Νέα

Παιχτούρας για mod!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα i_am_back
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα εισαι ετοιμος να αναλαβεις αυτο το τοσο μεγαλο αξιωμα του mod?
δηλωσα στο αρχικο μου ποστ στο θρεντ αυτο...ειναι στην πρωτη σελιδα...αν θες κανε το κοπο και διαβασε το...

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
γιατι ρε βαριεσαι να απαντησεις?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Καλα ολα αυτα... Τωρα βεβαια δεν ξερω,αλλα μαλλον τα εχεις βγαλει απο το μικρο κεφαλακι σου.

Αλλα να μιλας και εσυ για την ζωη πισω απο το pc παει πολυ νομιζω...   Εαν δεν κανω λαθος εσυ δεν εισαι αυτος που εχεις μπει στο σαιτ με καμμια 100αρια διαφορετικους λογαριασμους...??? Εσυ δεν εισαι αυτος που σε χλευαζανε σχεδον ολοι και στο chat και στο forum...???

Eσυ δεν εισαι αυτος που ολη σου η ζωη περιστρεφεται γυρω απο αυτο το σαιτ??

Εσυ δεν εισαι αυτος ο πιτσιρικας που εκανες τον καραγκιοζη μηνες ατελειωτους με την byte...???

E λοιπον κοιτα πρωτα την δικη σου συμπεριφορα εδω μεσα,και ασε κατα μερους τους αλλους...!!

δεν ειναι ο αβραμης αυτος  ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλα ολα αυτα... Τωρα βεβαια δεν ξερω,αλλα μαλλον τα εχεις βγαλει απο το μικρο κεφαλακι σου.

Αλλα να μιλας και εσυ για την ζωη πισω απο το pc παει πολυ νομιζω...   Εαν δεν κανω λαθος εσυ δεν εισαι αυτος που εχεις μπει στο σαιτ με καμμια 100αρια διαφορετικους λογαριασμους...??? Εσυ δεν εισαι αυτος που σε χλευαζανε σχεδον ολοι και στο chat και στο forum...???

Eσυ δεν εισαι αυτος που ολη σου η ζωη περιστρεφεται γυρω απο αυτο το σαιτ??

Εσυ δεν εισαι αυτος ο πιτσιρικας που εκανες τον καραγκιοζη μηνες ατελειωτους με την byte...???

E λοιπον κοιτα πρωτα την δικη σου συμπεριφορα εδω μεσα,και ασε κατα μερους τους αλλους...!!

ρε  ο πλεζουρας ελεγε αυτες τις μαλακιες...... οταν 10 μελη τον κραζανε πως δεν ειμαι ο αβραμης και να σταματησει τις μαλακιες μαζι μου

αρα γιατι να σου απαντησω σε αυτα που λες οταν δεν ειμαι αυτος που λες!!!

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
και για πιο λογο κρυβεστε οταν ειστε online φοβαστε?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
και για πιο λογο κρυβεστε οταν ειστε online φοβαστε?
Να μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι τους...οπως στον Αστεριξ στους γαλατες!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
χαχα θα σου πεσει η θεση!
Εσενα ποτε θα σε  :fuck1: :fuck1: :fuck1: και μετα να σε :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:...ενας Θεος ξερει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μασιαννα εσυ εισαι η γνωστη δημοφιλης που σε ειδαμε και στη τατιανα?
Οχι αλλη ψωναρα ειναι αυτη!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
καλος ειναι ο παιχτουρας και γραφει και γαμω τις ιστοριες και θα μπορουσε να γινει μοντ για μερικες μερες μεχρι να αναλαβω εγω μοντ. γιατι ο Αλεκος ειναι καλυτερος και θα σας βομβαρδισει απο δω και περα με τις ιστοριες του. ιστοριες γεματες μυστηριο σεξ αιμα βια και διαστροφη

OP
OP
I

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλος ειναι ο παιχτουρας και γραφει και γαμω τις ιστοριες και θα μπορουσε να γινει μοντ για μερικες μερες μεχρι να αναλαβω εγω μοντ. γιατι ο Αλεκος ειναι καλυτερος και θα σας βομβαρδισει απο δω και περα με τις ιστοριες του. ιστοριες γεματες μυστηριο σεξ αιμα βια και διαστροφη

χαχαχα...ωραίος...αλλά σαν τον παιχτούρα...δεν είσαι!!!
ΥΓ--->Σου ήρθε???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι εγινε ρε Παιχτουρα???  Παs για προαγωγη???

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ μπει ο παιχτουρας μοντ τελειωσε.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Stories

Νέο!