Επισκέπτης
γεγονος ειναι οτι στις μερες μας οι υποψηφιοι γονεις αντιμετωπιζουν χοντρα οικονομικα προβληματα και παντα το οικονομικο ειναι σημαντικος παραγοντας.πως θα κανεις παιδια με τετοιους μισθους και αβεβαιοτητα
τυπικοτατος παντα,εχουμε ωραιο θεμα σημερατωρα που το λες. γεια σου φιλε drummer.στην ωρα σου οπως παντα.
σωστος.το διαβασμα ανοιγει το μυαλο και διευρινει τους οριζοντες.θα πρεπει να εχουν το αναλογο επιπεδο..εγω αν εγινα ανθρωπος το χρωσταω στην μαννα μου που με εμαθε να διαβαζω βιβλια απο τα 4 μου..κατ' εμε δεν υπαρχει καλλητερη παιδεια απο αυτην που μπορεις να εχεις διαβαζωντας τα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..απο το προσπεκτους του τσοντοκλαμπ που σου αφηνουν στο μπαρμπριζ στο γηπεδο μεχρι τον δυσκολοτερο συγγραφεα του πλανητη..ετσι αποκτας ευρητητα πνευματος,αναλυτικη σκεψη & καταλαβαινεις οτι δεν εισαι η προσωποποιηση του θεου επι της γης αλλα αλλη μια εφημερη μορφη ζωης & τιποτε παραπανω..
το πως το εξηγησα στα αρχικα μου ποσταρισματα στο θρεντ..αν θες διαβασετα..δεν υπαρχει δεν μπορω για εμενα..δεν το δεχομαι..υπαρχει μονο δεν θελω..το δεν μπορω ειναι επιπλαστο..το εχουν φτιαξει οι τεμπεληδες λιποψυχοι του γενους μας τους οποιους & σιχαινομαι..γεγονος ειναι οτι στις μερες μας οι υποψηφιοι γονεις αντιμετωπιζουν χοντρα οικονομικα προβληματα και παντα το οικονομικο ειναι σημαντικος παραγοντας.πως θα κανεις παιδια με τετοιους μισθους και αβεβαιοτητα
πολυ σωστο επισης.τι παιδεια να παρεις ομως με τα κοσμοπολιταν και μενς χελθ που διαβαζουν σημερα,τοσοι ωραιοι συγγραφεις και οι περισσοτεροι διαβαζουν μαλακιες τυπου κωδικα ντα βιντσι,οτι ειναι στη μοδα δηλαδηθα πρεπει να εχουν το αναλογο επιπεδο..εγω αν εγινα ανθρωπος το χρωσταω στην μαννα μου που με εμαθε να διαβαζω βιβλια απο τα 4 μου..κατ' εμε δεν υπαρχει καλλητερη παιδεια απο αυτην που μπορεις να εχεις διαβαζωντας τα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..απο το προσπεκτους του τσοντοκλαμπ που σου αφηνουν στο μπαρμπριζ στο γηπεδο μεχρι τον δυσκολοτερο συγγραφεα του πλανητη..ετσι αποκτας ευρητητα πνευματος,αναλυτικη σκεψη & καταλαβαινεις οτι δεν εισαι η προσωποποιηση του θεου επι της γης αλλα αλλη μια εφημερη μορφη ζωης & τιποτε παραπανω..
κατι τετοια λες & θα μου φυγει η ταμπελλα του καφρου αμορφωτου αλητη που με τοσο κοπο αποκτησα..βρισεμεεεεεεεεεε..σωστος.το διαβασμα ανοιγει το μυαλο και διευρινει τους οριζοντες.
κι' απο αυτα κερδισμενος μπορεις να βγεις..ολα χρειαζονται αρκει να μπορεις να απομονωσεις τα θετικα τους..δεν μου αρεσουν οι μονοδιαστατοι & ειδικα οι κουλτουριαρηδες της πουτσας(τσιπρακια τυπου παπια & σταλινιστες τυπου βησαριωνα)..πολυ σωστο επισης.τι παιδεια να παρεις ομως με τα κοσμοπολιταν και μενς χελθ που διαβαζουν σημερα,τοσοι ωραιοι συγγραφεις και οι περισσοτεροι διαβαζουν μαλακιες τυπου κωδικα ντα βιντσι,οτι ειναι στη μοδα δηλαδη
εχουμε καιρο γι αυτα.θα πεσει πολυ βρισιδι σε λιγες μερες.εχουμε και ματσακι μεταξυ μας το ξεχασες?κατι τετοια λες & θα μου φυγει η ταμπελλα του καφρου αμορφωτου αλητη που με τοσο κοπο αποκτησα..βρισεμεεεεεεεεεε..
δεν τους ξερω τους τυπους που λες αλλα παντα ο δογματισμος καταστρεφει.κι' απο αυτα κερδισμενος μπορεις να βγεις..ολα χρειαζονται αρκει να μπορεις να απομονωσεις τα θετικα τους..δεν μου αρεσουν οι μονοδιαστατοι & ειδικα οι κουλτουριαρηδες της πουτσας(τσιπρακια τυπου παπια & σταλινιστες τυπου βησαριωνα)..
αν μπεί τώρα η πάπια εδω θα σε λέω από Πράκτορα μεγάλο γκαντέμηκι' απο αυτα κερδισμενος μπορεις να βγεις..ολα χρειαζονται αρκει να μπορεις να απομονωσεις τα θετικα τους..δεν μου αρεσουν οι μονοδιαστατοι & ειδικα οι κουλτουριαρηδες της πουτσας(τσιπρακια τυπου παπια & σταλινιστες τυπου βησαριωνα)..
πακιστανοι ,αλβανοι ,μαυροι και λοιποι ουστ απο δω.πες με ρατσιστη αλλα εχω δικαιο.και κλασσικα γαμαω το θρεντρεεεεεεεεε..με βαλατε να καταστρεψω την εικονα μου???παω να βρισω κανα αλλοθρησκο να διορθωσω την κατασταση..
ασελγεια στον πεθαμενο εχουμε..οπως εχεις διαπιστωσει εχουμε στειλει ηδη μπολικα μελη στο τρελοκομειο..ειμαστε εκπαιδευμενοι απο την σταζι ρε..δεν μασαμε..εχουμε καιρο γι αυτα.θα πεσει πολυ βρισιδι σε λιγες μερες.εχουμε και ματσακι μεταξυ μας το ξεχασες?
για το συγκεκριμμενο βραβειο θα απευθυνθεις στη δαναη η την αλικη__χανιαΣωστές οι αναλύσεις του pleasuregiver περί διαπαιδαγώγησης.
¨Οσον αφορά στο ερώτημα, πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι πιο εγωιστικό από το να φέρνεις άλλη μία ζωή σε αυτόν τον κόσμο. Από την άλλη μάλλον είναι και μία μοναδική ευκαιρία να προσφέρεις σε μία ύπαρξη - βάζοντας το εαυτό σου σε 2η μοίρα.
Επί της ουσίας πριν πατήσω τα 30, με αηδίαζαν τα παιδιά και όλο το μαρτύριο της ανατροφής τους. Τώρα παρατηρώ πως μαλακώνω και πως δεν υα ήμουν αντίθετος σε μία κορούλα
Καλό θα ήταν πάντως όσοι κάνουν οικογένεια να σκεφτούν σοβαρά και την περίπτωση υιοθεσίας, καθώς είναι πολλά παιδάκια που σαπίζουν σε διάφορα ιδρύματα κι ίσως να μπορούν να έχουν μία καλύτερη μοίρα.
Μετά από το άνωθεν post, περιμένω στο mail μου το βραβείο Πουλ-ιτζερ...
Σωστές οι αναλύσεις του pleasuregiver περί διαπαιδαγώγησης.
¨Οσον αφορά στο ερώτημα, πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι πιο εγωιστικό από το να φέρνεις άλλη μία ζωή σε αυτόν τον κόσμο. Από την άλλη μάλλον είναι και μία μοναδική ευκαιρία να προσφέρεις σε μία ύπαρξη - βάζοντας το εαυτό σου σε 2η μοίρα.
Επί της ουσίας πριν πατήσω τα 30, με αηδίαζαν τα παιδιά και όλο το μαρτύριο της ανατροφής τους. Τώρα παρατηρώ πως μαλακώνω και πως δεν υα ήμουν αντίθετος σε μία κορούλα
Καλό θα ήταν πάντως όσοι κάνουν οικογένεια να σκεφτούν σοβαρά και την περίπτωση υιοθεσίας, καθώς είναι πολλά παιδάκια που σαπίζουν σε διάφορα ιδρύματα κι ίσως να μπορούν να έχουν μία καλύτερη μοίρα.
περασε απο το θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται" & το "σιχαμενοπαρτιζαν-αρχισιχαμενολαγος" να το παραλαβεις οτι ωρα ευκαιρεις..Σωστές οι αναλύσεις του pleasuregiver περί διαπαιδαγώγησης.
ειδες βρισκεις σιγα σιγα τον παλιο καλο εαυτο σου.περαστε απο το θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται" & το σιχαμενοπαρτιζαν-αρχισιχαμενολαγος" να το παραλαβεις οτι ωρα ευκαιρεις..
κλεινω εγω..κανονιστε μεχρι να ξαναμπω,να εχουν μιουταριστει 2-3 ακομη χωρις να μου εχετε κανει copy-paste τους διαλογους & θα φατε καλα..ειδες βρισκεις σιγα σιγα τον παλιο καλο εαυτο σου.
ειχαμε δεν ειχαμε το γαμησαμε και αυτο το θρεντ. παμε για αλλα.