Νέα

Παιχνίδια προστάτη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Καταθετουμε εδω παιχνιδια που εχουμε κανει με τον προστατη μας, μονοι ή με παρεα και πως εχουν γινει. Δεν ειναι ντροπη η απολαυση προς αυτους που προκειται να ξεκινησουν τα αστεια.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.632
Πόντοι
10.756
Εννοειται οτι φερνει τους καλυτερους οργασμους, κι εγω προτιμω λεπτο και μακρυ δαχτυλο ή δονητη.
Σε συνδυασμο με ενα γλυψιμο απο ενα ομορφο μουτρακι...
Εχουμε βεβαια και τους αντρακλες που δεν τα σηκωνουν αυτα, αλλο που στη ζωη τους μπορει να φερονται πουστικα και να κουβαλανε πολλα κομπλεξ...

Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
Για προστάτη δεν ξέρω, αλλά τα παιχνίδια, γλυψίματα, μασαζ και τρίψιμο στο περίνεο και γύρω από τον πρωκτό είναι ευπρόσδεκτα. Ειδικά αν η γκόμενα έχει και περιποιημένα μακριά νύχια και ξέρει να ξυνει απαλά, είναι αποθέωση για τον άντρα...

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
656
Πόντοι
81
Ένα καλό πρωκτικό sextoy σε συνδυασμό με την κλασική μαλακιά, φέρνει οργασμους από άλλη διάσταση. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, οποίος το έχει δοκιμάσει ξέρει....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.875
Πόντοι
27.261
μου φαινεται ωραιο κυριακατικο θρεντακι :tooth:
για κατσε να δουμε πως θα παει και αυτο ?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.132
Πόντοι
9.846
Πάντως κι εγώ όσο αφορά το γλυφοκωλι γουστάρω φουλ. Αλλά μέχρι εκεί!
Ο κωλος μου είναι ροδέλα για 10αρα βιδα και θα παραμεινει ροδέλα, δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να γίνει γκροβερ!
Τον έχω μόνο για έξοδο!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.875
Πόντοι
27.261
περιμενα τυπο chernobil να μας γραψει τις εμπειριες του, αλλα μαλλον πηρε μπουλο και πηγε να πολεμησει τον πουτιν.
κριμα, γιατι εκτος του οτι ηταν μεγαλος γυμναστης προστατη, ηταν και μεγαλος γαμικουλας συναμα... οπως μας ελεγε.
εκανε σχεσεις με πουτανες και εσκορτς, γαμαγε ακαποτα,
τον ειχανε ρωτευτει, αλλα δεν ηξερε που ηταν η πιατσα και ποιες δουλευανε που :confused:

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
περιμενα τυπο chernobil να μας γραψει τις εμπειριες του, αλλα μαλλον πηρε μπουλο και πηγε να πολεμησει τον πουτιν.
κριμα, γιατι εκτος του οτι ηταν μεγαλος γυμναστης προστατη, ηταν και μεγαλος γαμικουλας συναμα... οπως μας ελεγε.
εκανε σχεσεις με πουτανες και εσκορτς, γαμαγε ακαποτα,
τον ειχανε ρωτευτει, αλλα δεν ηξερε που ηταν η πιατσα και ποιες δουλευανε που :confused:
Στις ειδήσεις είπαν ότι έγινε κατάληψη του Τσερνομπίλ :confused:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Προσωπικα θα πω πως απο τις πιο ωραιες εμπειριες ειναι δαχτυλο με αρκετο λαδακι και μαλακια οπου η γκομενα σε κοιταζει με εκφυλο υφος στα ματια και γουσταρει

Alekos400

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Χθεσινή φάση με την σύζυγό
Μετά από πολύ ωραίο στοματικό λίγο λιπαντικό καί ξεκίνησε με ένα δάχτυλο καί στην συνέχεια δύο
Όταν με καύλωσε πολύ φόρεσε το στραπ ον καί με γάμησε δυνατά.
Η φάση ήταν πολύ καύλα τελείωσα πολύ δυνατά.
Μετά την ευχαρίστησα με πολύ δυνατό στοματικό για αρετή ώρα.
Και πατουσακια πού την καυλώνει πολύ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.465
Πόντοι
41.129
Για προστάτη δεν ξέρω, αλλά τα παιχνίδια, γλυψίματα, μασαζ και τρίψιμο στο περίνεο και γύρω από τον πρωκτό είναι ευπρόσδεκτα. Ειδικά αν η γκόμενα έχει και περιποιημένα μακριά νύχια και ξέρει να ξυνει απαλά, είναι αποθέωση για τον άντρα...
οταν μια γυναίκα σου γλείφει την κωλότρυπα ειναι σκέτη ηδονή οταν σου χωσει και λιγο τη γλωσσα της μεσα τότε μιλάμε για την απόλυτη καύλα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.875
Πόντοι
27.261

Stories

Νέο!