι να δω τι παιζει. αρκετα μουνακια. ειδικα στο μεγαλο, το σκλαβενητη που ειναι μεσα στη πολη, πολυ πραμα. για δεδομενα φλωρινας ομως εεε... καμια συγκριση με μοναστηρακι, παραλια θεσσαλονικης κτλ...Ποια θα πάει να κάνει φοιτητική ζωή...στη Φλώρινα;
Όλες θα βάζουν βύσμα για μεταγραφή Θεσσαλονίκη
χεστηκε για τη φυση. αυτος θελει φουλ τσιμεντοΕιναι γαμώ τις πολεις με απίστευτη φύση τριγύρω.
Μια ανιψιά μου ειναι εκει,έχει πολύ φοιτητόκοσμο για τα δεδομένα επαρχιακής πόλης.
Δεν είναι Κοζάνη φυσικά άλμα αξίζει.
που να δεις και πτολεμαιδα τι γινεται απο μουνια. στη καρβουνουποληΔηλαδή τι είναι η Κοζάνη,καλ΄΄υτερη;
χεστηκε για τη φυση. αυτος θελει φουλ τσιμεντο
Kαι η Κοζανη, τραύμα σού προκαλεσε οταν πηγες?Δηλαδή τι είναι η Κοζάνη,καλ΄΄υτερη;
Πάνω απο μισή μέρα,έχεις κοψει φλέβες κι εκεί.Όχι να μείνεις 4 χρόνια
Επαρχία παντού σκατά είναι
Και η φυση αρνητικα αισθηματα σου προκαλεί?Τι να την κάνουμε τη φύση;Συνταξιούχοι είμαστε;
επειδη ειμαι απο κει, σου λεω οτι εχει αρκετο μουνι. οι φοιτητες κλαινε δυο φορες. τη φορα που μαθαινουν οτι περασαν φλωρινα, και τη μερα που τελειωνουν και πρεπει να φυγουν.
Και η φυση αρνητικα αισθηματα σου προκαλεί?
οι πολεις ειναι καλες για τα μαγαζια για διαφορα ψωνια και φαγητο-πιοτο, και για τα μαζεμενα μουνια (για το ματι βεβαια γιατι για κατι αλλο δυσκολα). για μονιμη διαμονη εννοειται χωριο. να βγαινεις εξω απτο σπιτι και να βλεπεις, μετα την αυλη με το γκαζον σου, την φυση να απλωνεται μεχρι εκει που φτανει το ματι.....Πόλεις με φοιτητές είναι απλά ένα κλικ πιο πάνω απο τις άλλες,αλλά μόνο γι'αυτό.Δε σημαίνει ότι δεν είναι βαρετές και άθλιες να μένεις
Και τη Θεσσαλονικη βαρεθηκες σε δυο χρονια?4 χρόνια δηλαδή,δεν την χόρτασαν τη Φλώρινα;
Εδώ και τη Θεσσαλονίκη βαριέσαι μετά απο 2 χρόνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε διαβαζεις τι γραφεις?Εσυ έχεις μεγάλο τραύμα μαζί μου πάντως
πας κανονικα με το αμαξι, δειχνοντας μονο ταυτοτητα στο τελωνειο. προσοχη μονο στο που θα παρκαρεις, γιατι εχει αρκετη γυφτια κ κει... αα και τα πολλα ψωνια απαγορευοντε... δε τα περνας, στα παιρνουνΜια και αναφερθηκε, για να παει καποιος Μπιτολα πχ απο Φλωρινα ξεκινωντας με αμαξι, ειναι καλυτερα να μπει Σκοπια με το αμαξι και να παει μεχρι Μπιτολα η να το αφησει στα συνορα (ελληνικη μερια) και να παει απο εκει με ταξι;
Και τη Θεσσαλονικη βαρεθηκες σε δυο χρονια?
Ρε διαβαζεις τι γραφεις?
Ασε τι κανω εγω, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ?
Ολα καλα σού φαινονται?
Τη θεσσαλονίκη ... μπορεί να τη βαρεθείς ... σε δύο μέρες ... ή όταν δεις τις αγορές την αριστοτέλους την καμάρα και το ... λευκό πύργο ....Εδώ και τη Θεσσαλονίκη βαριέσαι μετά απο 2 χρόνια
τα εχω ολα αυτα. μονο για την αθηνα βγαζω σπυρια. ειναι υπερβολικα μεγαλη και αχαρη και μονο σαν πλουσιος θα την απολαυσεις. σαν μεσος μισθωτος ειναι κολασηΘελει τεχνη η επαρχια για να την απολαμβανεις. Κυριως θελει συντροφο, αμαξι, κανα δυο φιλους για τσιπουρα και φυσικα ενασχοληση με φυση, μπαξεδες, χωραφια, κλπ και ιδανικα να μενεις σε μονοκατοικια
Αμα τα εχεις αυτα, ακους μεγαλουπολη και βγαζεις σπυρια
οι πολεις ειναι καλες για τα μαγαζια για διαφορα ψωνια και φαγητο-πιοτο, και για τα μαζεμενα μουνια (για το ματι βεβαια γιατι για κατι αλλο δυσκολα). για μονιμη διαμονη εννοειται χωριο. να βγαινεις εξω απτο σπιτι και να βλεπεις, μετα την αυλη με το γκαζον σου, την φυση να απλωνεται μεχρι εκει που φτανει το ματι.....
καλα... οπου και να ζεις καποτε θα βαρεθεις... γιαυτο κανεις ταξιδια... για να ξεφευγεις... και παλι γυρναμε στα φραγκα...4 χρόνια δηλαδή,δεν την χόρτασαν τη Φλώρινα;
Εδώ και τη Θεσσαλονίκη βαριέσαι μετά απο 2 χρόνια
τα εχω ολα αυτα. μονο για την αθηνα βγαζω σπυρια. ειναι υπερβολικα μεγαλη και αχαρη και μονο σαν πλουσιος θα την απολαυσεις. σαν μεσος μισθωτος ειναι κολαση
πας κανονικα με το αμαξι, δειχνοντας μονο ταυτοτητα στο τελωνειο. προσοχη μονο στο που θα παρκαρεις, γιατι εχει αρκετη γυφτια κ κει... αα και τα πολλα ψωνια απαγορευοντε... δε τα περνας, στα παιρνουν
Τη θεσσαλονίκη ... μπορεί να τη βαρεθείς ... σε δύο μέρες ... ή όταν δεις τις αγορές την αριστοτέλους την καμάρα και το ... λευκό πύργο ....
ΤΙΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΟΤΕ !!!!!!!!
Είναι ιδέα !!!