Νέα

Παιδιά θέλουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

πως το βλεπεις?

• ναι θελω

Ψήφοι: 6 54,5%
  • οχι δεν

Ψήφοι: 3 27,3%
  • εχω

Ψήφοι: 1 9,1%
  • δεν με νοιαζει

Ψήφοι: 1 9,1%
  • ισως στο μελλον

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ειναι αμεση προτεραιοτητα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
αλλες εποχες τοτε
τωρα με 700 ευρω μεσο μισθο και τοση ανεργια οχι οικογενεια δεν μπορεις να κανεις αλλα ουτε να τα βγαλεις περα για την παρτη σου και μονο δεν φτανει
ενα ζευγαρι με 1400 το μηνα και αυτα οχι σιγουρα πες μου ποσα παιδια αντεχει να συντηρησει?
σκοπος ειναι να συνεχιζεται η ζωη προς το καλυτερο και οχι να γεννοβολαμε παιδια που θα περνανε χειροτερα απο μας
Σορι, αλλα για μενα αυτο ειναι το πιο σωστο ποστ , μετα τα δικα μου βεβαια  :grin:
δεν πειραζει..ασε να γαμησουμε την κωλοομαδα που υποστηριζεις κωλογκαγκεμπιτη & σε συγχωρουμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες το ψεματα . Τα εχω κανει πανω μου. Σεληνιαστηκε με τον Γιαννακη. Θα το παιξω στο στοιχημα . Θα πληρωνει πολυ η προκριση του γαβρου  :badair:  Και στα φορουμ που μπαινω οι ρωσοι την εχουν δει χαλαρο 2-0

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Αμα θέλεις φουαγιέ και hοme cinema στο δωμάτιο τόσο πάει...Υπάρχουν κάτι τζαμπατζούδες που λένε "Αχ σιγά μη γεννήσω σε δημόσιο, στο Μητέρα θα πάω να είμαι κιουρία"...

Μάθανε όλες οι βλάχες τώρα το Μητέρα και το Ιασώ.  :birdman: :birdman:

Κι αν πάτε στο Μητέρα γίνεται της πουτάνας, χειρότερο απο δημόσιο είναι απο την πολυκοσμία.

Mε πολύ λιγότερα λεφτά πας σε δημόσιο πρώτη θέση, δίνεις και το κάτι τις σαν συνεισφορά για αναβάθμιση θέσης και είσαι άρχοντας. Και τα υπόλοιπα γιούρια τα βάζεις στην άκρη για το παιδί που λεει ο λόγος για τα πρώτα του έξοδα (που είναι πολλά).
Καλώς τον!Κι άμα ο γιατρός σου ΔΕΝ ξεγεννά στο ΕΛΕΝΑ τι κάνεις??Κάθεσαι απέξω και περιμένεις τον πρώτο διαθέσιμο??Έχεις ιδέα φίλε μου ΠΟΣΟΙ πάνε στο ΕΛΕΝΑ ή στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ??Ούτε 2 στους 10.Κι εδώ κύκλωμα παίζει...Λες να ήμουν μ@@@@ας να σκάσω 5.500 στο ΛΗΤΩ, ΤΡΙΚΛΙΝΟ για γέννα και γιατρό????????

Επισκέπτης
Καλώς τον!Κι άμα ο γιατρός σου ΔΕΝ ξεγεννά στο ΕΛΕΝΑ τι κάνεις??Κάθεσαι απέξω και περιμένεις τον πρώτο διαθέσιμο??Έχεις ιδέα φίλε μου ΠΟΣΟΙ πάνε στο ΕΛΕΝΑ ή στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ??Ούτε 2 στους 10.Κι εδώ κύκλωμα παίζει...Λες να ήμουν μ@@@@ας να σκάσω 5.500 στο ΛΗΤΩ, ΤΡΙΚΛΙΝΟ για γέννα και γιατρό????????
Κύκλωμα γιατρών και νοσοκομείων παίζει αλλά όχι με όλους! :sunglasses:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μπαινω σε τρομερο πειρασμο να γαμησω το θρεντ αλλα απο την αλλη ισως να ειναι και το μοναδικο στο οποιο ειμαστε ακομα εντος θεματος και μιλαμε σοβαρα και οπως πρεπει
ευγε σε ολους :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα μην συνεχιστει για πολυ δεν αντεχω αλλο :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μπαινω σε τρομερο πειρασμο να γαμησω το θρεντ αλλα απο την αλλη ισως να ειναι και το μοναδικο στο οποιο ειμαστε ακομα εντος θεματος και μιλαμε σοβαρα και οπως πρεπει
αν θελεις βοηθεια ειμαι καιγω εδω. :grin:

Επισκέπτης
παιδια?για να σου βγουν μαλακισμενα και μετα να μετανιωνεις??ε οχι δα

Επισκέπτης
εσυ με την μαλακια που σε δερνει καλα κανεις & πιστευεις οτι θα γεννησεις κατσαριδες..θυμισε μου να σου κοψω τα δωρεαν ναρκωτικα γιατι εχεις τζατζεψει τελειως..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εσυ με την μαλακια που σε δερνει καλα κανεις & πιστευεις οτι θα γεννησεις κατσαριδες..θυμισε μου να σου κοψω τα δωρεαν ναρκωτικα γιατι εχεις τζατζεψει τελειως..
τραβα μονος σου στη λιβαδεια,χωρις ληγμενα του πρωην ανατολικου μπλοκ δεν πηγαινω πουθενα
μονοφαγα :birdman:

Επισκέπτης
τα παιδια θα διαπαιδαγωγηθουν αναλογως πως τα μαθεις,εχω δει ομως περιπτωσεις που καταπληκτικοι γονεις εχουν κωλοπαιδα και δεν ξερουν τι να κανουν
τα παιδια(την τελευταια εικοσαετια)διαπαιδαγωγουνται μεχρι την ηλικια των 8 απο το σπιτι τους & αυτο κατα 20% μονο..ειναι τοσα τα ερεθισματα που δεχονται απο τους εξωγενεις παραγοντες που εχουν διαμορφωσει ηδη τον χαρακτηρα τους απο τοσο μικρη ηλικια & μονο σε τοσο μικρο ποσοστο απο το οικειο περιβαλλον τους αφου & μεσα στο σπιτι δεχονται χιλιαδες ερεθισματα καθημερινα απο τριτους(τηλεοραση κυριως,αλλα & διπλανα διαμερισματα αφου ολοι ζουν σε κουτια)..

Επισκέπτης
τα παιδια θα διαπαιδαγωγηθουν αναλογως πως τα μαθεις,εχω δει ομως περιπτωσεις που καταπληκτικοι γονεις εχουν κωλοπαιδα και δεν ξερουν τι να κανουν
επισης καλο θα ηταν να μην πιστευεις οτι σου λενε οι κατα τα αλλα καταπληκτικοι γονεις με τα παιδια κωλοπαιδα,αφου σε καμια των περιπτωσεων δεν ζεις επι 24ωρου βασεως με την συγκεκριμμενη οικογενεια για ξερεις ποιοι πραγματικα ειναι οι κωλοπαιδαραδες της υποθεσης..οι γονεις ΠΑΝΤΑ(σχεδον παντα)για να μην νοιωθουν τις αναλογες ενοχες,ποιουν την νησσα & ριχνουν ΠΑΝΤΑ τις ευθυνες σε αλλους..

Επισκέπτης
τα παιδια(την τελευταια εικοσαετια)διαπαιδαγωγουνται μεχρι την ηλικια των 8 απο το σπιτι τους & αυτο κατα 20% μονο..ειναι τοσα τα ερεθισματα που δεχονται απο τους εξωγενεις παραγοντες που εχουν διαμορφωσει ηδη τον χαρακτηρα τους απο τοσο μικρη ηλικια & μονο σε τοσο μικρο ποσοστο απο το οικειο περιβαλλον τους αφου & μεσα στο σπιτι δεχονται χιλιαδες ερεθισματα καθημερινα απο τριτους(τηλεοραση κυριως,αλλα & διπλανα διαμερισματα αφου ολοι ζουν σε κουτια)..
δεν εχεις αδικο αλλα αν σε εχουν διδαξει καποια πραγματα οι γονεις σου οπως να σκεφτεσαι με κριτικο και επικοδομοιτικο τροπο η τηλεοραση και τα υπολοιπα σκουπιδια δεν σε επηρρεαζουν.αλλα βεβαια για να σε διαπαιδαγωγησουν οι γονεις πρεπει να ειναι σπιτι οχι να δουλευουν ολη μερα οπως τωρα

Επισκέπτης
επισης καλο θα ηταν να μην πιστευεις οτι σου λενε οι κατα τα αλλα καταπληκτικοι γονεις με τα παιδια κωλοπαιδα,αφου σε καμια των περιπτωσεων δεν ζεις επι 24ωρου βασεως με την συγκεκριμμενη οικογενεια για ξερεις ποιοι πραγματικα ειναι οι κωλοπαιδαραδες της υποθεσης..οι γονεις ΠΑΝΤΑ(σχεδον παντα)για να μην νοιωθουν τις αναλογες ενοχες,ποιουν την νησσα & ριχνουν ΠΑΝΤΑ τις ευθυνες στους αλλους..
η συγκεκριμμενη οικογενεια ειναι φιλοι οποτε ξερω καποια πραγματα σιγουρα. ενταξει αυτο που λες ισχυει ,δες και το αλλο ποστ και θα δεις οτι συμφωνω,απλως μου εχει κανει εντυπωση η συγκεκριμμενη φαση

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
έχω την υποψία οτι μπαίνει με νικναμε "ΙΟΥΛΙΑ"
προσοχή
:2funny: :2funny: :2funny:
τωρα που το λες. :think:
δεν εχεις αδικο αλλα αν σε εχουν διδαξει καποια πραγματα οι γονεις σου οπως να σκεφτεσαι με κριτικο και επικοδομοιτικο τροπο η τηλεοραση και τα υπολοιπα σκουπιδια δεν σε επηρρεαζουν.αλλα βεβαια για να σε διαπαιδαγωγησουν οι γονεις πρεπει να ειναι σπιτι οχι να δουλευουν ολη μερα οπως τωρα
γεια σου φιλε drummer.στην ωρα σου οπως παντα.

Επισκέπτης
θα πρεπει να εχουν το αναλογο επιπεδο..εγω αν εγινα ανθρωπος το χρωσταω στην μαννα μου που με εμαθε να διαβαζω βιβλια απο τα 4 μου..κατ' εμε δεν υπαρχει καλλητερη παιδεια απο αυτην που μπορεις να εχεις διαβαζωντας τα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..απο το προσπεκτους του τσοντοκλαμπ που σου αφηνουν στο μπαρμπριζ στο γηπεδο μεχρι τον δυσκολοτερο συγγραφεα του πλανητη..ετσι αποκτας ευρητητα πνευματος,αναλυτικη σκεψη & καταλαβαινεις οτι δεν εισαι η προσωποποιηση του θεου επι της γης αλλα αλλη μια εφημερη μορφη ζωης & τιποτε παραπανω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom