Νέα

Παιδιά θέλουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως το βλεπεις?

• ναι θελω

Ψήφοι: 6 54,5%
  • οχι δεν

Ψήφοι: 3 27,3%
  • εχω

Ψήφοι: 1 9,1%
  • δεν με νοιαζει

Ψήφοι: 1 9,1%
  • ισως στο μελλον

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ειναι αμεση προτεραιοτητα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Επισκέπτης
γεγονος ειναι οτι στις μερες μας οι υποψηφιοι γονεις αντιμετωπιζουν χοντρα οικονομικα προβληματα και παντα το οικονομικο ειναι σημαντικος παραγοντας.πως θα κανεις παιδια με τετοιους μισθους και αβεβαιοτητα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
θα πρεπει να εχουν το αναλογο επιπεδο..εγω αν εγινα ανθρωπος το χρωσταω στην μαννα μου που με εμαθε να διαβαζω βιβλια απο τα 4 μου..κατ' εμε δεν υπαρχει καλλητερη παιδεια απο αυτην που μπορεις να εχεις διαβαζωντας τα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..απο το προσπεκτους του τσοντοκλαμπ που σου αφηνουν στο μπαρμπριζ στο γηπεδο μεχρι τον δυσκολοτερο συγγραφεα του πλανητη..ετσι αποκτας ευρητητα πνευματος,αναλυτικη σκεψη & καταλαβαινεις οτι δεν εισαι η προσωποποιηση του θεου επι της γης αλλα αλλη μια εφημερη μορφη ζωης & τιποτε παραπανω..
σωστος.το διαβασμα ανοιγει το μυαλο και διευρινει τους οριζοντες.

Επισκέπτης
γεγονος ειναι οτι στις μερες μας οι υποψηφιοι γονεις αντιμετωπιζουν χοντρα οικονομικα προβληματα και παντα το οικονομικο ειναι σημαντικος παραγοντας.πως θα κανεις παιδια με τετοιους μισθους και αβεβαιοτητα
το πως το εξηγησα στα αρχικα μου ποσταρισματα στο θρεντ..αν θες διαβασετα..δεν υπαρχει δεν μπορω για εμενα..δεν το δεχομαι..υπαρχει μονο δεν θελω..το δεν μπορω ειναι επιπλαστο..το εχουν φτιαξει οι τεμπεληδες λιποψυχοι του γενους μας τους οποιους & σιχαινομαι..

Επισκέπτης
θα πρεπει να εχουν το αναλογο επιπεδο..εγω αν εγινα ανθρωπος το χρωσταω στην μαννα μου που με εμαθε να διαβαζω βιβλια απο τα 4 μου..κατ' εμε δεν υπαρχει καλλητερη παιδεια απο αυτην που μπορεις να εχεις διαβαζωντας τα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..απο το προσπεκτους του τσοντοκλαμπ που σου αφηνουν στο μπαρμπριζ στο γηπεδο μεχρι τον δυσκολοτερο συγγραφεα του πλανητη..ετσι αποκτας ευρητητα πνευματος,αναλυτικη σκεψη & καταλαβαινεις οτι δεν εισαι η προσωποποιηση του θεου επι της γης αλλα αλλη μια εφημερη μορφη ζωης & τιποτε παραπανω..
πολυ σωστο επισης.τι παιδεια να παρεις ομως με τα κοσμοπολιταν και μενς χελθ που διαβαζουν σημερα,τοσοι ωραιοι συγγραφεις και οι περισσοτεροι διαβαζουν μαλακιες τυπου κωδικα ντα βιντσι,οτι ειναι στη μοδα δηλαδη

Επισκέπτης
πολυ σωστο επισης.τι παιδεια να παρεις ομως με τα κοσμοπολιταν και μενς χελθ που διαβαζουν σημερα,τοσοι ωραιοι συγγραφεις και οι περισσοτεροι διαβαζουν μαλακιες τυπου κωδικα ντα βιντσι,οτι ειναι στη μοδα δηλαδη
κι' απο αυτα κερδισμενος μπορεις να βγεις..ολα χρειαζονται αρκει να μπορεις να απομονωσεις τα θετικα τους..δεν μου αρεσουν οι μονοδιαστατοι & ειδικα οι κουλτουριαρηδες της πουτσας(τσιπρακια τυπου παπια & σταλινιστες τυπου βησαριωνα)..

Επισκέπτης
οσο εξυπνος και να εισαι ομως παντα θα υπαρχουν 10 και περισσοτεροι ηλιθιοι που σου αντιστοιχουν,μειοψηφια ειμαστε ρεεεεεεεε

Επισκέπτης
ρεεεεεεεεε..με βαλατε να καταστρεψω την εικονα μου???παω να βρισω κανα αλλοθρησκο να διορθωσω την κατασταση.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κατι τετοια λες & θα μου φυγει η ταμπελλα του καφρου αμορφωτου αλητη που με τοσο κοπο αποκτησα..βρισεμεεεεεεεεεε..
εχουμε καιρο γι αυτα.θα πεσει πολυ βρισιδι σε λιγες μερες.εχουμε και ματσακι μεταξυ μας το ξεχασες? :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
κι' απο αυτα κερδισμενος μπορεις να βγεις..ολα χρειαζονται αρκει να μπορεις να απομονωσεις τα θετικα τους..δεν μου αρεσουν οι μονοδιαστατοι & ειδικα οι κουλτουριαρηδες της πουτσας(τσιπρακια τυπου παπια & σταλινιστες τυπου βησαριωνα)..
δεν τους ξερω τους τυπους που λες αλλα παντα ο δογματισμος καταστρεφει.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αν μπεί τώρα η πάπια εδω θα σε λέω από Πράκτορα μεγάλο γκαντέμη
:2funny: :2funny: :2funny:
Πολλή την αναφέραμε σήμερα
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρεεεεεεεεε..με βαλατε να καταστρεψω την εικονα μου???παω να βρισω κανα αλλοθρησκο να διορθωσω την κατασταση.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πακιστανοι ,αλβανοι ,μαυροι και λοιποι ουστ απο δω.πες με ρατσιστη αλλα εχω δικαιο.και κλασσικα γαμαω το θρεντ

Επισκέπτης
εχουμε καιρο γι αυτα.θα πεσει πολυ βρισιδι σε λιγες μερες.εχουμε και ματσακι μεταξυ μας το ξεχασες? :2funny:  :2funny:  :2funny:
ασελγεια στον πεθαμενο εχουμε..οπως εχεις διαπιστωσει εχουμε στειλει ηδη μπολικα μελη στο τρελοκομειο..ειμαστε εκπαιδευμενοι απο την σταζι ρε..δεν μασαμε.. :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Σωστές οι αναλύσεις του pleasuregiver περί διαπαιδαγώγησης.

¨Οσον αφορά στο ερώτημα, πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι πιο εγωιστικό από το να φέρνεις άλλη μία ζωή σε αυτόν τον κόσμο. Από την άλλη μάλλον είναι και μία μοναδική ευκαιρία να προσφέρεις σε μία ύπαρξη  - βάζοντας το εαυτό σου σε 2η μοίρα.

Επί της ουσίας πριν πατήσω τα 30, με αηδίαζαν τα παιδιά και όλο το μαρτύριο της ανατροφής τους. Τώρα παρατηρώ πως μαλακώνω και πως δεν υα ήμουν αντίθετος σε μία κορούλα  :think:

Καλό θα ήταν πάντως όσοι κάνουν οικογένεια να σκεφτούν σοβαρά και την περίπτωση υιοθεσίας, καθώς είναι πολλά παιδάκια που σαπίζουν σε διάφορα ιδρύματα κι ίσως να μπορούν να έχουν μία καλύτερη μοίρα.

Μετά από το άνωθεν post, περιμένω στο mail μου το βραβείο Πουλ-ιτζερ...

Επισκέπτης

¨Οσον αφορά στο ερώτημα, πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι πιο εγωιστικό από το να φέρνεις άλλη μία ζωή σε αυτόν τον κόσμο. Από την άλλη μάλλον είναι και μία μοναδική ευκαιρία να προσφέρεις σε μία ύπαρξη  - βάζοντας το εαυτό σου σε 2η μοίρα.

Επί της ουσίας πριν πατήσω τα 30, με αηδίαζαν τα παιδιά και όλο το μαρτύριο της ανατροφής τους. Τώρα παρατηρώ πως μαλακώνω και πως δεν υα ήμουν αντίθετος σε μία κορούλα  :think:

Καλό θα ήταν πάντως όσοι κάνουν οικογένεια να σκεφτούν σοβαρά και την περίπτωση υιοθεσίας, καθώς είναι πολλά παιδάκια που σαπίζουν σε διάφορα ιδρύματα κι ίσως να μπορούν να έχουν μία καλύτερη μοίρα.

για το συγκεκριμμενο βραβειο θα απευθυνθεις στη δαναη η την αλικη__χανια

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
τι είπε ο καλλιτέχνης
Να περάσει να το πάρεις

Επισκέπτης

περασε απο το θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται" & το "σιχαμενοπαρτιζαν-αρχισιχαμενολαγος" να το παραλαβεις οτι ωρα ευκαιρεις..

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
περαστε απο το θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται" & το σιχαμενοπαρτιζαν-αρχισιχαμενολαγος" να το παραλαβεις οτι ωρα ευκαιρεις..
ειδες βρισκεις σιγα σιγα τον παλιο καλο εαυτο σου. :2funny:  :2funny:  :2funny:
ειχαμε δεν ειχαμε το γαμησαμε και αυτο το θρεντ. :grin:  παμε για αλλα.

Επισκέπτης
ειδες βρισκεις σιγα σιγα τον παλιο καλο εαυτο σου. :2funny:  :2funny:  :2funny:
ειχαμε δεν ειχαμε το γαμησαμε και αυτο το θρεντ. :grin:  παμε για αλλα.
κλεινω εγω..κανονιστε μεχρι να ξαναμπω,να εχουν μιουταριστει 2-3 ακομη χωρις να μου εχετε κανει copy-paste τους διαλογους & θα φατε καλα..
αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom