ο παπαγιωργος γιατι εγινε warned!
μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...δεν είπα όνομα...και δεν υπονοώ κανέναν παπάγιώργο...
ο παπαγιωργος γιατι εγινε warned!
Δεν ολοκληρωσες.........Πες μας και το δικο σου ρολο?????????ο πλεζουρακος ειναι ΘΕΟΣ!!!!!!
εσυ καραγκιοζακι που μας διασκεδαζει. ;)
Ο καθένας στον ρόλο του
μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...δεν είπα όνομα...και δεν υπονοώ κανέναν παπάγιώργο...
Ρε παπαρα,εαν δεν ξερεις καποιον και δεν τον εχεις γνωρισει απο κοντα πως βγαζεις τοσο αυθαιρετα συμπερασματα για την ζωη του...????...Αυτος φιλε μου πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο μπαζο στην προσωπικη του ζωη...λυπαμαι αλλα δυστυχως φαινεται απο τον χυδαιο τροπο που γραφει εδω μεσα αυτος και οι κλωνοι του!!!!!!!
Κλαψε καραγκιοζακο!! Ολοι σε εχουν παρει χαμπαρι..!!εσυ καραγκιοζακι που μας διασκεδαζει. ;)
Ο καθένας στον ρόλο του
Ο παιχτούρας είναι απο τα πιο καλά και ντόμπρα άτομα εδώ...τον θέλετε για mod???
Ρε παπαρα,εαν δεν ξερεις καποιον και δεν τον εχεις γνωρισει απο κοντα πως βγαζεις τοσο αυθαιρετα συμπερασματα για την ζωη του...????Κλαψε καραγκιοζακο!! Ολοι σε εχουν παρει χαμπαρι..!!
εσυ εισαι φιλος του?γιατι μου θυμιζεις πολυ τον τροπο γραφης του!
Για τον πλ..που μου εγραψες πριν δεν τον ξερω στην προσωπικη του ζωη σαφεστατα.....αλλα το συμπερασμα το γραφω απο τις προσωπικες-χυδαιες και προστυχες επιθεσεις που κανει εδω σε διαφορα μελη....εκτος και αν μιλαει με τους κλωνους του.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Κολλητικος και ο τροπος γραφης δλδ?
Ρε παπαρα,εαν δεν ξερεις καποιον και δεν τον εχεις γνωρισει απο κοντα πως βγαζεις τοσο αυθαιρετα συμπερασματα για την ζωη του...????Κλαψε καραγκιοζακο!!
τι ρε μαλακα εισαι ο πιο χαλαρος κλωνος του πλε??????
αντε ρε μαλακα ειναι 50 χρονων και κανει σαν 10χρονο στο ινρενετ κιολας..... και τι ρε μαλακα αμα στην ζωη του τρωει φαπες και δεν μιλαει? τι με αυτο??
Σορρυ,αλλα δεν βγαζω νοημα στο τι γραφεις.. Δεν μπορω να σου απαντησω.τι ρε μαλακα εισαι ο πιο χαλαρος κλωνος του πλε??????
αντε ρε μαλακα ειναι 50 χρονων και κανει σαν 10χρονο στο ινρενετ κιολας..... και τι ρε μαλακα αμα στην ζωη του τρωει φαπες και δεν μιλαει? τι με αυτο??
Ετσι...μαλλον κλωνος του πλε......
Σορρυ,αλλα δεν βγαζω νοημα στο τι γραφεις.. Δεν μπορω να σου απαντησω.
λεω πως ειναι 50 χρονων και κανει σαν 10χρονο... στον ινρενετ κιολας...........
και λες εσυ να μην το κρινουμαι απο αυτα που λεει στο ινρενετ
απαντω εγω το ξερω στην ζωη του πως ειναι κοτα τρωει φαπες απο ολους, στην δουλεια του σκυβει το κεφαλι και τρωει φαπες... και γενικως δεν εχει ζωη
μεσα απο το ινρενετ ομως γιατι το παιζει γαμιας και οποτε γουσταρει βριζει ασχετους...
οτι δεν μπορει να κανει στην πραγματικη του ζωη το κανει πισο απο ενα pc
για αυτο λεω πως ειναι μαλακας
εχουμε ξεφυγει απο το θεμα.ειναι ο παιχτουρας και οχι ο πλεζουρας