Νέα

Παιδιά θέλουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως το βλεπεις?

• ναι θελω

Ψήφοι: 6 54,5%
  • οχι δεν

Ψήφοι: 3 27,3%
  • εχω

Ψήφοι: 1 9,1%
  • δεν με νοιαζει

Ψήφοι: 1 9,1%
  • ισως στο μελλον

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ειναι αμεση προτεραιοτητα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Επισκέπτης
Aυτο ειναι !!!
τα πες ολα!!!Αυτα ειναι που Λεμε ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όποιος ΔΕΝ θέλει να ζυμώσει Πέντε μέρες κοσκινίζει.....
Όποιος ΘΕΛΕΙ να Κάνει Οικογένεια ΚΑΝΕΙ....όποιος δεν θέλει βρίσκει δικαιολογίες....
Απλά ΔΕΝ είναι κακό να μην Θέλεις Οικογένεια και παιδια....Κακό είναι να μην θες και να μην το παραδέχεσαι....
Εμένα ο Πατέρας μου Έβαλε παντελόνι μακρύ 15 χρονών και παπούτσια 11 χρονών...
Έκανε Οικογένεια και η Οικογένεια του Καινούργια.....
Τέλος....
Καλό απόγευμα.....
καποιοι το πιστεψαμε(ισως να αναγκαστηκαμε κιολας)& τα καταφεραμε παρα τα απανωτα χαστουκια & τις συνεχεις αντιξοοτητες..
η συνταγη ειναι απλη..
προσηλωση στον στοχο-υπερμετρη πιστη-συνεχης προσπαθεια-καλως εννοουμενος εγωισμος..
τα καλα κοποις κτωνται μαγκες..
αδραξε την ημερα..
μην μασας..
μην λυγας..
και οπως ειπε ο "ποιητης"..αμα θελεις κατι με ολο σου το ειναι,ε τοτε θα συνομωτησει ολοκληρο το συμπαν προκειμενου να το καταφερεις..

βλεπω στον σκαι ντοκυμαντερ που κανουν τα απιστευτα αναπηροι ανθρωποι(αναβαση & κατακτηση του εβερεστ στα 77 του χρονια με τεχνητα & τα δυο του ποδια απο το γονατο & κατω)& υπαρχει κατι που δεν μπορω να κανω εγω που ειμαι αρτιμελης???
τι λετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???
η ταν η επι τας μαγκες..στην πραξη..οχι στο μιλητο..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πες τα μεγάλε.
Η νύφη μου γέννησε στο Έλενας (Δημόσιο) στην πρώτη θέση (μονόκλινο) Κόστος 550 Ευρώ συν 1200 του γιατρού σύνολο 1750 Ευρώ. Και από περιποίηση κανένα πρόβλημα.
Στο ΙΑΣΩ πόσα θα θέλαμε στην ίδια Θέση;
Ασε που άμα υπάρξει πρόβλημα με το μωρό στα ιδιωτικά το στέλνουν στα Δημόσια (Ελενας - Αλεξάνδρας).
Αλλά έγραψα και παραπάνω άμα παραμυθιάζεσαι με τα βούρλα της τηλεόρασης δεν κάνεις παιδιά.

AΚΡΙΒΩΣ +10000000000000000000000000

Oταν υπάρξει πρόβλημα, όπως και με τους ασθενείς τους κανονικούς, τους στέλνουν σε δημόσια νοσοκομεία σε καθηγητές για να μην μπουν και στην λίστα με στατιστικά θνησιμότητας! Λαμόγια. Και μετά τρέχτε να δώσετε 6.000 ευρώ για γέννα....ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ! Τρελλαθήκαμε ή μήπως πήρε κανείς γεννησοδάνειο;

Επισκέπτης
Μάγκες να χαίρεστε τα παιδιά σας όλοι να είναι υγιεί πάνω απ'ολα και όλα είναι στο χέρι μας για το πως θα μεγαλώσουν, είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να πάρει ο άνθρωπος!!!
Κάνετε παιδιά γιατί χανόμαστε!!! :cheesy:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Εγω θελω να ρωτησω ολους αυτους που εχουν παιδια και τριγυρνανε στα μπουρδελομασαζ....γιατι?? δεν θελω να κανω τον εξυπνο γιατι δεν ξερω πως θα κανω εγω....απλα ρωταω για να ακουσω γνωμες....

Επισκέπτης
Ωραιος ρε φιλε...Αλλα ο νομος του Μεμφι (κολογαμιωλης) αλλα λεει ...
δεν θα σου χαλασω εγω την μανεστρα..
αμα θελεις να βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο δικαιωμα σου..απλα εγω το βλεπω μισογεματο..

υπαρχει ενα διδακτικο μαθημα για τους πωλητες σε στυλ ανεκδοτου..

στις αρχες του αιωνα,στελνουν απο μια αγγλικη εταιρεια παπουτσιων εναν υπαλληλο για διερευνηση αγορας στην αφρικη & εκεινος αφου περιοδευει αρκετους μηνες στελνει το ακολουθο τηλεγραφημα..
τσαμπα το ταξιδι-τα εξοδα-η ταλαιπωρια στοπ..
μηδενικες προοπτικες στοπ..
ολοι κυκλοφορουν ξυπολητοι στοπ..

το ιδιο διαστημα απο μια ανταγωνιστικη εταιρεια εστειλαν τον δικο τους υπαλληλο ο οποιος την πρωτη ημερα στελνει το εξης τηλεγραφημα..
ακρως επειγον στοπ..
αγοραστε πρωτες υλες στοπ..
βαλτε φουλ τις μηχανες παραγωγης στοπ..

δεν πιστευω να θελεις να σου πω ποια εταιρεια κερδισε-μεγαλουργησε..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ωραια τα παιδια . Δεν λεω οχι.Η μεγαλυτερη χαρα του κοσμου Αλλα , για να κανεις παιδια πρεπει  πρωτα να ωριμασεις και εσυ και ο/η συντροφος σου. Πρεπει να καταλαβεις οτι πρεπει να στρωσεις λοκο. Το παιδι πιστευω σημερα οι πιο πολλοι το κανουν απλα για να το κανουν. Για την κοινωνια. Για φιγουρα . Αδιαφορουν για το μετα. Αν μπορουν να το στηριξουν. Εδω οι πιο πολλοι δεν μπορουν οι ιδιοι να σταθουν στα ποδια τους , θελουν και παιδι; Ας ειναι καλα οι γονεις. Τους τα φορτωνουν και ησυχαζουν.  Εγω μα το θεο , στους 10 ανθρωπους που βλεπω 2, το πολυ 3 εχουν την ωριμοτητα να κανουν παιδι.  :-

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως σε χαιρομαι pleasure που εισαι ετσι αισιοδοξο ατομο.εγω απτη φυση μου ειμαι ρεαλιστης και καμμια φορα απαισιοδοξος γενικα.σε προτιμω ετσι παντως οταν κανουμε κουβεντουλα και ας διαφωνουμε,παρα οταν λες μαλακιες στα οπαδικα θρεντ. :thumbsup:

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
νομιζω πως πρεπει να βαλουμε στην ψηφοφορια και αλλη μια επιλογη..

* ισως εχω ->  75 %

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
να χαιρεστε γενικα ολοι τα παιδια σας και να τα δειτε οπως αγαπατε.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν θα σου χαλασω εγω την μανεστρα..
αμα θελεις να βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο δικαιωμα σου..απλα εγω το βλεπω μισογεματο..

υπαρχει ενα διδακτικο μαθημα για τους πωλητες σε στυλ ανεκδοτου..

στις αρχες του αιωνα,στελνουν απο μια αγγλικη εταιρεια παπουτσιων εναν υπαλληλο για διερευνηση αγορας στην αφρικη & εκεινος αφου περιοδευει αρκετους μηνες στελνει το ακολουθο τηλεγραφημα..
τσαμπα το ταξιδι-τα εξοδα-η ταλαιπωρια στοπ..
μηδενικες προοπτικες στοπ..

το ιδιο διαστημα απο μια ανταγωνιστικη εταιρεια εστειλαν τον δικο τους υπαλληλο ο οποιος την πρωτη ημερα στελνει το εξης τηλεγραφημα..
ακρως επειγον στοπ..
αγοραστε πρωτες υλες στοπ..
βαλτε φουλ τις μηχανες παραγωγης στοπ..

δεν πιστευω να θελεις να σου πω ποια εταιρεια κερδισε-μεγαλουργησε..
+100000000000
οτι θα συμφωνουσα με τον πλεζουρ ουτε στα τρελλα ονειρα μου ειχα δει :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Επισκέπτης
παντως σε χαιρομαι pleasure που εισαι ετσι αισιοδοξο ατομο.εγω απτη φυση μου ειμαι ρεαλιστης και καμμια φορα απαισιοδοξος γενικα.σε προτιμω ετσι παντως οταν κανουμε κουβεντουλα και ας διαφωνουμε,παρα οταν λες μαλακιες στα οπαδικα θρεντ. :thumbsup:
δεν ειμαι αισιοδοξος..
καθολου..
ρεαλιστης ειμαι με ολη την σημασια της λεξεως..
επειδη εχω γονατισει πολλες φορες & μαλιστα πολυ επωδυνα,δεν επιτρεπω πλεον στον εαυτο μου να με παρει απο κατω(οχι παντα με επιτυχια-δεν ειμαι ο σουπερμαν)..
θεμα εκπαιδευσης ειναι ολα..
αυτοκριτικη-αυτοκριτικη-αυτοκριτικη..
αυτογνωσια..
αναλυση των καταστασεων..
αποφυγη επαναλλειψης των ιδιων λαθων..
ενα πραγμα εχω καταφερει απο πολυ μικρος για το οποιο μπορω να περηφανευομαι..
εμαθα-εκπαιδευσα τον εαυτο μου να βλεπει πισω απο το δεντρο & οσο περνανε τα χρονια(γηρασκω αει διδασκομενος)εμαθα να βλεπω & πισω απο την εκατομμυριοστη σειρα του δασους..
αγαπα τους φιλους σου με τα ελλατωματα τους..
θα με τρωτε στην μαπα & στα αθλητικα,οπως εξαλλου & στις τσοντοφωτο ειτε γουσταρετε,ειτε οχι..

Επισκέπτης
+100000000000
οτι θα συμφωνουσα με τον πλεζουρ ουτε στα τρελλα ονειρα μου ειχα δει :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
φιλε να φοβασαι αυτους που σε γλυφουν & σου κανουν τον φιλο ενω απο πισω σου(1.000%)σε θαβουν πολυ περισσοτερο απο οτι κανω εγω δημοσιως προκειμενου να σε ξυπνησω..δεν το παιζω μαγκας..ενας μαλακας & μισος ειμαι..ομως ειμαι αρσενικος,εχω μαθει να τα λεω φορα παρτιδα πληρωνοντας ΠΑΝΤΑ τις συνεπειες των λογων & των πραξεων μου(γνωριζοντας το τιμημα εξαρχης)..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε να φοβασαι αυτους που σε γλυφουν & σου κανουν τον φιλο ενω απο πισω σου(1.000%)σε θαβουν πολυ περισσοτερο απο οτι κανω εγω δημοσιως προκειμενου να σε ξυπνησω..δεν το παιζω μαγκας..ενας μαλακας & μισος ειμαι..ομως ειμαι αρσενικος,εχω μαθει να τα λεω φορα παρτιδα πληρωνοντας ΠΑΝΤΑ τις συνεπειες των λογων & των πραξεων μου(γνωριζοντας το τιμημα εξαρχης)..
πλεζουρ αν εξερεσεις οταν ερχομαστε σε αντιθπαραθεση που λογικο ειναι να λεμε κουβεντες
εγω πολυ απλα δε συμφωνω σε παρα πολλες αποψεις σου(σχεδον ολες :grin:)
αλλα καλα κανεις που τα λες φορα παρτιδα
ετσι πρεπει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom