αλλες εποχες τοτε
τωρα με 700 ευρω μεσο μισθο και τοση ανεργια οχι οικογενεια δεν μπορεις να κανεις αλλα ουτε να τα βγαλεις περα για την παρτη σου και μονο δεν φτανει
ενα ζευγαρι με 1400 το μηνα και αυτα οχι σιγουρα πες μου ποσα παιδια αντεχει να συντηρησει?
σκοπος ειναι να συνεχιζεται η ζωη προς το καλυτερο και οχι να γεννοβολαμε παιδια που θα περνανε χειροτερα απο μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιδιά θέλουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παπαρια μαντολες..ΞΕΡΩ πως ειναι να εισαι φτωχος γιατι εχω ακουσει απιστευτες ιστοριες φτωχειας-ανεχειας-εξαθλιωσης απο τους παππουδες-γιαγιαδες μου επι σειρα ετων & εχω μεγαλωσει σαν φτωχος..επισης επειδη ημουν-ειμαι & θα ειμαι ο εαυτος μου(ανω θρωσκω,δεν ημουν-ειμαι & δεν θα ειμαι κανενος καριολοπουστα κτημα)εζησα σαν παμφτωχος απο τα 15 μου οταν σηκωθηκα & εφυγα απο το σπιτι μου γιατι δεν ανεχομουν το μοντελακι πατερας-αφεντης..στην πορεια & με την καταλληλη εκπαιδευση(πεζοδρομιο)καταφερα να φερω τα πραγματα ΠΟΛΥ πανω απο τον μεσο ορο..πεθανα 2 φορες & αναστηθηκα,αλλα ειμαι εδω & δεν μασαω ΤΙΠΟΤΕ..οποιος δεν εχει τα αρχιδια να παλεψει σε τοσο ευκολες συνθηκες που ζουμε(σχετικα με οσα προανεφερα)ας παει να γαμηθει στην τελικη..σωστα ειναι αυτα που λες φιλε chris αλλα και να θελουν να ανλαβουν υποχρεωσεις ειναι δυσκολο.δες τους μισθους που παιρνουμε,την ακριβεια που υπαρχει και συγκρινε τα με παλιοτερα χρονια.οταν ο βασικος ειναι 650 και το νοικι για ενα τριαρι ειναι 500 τι ψαχνεις να βρεις?για πες μου παλιοτερα ποσες γυναικες δουλευαν και ποσες δουλευουν τωρα.αυτο σημαινει οτι δεν τα βγαζει περα ο κοσμος. δεν ειμαι καταναλωτικο ατομο ρε συ πλεζουρ.και μενα μου αρεσουν τα απλα πραγματα.σου μιλαω για τα βασικα.πως να κανει ο αλλος τρια παιδια ας πουμε οταν παιρνει 3 και 60.και πες οτι τα κανει αν δουλευουν και οι δυο ποιος θα τα μεγαλωσει η γιαγια και ο παππους?
δεν λυπαμαι κανενα τεμπελη..σιχαινομαι τους βλακες & τους κλαψομουνηδες..
Επισκέπτης
μην γαμας την συζητηση ρε μαλαξ..δεν ειναι ολα τα θρεντς για τον πουτσο..αρχισε να παιζεις με κουκλες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ε τα ηθελε να τα ακουσειμην γαμας την συζητηση ρε μαλαξ..δεν ειναι ολα τα θρεντς για τον πουτσο..
επιτελους εφυγε ο βησαριων και σοβαρευτηκες
παιδες να παρακαλεσω ειναι ο μοναδικο θρεντ που μιλαμε ομορφα ολυμπιακοι αεκτζηδες βαζελοι χριστιανοι μωαμεθανοι αριστεροι δεξιοι κτλπ
και ο λογος ειναι οτι το θεμα του θρεντ ειναι αν οχι το ωραιοτερο πραγμα στο κοσμο απο τα ωραιοτερα.
ας μη το χαλασουμε κριμα ειναι
χωρις παρεξηγηση και δεν απεφθυνομαι σε κανεναν
και ο λογος ειναι οτι το θεμα του θρεντ ειναι αν οχι το ωραιοτερο πραγμα στο κοσμο απο τα ωραιοτερα.
ας μη το χαλασουμε κριμα ειναι
χωρις παρεξηγηση και δεν απεφθυνομαι σε κανεναν
Πρεπει να ομολογησω οτι ειμαι ο μονος που δεν γαμαει τα thread+καποια αλλα μελη πχ Νικος278 .Γι αυτο θα απαντησω μονο στην ερωτηση(χωρις πολλα).Ουτε εχω ,ουτε θελω να αποκτησω ποτε παιδια.Με ενδιαφερει να περναω καλα χωρις δεσμευσεις.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Πράκτορα συμφωνώ 100% μαζί σου.παπαρια μαντολες..ΞΕΡΩ πως ειναι να εισαι φτωχος γιατι εχω ακουσει απιστευτες ιστοριες φτωχειας-ανεχειας-εξαθλιωσης απο τους παππουδες-γιαγιαδες μου επι σειρα ετων & εχω μεγαλωσει σαν φτωχος..επισης επειδη ημουν-ειμαι & θα ειμαι ο εαυτος μου(ανω θρωσκω,δεν ημουν-ειμαι & δεν θα ειμαι κανενος καριολοπουστα κτημα)εζησα σαν παμφτωχος απο τα 15 μου οταν σηκωθηκα & εφυγα απο το σπιτι μου γιατι δεν ανεχομουν το μοντελακι πατερας-αφεντης..στην πορεια & με την καταλληλη εκπαιδευση(πεζοδρομιο)καταφερα να φερω τα πραγματα ΠΟΛΥ πανω απο τον μεσο ορο..πεθανα 2 φορες & αναστηθηκα,αλλα ειμαι εδω & δεν μασαω ΤΙΠΟΤΕ..οποιος δεν εχει τα αρχιδια να παλεψει σε τοσο ευκολες συνθηκες που ζουμε(σχετικα με οσα προανεφερα)ας παει να γαμηθει στην τελικη..
Καπως έτσι ξεκίνησα και εγώ
Εγω έχω τρία αγόρια
23 - 19 - 16
Και μια εγγονή 1,5 χρονών
Η ευτυχία μου δεν περιγράφεται.
Μην κακομοιριάζεται ρε.
Επισκέπτης
να σου ζησουν ρε μαγκα..Πράκτορα συμφωνώ 100% μαζί σου.
Εγω έχω τρία αγόρια
23 - 19 - 16
Μην κακομοιριάζεται ρε.
εισαι & παππους???
ποιος την χαρη σου..
ΕΥΓΕ..
Υ.Γ οριστε κυριοι & μελος με αγορια..αντε γιατι εχουμε πηξει στην σερβιετα..
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ναυαρχε δεν μπορω να διαβαζω τετοιες παπαριες(με το συμπαθειο)απο εσενα..μην κανουμε σαν κωλογριες..εχω & εγω μια κορακλα που στις 29 απριλη κλεινει τα 12..σε οτι σκατα κοσμο εφεραν εμας-φεραμε & εμεις τα παιδια μας..τι να πουν δηλαδη οι γονεις & οι παππουδες-γιαγιαδες μας(ο θεος ας τους αναπαυσει),που εζησαν στο πετσι τους την σφαγη στην μικρα ασια,τον δευτερο παγκοσμιο-κατοχη,τον εμφυλιο,την χουντα???
ΕΛΕΟΣ-ΗΜΑΡΤΟΝ με αυτη την μονιμη κλαψομουνιαση σε ολα τα θρεντς..
μια χαρα ειμαστε & τα παιδια μας θα περασουν ακομη καλυτερα αν δεν τα κανουμε εμεις περισσοτερο μπουρδελο απο οτι τα εκαναν οι γονεις μας..
Όλες οι εποχές είχανε δυσκολίες, και παλιότερα ίσως ήταν χειρότερα τα πράγματα...Αν δώσουμε τα εφόδια που απαιτούνται στο σύγχρονο κόσμο (δηλαδή ΓΝΩΣΗ) μια χαρά θα πορευτούν τα παιδιά...
argentinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
υπαρχει κ η αποψη που λεει οτι,κανουμε μπουρδελοτσαρκα(μασαζοτσαρκα) κ.τ.λ,και ξοδευουμε ενα χ ποσο,για να ευχαριστησουμε τον εαυτο μας.Ειμαστε διατεθημενοι,να μειωσουμε αυτα τα εξοδα και να τα δωσουμε στην οικογενεια μας??η να δημιουργησουμε οικογενεια?? η να μεγαλωσουμε την ηδη υπαρχουσα οικογενεια??ολα αυτα χρειαζονται θυσιες θα ελεγα η εστω ενα μετρο στα εξοδα.
εκτος του εαυτου μας,υπαρχουν κ αλλα πραγματα στην ζωη,που αξιζουν κ αυτα πολυ.τα εχουμε δει?? μας αρεσουν.??...ποσες υποχωρησεις μπορουμε να κανουμε για το κοινο καλο.??
εκτος του εαυτου μας,υπαρχουν κ αλλα πραγματα στην ζωη,που αξιζουν κ αυτα πολυ.τα εχουμε δει?? μας αρεσουν.??...ποσες υποχωρησεις μπορουμε να κανουμε για το κοινο καλο.??
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Για το οτι οι Ελληνες ΔΕΝ κανουν παιδια ΔΕΝ φταιει ουτε η κακη και Αδικη κοινωνια ουτε ο Κακος Κοσμος....
Φταιει οτι οι ΑΝΤΡΕΣ μεγαλωνουν ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ και στα 30 νομιζουν οτι ειναι 15 !!!! και ΔΕΝ θελουν να αναλαβουν υπχρεωσεις και οι Γυναικες στα 30 θυμουνται να κανουν Καριερα!!!!
Να αγιάσει το στόμα σου!!!Η πιο μεγάλη αλήθεια της εποχής μας!!!
PS: Ρε πούστη μου, όλα τα σωστά οι γαύροι τα γράφουν σήμερα;
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σωστός.υπαρχει κ η αποψη που λεει οτι,κανουμε μπουρδελοτσαρκα(μασαζοτσαρκα) κ.τ.λ,και ξοδευουμε ενα χ ποσο,για να ευχαριστησουμε τον εαυτο μας.Ειμαστε διατεθημενοι,να μειωσουμε αυτα τα εξοδα και να τα δωσουμε στην οικογενεια μας??η να δημιουργησουμε οικογενεια?? η να μεγαλωσουμε την ηδη υπαρχουσα οικογενεια??ολα αυτα χρειαζονται θυσιες θα ελεγα η εστω ενα μετρο στα εξοδα.
Για να κρατηθεί μια οικογένεια πρέπει να κάνουμε κάποιες περικοπές στα θέλω μας και απο τους δύο.
Όχι τσιγκουνιές. απλά περιορίζοντας κάποια έξοδα παραπάνω.
Αλλά αμα ο άλλος/άλλη θέλει κάθε λίγο και λιγάκι καινούργιο κινητό για δυνατότητες που δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιείσει ποτέ. Αν μου θέλει τζιπ που θα το χρωστάει σε όλη του τη ζωή,(δεν μιλάω για αυτούς που έχουν την δυνατότητα να το πάρουν) για να τον βλέπουν στην πλατεία και στο χωρίο του.
Αμα παραμυθιάζεται με ότι του σερβίρουν στην τηλεόραση ε τότε δεν μπορεί να κάνει κανένα παιδί.
Και πολλά άλλα.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Είδες που έχουμε μυαλό.PS: Ρε πούστη μου, όλα τα σωστά οι γαύροι τα γράφουν σήμερα;
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Aυτο ειναι !!!παπαρια μαντολες..ΞΕΡΩ πως ειναι να εισαι φτωχος γιατι εχω ακουσει απιστευτες ιστοριες φτωχειας-ανεχειας-εξαθλιωσης απο τους παππουδες-γιαγιαδες μου επι σειρα ετων & εχω μεγαλωσει σαν φτωχος..επισης επειδη ημουν-ειμαι & θα ειμαι ο εαυτος μου(ανω θρωσκω,δεν ημουν-ειμαι & δεν θα ειμαι κανενος καριολοπουστα κτημα)εζησα σαν παμφτωχος απο τα 15 μου οταν σηκωθηκα & εφυγα απο το σπιτι μου γιατι δεν ανεχομουν το μοντελακι πατερας-αφεντης..στην πορεια & με την καταλληλη εκπαιδευση(πεζοδρομιο)καταφερα να φερω τα πραγματα ΠΟΛΥ πανω απο τον μεσο ορο..πεθανα 2 φορες & αναστηθηκα,αλλα ειμαι εδω & δεν μασαω ΤΙΠΟΤΕ..[size=20pt]οποιος δεν εχει τα αρχιδια να παλεψει σε τοσο ευκολες συνθηκες που ζουμε(σχετικα με οσα προανεφερα)ας παει να γαμηθει στην τελικη..[/size]
τα πες ολα!!!
Αυτα ειναι που Λεμε ΜΠΡΑΒΟ!!!!!Πράκτορα συμφωνώ 100% μαζί σου.
Εγω έχω τρία αγόρια
23 - 19 - 16
Μην κακομοιριάζεται ρε.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όποιος ΔΕΝ θέλει να ζυμώσει Πέντε μέρες κοσκινίζει.....
Όποιος ΘΕΛΕΙ να Κάνει Οικογένεια ΚΑΝΕΙ....όποιος δεν θέλει βρίσκει δικαιολογίες....
Απλά ΔΕΝ είναι κακό να μην Θέλεις Οικογένεια και παιδια....Κακό είναι να μην θες και να μην το παραδέχεσαι....
Εμένα ο Πατέρας μου Έβαλε παντελόνι μακρύ 15 χρονών και παπούτσια 11 χρονών...
Έκανε Οικογένεια και η Οικογένεια του Καινούργια.....
Τέλος....
Καλό απόγευμα.....
Εγω έχω τρία αγόρια
23 - 19 - 16
Την εγγονη απο ποιο παιδι την εχεις σιγουρα η απο το 23 η απο το 19χρονο.Μην μου πεις απο το 16 γιατι δεν θα σε πιστεψω.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
γεια σου ναυαρχε.ασε που δεν υπαρχουν λεφτα.εδω για τη γεννα μονο θελεις 6000 ευρω.δωστε λεφτα στο κοσμακη να κανει παιδια.εδω ο τουρκος βγηκε προχθες και ειπε καντε παιδια γιατι χανομαστε και ειναι 70.000.000 οι τουρκοι.εμεις τι πρεπει να κανουμε εδω δηλαδη?
Αμα θέλεις φουαγιέ και hοme cinema στο δωμάτιο τόσο πάει...Υπάρχουν κάτι τζαμπατζούδες που λένε "Αχ σιγά μη γεννήσω σε δημόσιο, στο Μητέρα θα πάω να είμαι κιουρία"...
Μάθανε όλες οι βλάχες τώρα το Μητέρα και το Ιασώ.
Κι αν πάτε στο Μητέρα γίνεται της πουτάνας, χειρότερο απο δημόσιο είναι απο την πολυκοσμία.
Mε πολύ λιγότερα λεφτά πας σε δημόσιο πρώτη θέση, δίνεις και το κάτι τις σαν συνεισφορά για αναβάθμιση θέσης και είσαι άρχοντας. Και τα υπόλοιπα γιούρια τα βάζεις στην άκρη για το παιδί που λεει ο λόγος για τα πρώτα του έξοδα (που είναι πολλά).
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
απο τον 23χρονο βρε.Την εγγονη απο ποιο παιδι την εχεις σιγουρα η απο το 23 η απο το 19χρονο.Μην μου πεις απο το 16 γιατι δεν θα σε πιστεψω.
Και με έκανε Παππού στα 42-43
Αλλά με έχει τρελάνει η κουκλάρα μου
ξεμωράθηκα τελείως.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Πες τα μεγάλε.Αμα θέλεις φουαγιέ και hοme cinema στο δωμάτιο τόσο πάει...Υπάρχουν κάτι τζαμπατζούδες που λένε "Αχ σιγά μη γεννήσω σε δημόσιο, στο Μητέρα θα πάω να είμαι κιουρία"...
Μάθανε όλες οι βλάχες τώρα το Μητέρα και το Ιασώ.
Κι αν πάτε στο Μητέρα γίνεται της πουτάνας, χειρότερο απο δημόσιο είναι απο την πολυκοσμία.
Mε πολύ λιγότερα λεφτά πας σε δημόσιο πρώτη θέση, δίνεις και το κάτι τις σαν συνεισφορά για αναβάθμιση θέσης και είσαι άρχοντας. Και τα υπόλοιπα γιούρια τα βάζεις στην άκρη για το παιδί που λεει ο λόγος για τα πρώτα του έξοδα (που είναι πολλά).
Η νύφη μου γέννησε στο Έλενας (Δημόσιο) στην πρώτη θέση (μονόκλινο) Κόστος 550 Ευρώ συν 1200 του γιατρού σύνολο 1750 Ευρώ. Και από περιποίηση κανένα πρόβλημα.
Στο ΙΑΣΩ πόσα θα θέλαμε στην ίδια Θέση;
Ασε που άμα υπάρξει πρόβλημα με το μωρό στα ιδιωτικά το στέλνουν στα Δημόσια (Ελενας - Αλεξάνδρας).
Αλλά έγραψα και παραπάνω άμα παραμυθιάζεσαι με τα βούρλα της τηλεόρασης δεν κάνεις παιδιά.
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME