Νέα

Παιδιά θέλουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως το βλεπεις?

• ναι θελω

Ψήφοι: 6 54,5%
  • οχι δεν

Ψήφοι: 3 27,3%
  • εχω

Ψήφοι: 1 9,1%
  • δεν με νοιαζει

Ψήφοι: 1 9,1%
  • ισως στο μελλον

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ειναι αμεση προτεραιοτητα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Εγω πάλι πιστευω οτι ο υπερτιμουμε τον ρόλο μας ως γονεις!!!!  Μην λέμε πάλι τα ιδια το ΖΕΙΝ δινουν οι γονεις (ρουχα-παπουτσια-φροντιστηρια κλπ κλπ ). Τα αλλα ΠΡΕΠΕΙ να τα μαθουν μονοι τους!!!
  Παντως η αληθεια ειναι οτι ή οι ανθρωποι με βαθεια τσέπη ή οι αφραγκοι κανουν παιδια . Ειναι και αλλες οι γιαγιαδες ου σήμερα και αλλες του 1985!!! Επίσης η κλαψομουνίαση δεν ερχεταιε ετσι ξεκαρφωτα αλλα ειναι ΧΑΛΙΑ η κατασταση. Να βγαλεις λεφτα ετσι ασχετα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

ΥΓ Ωραια απάντηση ειναι και η εξης Εμεις θέλουμε παιδια! Αυτά μας θέλουν?

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εχω 2 ψωλαραδες υποψηφια μεληη...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Με τιποτα δεν θελω να κανω παιδια στο μελλον....προτημω να τρωω τα λ7 μου στο αυτοκινητο μου (Γιατι και αυτο ειναι ΣΑΝ παιδι μου) παρα να τα δινω σε φροντιστηρια και αλλες τετοιες αηδιες!
Οχι πως δεν μου αρεσουν τα παιδια αλλα πιστευω πως για να φτασεις να τα εχεις πρεπει να εισαι και ωριμος ωστε να μπορεςσεις και να τα μεγαλωσεις.
Για να αποφυγω λοιπον να μεγαλωσω λαθος τα παιδια μου...γι'αυτο δεν κανω.

Επισκέπτης
Με τιποτα δεν θελω να κανω παιδια στο μελλον....προτημω να τρωω τα λ7 μου στο αυτοκινητο μου (Γιατι και αυτο ειναι ΣΑΝ παιδι μου) παρα να τα δινω σε φροντιστηρια και αλλες τετοιες αηδιες!
Οχι πως δεν μου αρεσουν τα παιδια αλλα πιστευω πως για να φτασεις να τα εχεις πρεπει να εισαι και ωριμος ωστε να μπορεςσεις και να τα μεγαλωσεις.
Για να αποφυγω λοιπον να μεγαλωσω λαθος τα παιδια μου...γι'αυτο δεν κανω.
παιδια σκυλια γατια ειναι σοβαρη υποθεση,οι περισσοτεροι τα κανουν τη λαθος στιγμη ,γι αυτο ειμαστε ετσι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
παιδια?για να σου βγουν μαλακισμενα και μετα να μετανιωνεις??ε οχι δα

Υπάρχουν και χειρότερα.
Να κάνεις παιδιά που να ξημεροβραδιάζονται στο bourdela.com και να κράζουν τράβελους στα ανάλογα νήματα.

Επισκέπτης
Υπάρχουν και χειρότερα.
Να κάνεις παιδιά που να ξημεροβραδιάζονται στο bourdela.com και να κράζουν τράβελους στα ανάλογα νήματα.
τς τς τς,υπερασπιστη εγω δεν εκραξα κανεναν,την αληθεια ειπα.εσενα τι σε κοφτει στο κατω κατω

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τς τς τς,υπερασπιστη εγω δεν εκραξα κανεναν,την αληθεια ειπα.εσενα τι σε κοφτει στο κατω κατω

Ούτε εγώ έκραξα κανέναν.
Στο κάτω-κάτω της γραφής και εγώ παρακολουθώ το κράξιμο (άσχετα από το αν δεν γράφω).

Αλλά σκέψου, θα ήσουνα περήφανος για το παιδί σου αν έκανε ότι κάνεις και εσύ;
Και αυτό μην το παίρνεις μόνον για την συγκεκριμένη συμπεριφορά που έγραψα, αλλά γενικότερα για αυτά που κάνουμε στην ζωή.
(Δεν λέω ότι ΕΣΥ προσωπικά κάνεις κάτι κακό, γενικά μιλάω).

Επισκέπτης
Ούτε εγώ έκραξα κανέναν.
Στο κάτω-κάτω της γραφής και εγώ παρακολουθώ το κράξιμο (άσχετα από το αν δεν γράφω).

Και αυτό μην το παίρνεις μόνον για την συγκεκριμένη συμπεριφορά που έγραψα, αλλά γενικότερα για αυτά που κάνουμε στην ζωή.
κακο ειναι που μπαινω στο μπουρδελα κομ?? ειναι προτιμοτερο να ειμαι ιμο και να χαρακωνομαι πχ???!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κακο ειναι που μπαινω στο μπουρδελα κομ?? ειναι προτιμοτερο να ειμαι ιμο και να χαρακωνομαι πχ???!

Όχι ρε φίλε, κακό δεν είναι. Αφού και εγώ εδώ είμαι.

Αλλά θα έλεγες ποτέ στο παιδί σου: "για τσέκαρε και εκείνο το site, το bourdela.com γιατί μόλις πόσταρε ο Εθνικός Σταρ";

Να σου πω και ένα άλλο παράδειγμα:
Όσο χαλαρός και να είσαι με τα ναρκωτικά και να πιστεύεις ότι δεν κάνουνε κακό, θα έλεγες ποτέ στο παιδί σου: προχώρα ελεύθερα;
Δοκίμασε και ένα γάρο, πάρε και καμιά μυτιά;
Αλλά πρόσεξε, να το ελέγχεις.

Να σου το πω και διαφορετικά:

Κανένας δεν θέλει τα παιδιά του να κάνουν τα ίδια λάθη που έκανε και αυτός.

Στην προσπάθεια όμως που κάνεις για να μεταδώσεις την εμπειρία σου αυτή στα παιδιά σου είναι που δυσκολεύουνε τα πράγματα.

Επισκέπτης

Αλλά θα έλεγες ποτέ στο παιδί σου: "για τσέκαρε και εκείνο το site, το bourdela.com γιατί μόλις πόσταρε ο Εθνικός Σταρ";

Να σου πω και ένα άλλο παράδειγμα:
Όσο χαλαρός και να είσαι με τα ναρκωτικά και να πιστεύεις ότι δεν κάνουνε κακό, θα έλεγες ποτέ στο παιδί σου: προχώρα ελεύθερα;
Δοκίμασε και ένα γάρο, πάρε και καμιά μυτιά;
Αλλά πρόσεξε, να το ελέγχεις.

Να σου το πω και διαφορετικά:

Κανένας δεν θέλει τα παιδιά του να κάνουν τα ίδια λάθη που έκανε και αυτός.

Στην προσπάθεια όμως που κάνεις για να μεταδώσεις την εμπειρία σου αυτή στα παιδιά σου είναι που δυσκολεύουνε τα πράγματα.
ναι ενταξει σωστα αυτα που λες αλλα κι εμενα η μανα μου ξερει οτι παω με πουτανες κι οτι κανω παρεα με μπορδελιαρηδες αλλα δεν επαθα και τιποτα.το τσιγαρο πχ που ειναι κακο μου ειπε οτι αν το αρχισω θα με πυροβολησει,χε χε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Πριν του το ελεγα θα το ειχε βρει!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
A

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια να ειστε καλα,οσοι εχετε συμμετασχει στο θεμα,εχουμε νομιζω ενα καλο δειγμα απο τις προτιμησεις του κοσμου στο συγκεκριμενο θεμα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δυστηχώς στη σημερινή εποχή είναι λιγάκι δύσκολο να κάνεις και να αναθρέψεις παιδί/ια
λόγω των συνθηκώς, οικονομικώς κυρίως, έτσι πιστεύω.... ;)

πάνε οι εποχές όπου ένα ζευγάρι το πρώτο πράγμα που έκανε αφού παντρευόταν ήταν ένα, δυό παιδιά... τώρα... πολιτικό γάμο για τα χαρτιά (στεγαστικά δάνεια κλπ...), καριέρα και όταν
θα έχουν κάποια λεφτά 1 παιδί ;)!!

πάντως προσωπικά θέλω να κάνω παιδί, όχι εγώ, η γυναίκα μου θα το κάνει :grin:, εγώ θα συνεισφέρω :knockinb:....

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ούτε εγώ έκραξα κανέναν.

Αυτή είναι η μαλακισμένη συμπεριφορά που υπάρχει. Δε θεωρώ ότι κάνω κάτι που δεν είμαι υπερήφανος όταν μπαίνω στa bourdela ή όταν πάω με καμιά πουτάνα. Και ναι δεν θα με ενοχλούσε αν το έκανε και το παιδί μου, γιατί το κάνω ΕΓΩ. Έτσι γίνονται βλαμένα παιδιά, εκτός κοινωνίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
.......Δε θεωρώ ότι κάνω κάτι που δεν είμαι υπερήφανος όταν μπαίνω στa bourdela ή όταν πάω με καμιά πουτάνα. Και ναι δεν θα με ενοχλούσε αν το έκανε και το παιδί μου, γιατί το κάνω ΕΓΩ. ..............

βασικα δεν ειναι τι κανει ο καθε ανθρωπος αλλα ΓΙΑΤΙ το κάνει!!!  Αν το παιδι-ο κολλητος σου-η γκομενα σου κανει κατι το οποιο δεν το εγκρινεις πρεπει να ρβτησεις γιατι το κανει!!! Τωρα αν η απντηση ειναι λογικη εισαι ΟΚ!!! πολλες φορες δεν χρειαζεται να εγκρινεις τον αλλον για κατι που κάνει αλλα να τον καταλαβαινεις!!!!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
παντα θα με τρωει το διλημμα αν πρεπει ή δεν πρεπει να κανω παιδιά?Απο την μια ειναι ευθυνη φανταζομαι μεγαλη αλλα απο την αλλη και να μην κανεις καθολου παιδιά θα χεις ενα κενό μεσα σου,θα ζηλευεις τους αλλους που θα τους βλεπεις να παιζουν με τα παιδιά τους κτλ.Βεβαια δεν ειμαι κι ο πιο νορμαλ τυπος που υπαρχει οποτε δεν ξερω αν θα ηταν σωστό να επιδιωξω να γινω πατέρας στο μελλον ή να κατσω ετσι που συνεπάγεται οτι θα εχω πολυ δυσκολα γεράματα αφου πολυ πιθανον να μεινω ολομόναχος.Δυσκολη αποφαση πιστευω...αλλα να επισημάνω οτι δεν αντεχω με τιποτα τις πολλες και μεγάλες ευθυνες και παρολο που δεν ειμαι και πιτσιρικάς πλεον,μου αρεσει η ανεμελιά και η ελευθερία να κανω οτι θελω οποτε το θελω

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
346
Πόντοι
21
Στα παιδιά εννοούμε και τα κορίτσια;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.970
Πόντοι
2.546
Πολυ εως παρα πολυ

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
901
Πόντοι
311
Ολα είναι μία πλάνη που έχει στήσει η βιολογία για την αναπαραγωγή του είδους. Τα παιδιά έχουν περισσότερα βάσανα από τις χαρές που δίνουν. Καμιά φορά δε, μόνο βάσανα. Ζωή χωρίς παιδιά είναι καλύτερη ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom