Νέα

παγώνει ο υπολογιστης μου καί θέλω την βοηθειά σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παιδια έχω ένα λαμπ τοπ μοντελο τού 2010 hp
από την πρώτη ημέρα πού τό πήρα μέρα πάρα μέρα βδομάδα παρά βδομάδα καί τελευταία καθημερινά παγώνει η εικόνα καί δέν μπορώ ούτε νά τό κλείσω μέ αποτέλεσμα  νά αναγκάζομε νά τό βγάλω από τήν μπρίζα και να κάνω επαναλειτουργία,
όταν τό πρωτοπήρα πού καλυπτόμουν και από την εγγύηση τό πήγα στην hp καί μέ διαβεβαιώσαν ότι δέν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα στόν υπολογιστή....
ένας φίλοσ προγραμματιστής μούπε ότι είναι δύσκολη περίπτωση τόχει ξανακούσει τό πρόβλημα καί ότι δέν θα βρώ εύκολα λύση
εχθές πάγωσε 2 φορές γιά πρώτη φορά
θέλω τά φώτα σας τι νά κάνω??
δέν σάς κρύβω ότι είμαι ψηλοάσχετος σέ θέματα υπολογιστών...

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
από την πρώτη ημέρα πού τό πήρα μέρα πάρα μέρα βδομάδα παρά βδομάδα καί τελευταία καθημερινά παγώνει η εικόνα καί δέν μπορώ ούτε νά τό κλείσω μέ αποτέλεσμα  νά αναγκάζομε νά τό βγάλω από τήν μπρίζα και να κάνω επαναλειτουργία,
όταν τό πρωτοπήρα πού καλυπτόμουν και από την εγγύηση τό πήγα στην hp καί μέ διαβεβαιώσαν ότι δέν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα στόν υπολογιστή....
ένας φίλοσ προγραμματιστής μούπε ότι είναι δύσκολη περίπτωση τόχει ξανακούσει τό πρόβλημα καί ότι δέν θα βρώ εύκολα λύση

στη θέση σου θα έκανα ένα φορμάτ για να βεβαιωθώ πως δεν είναι θέμα software...

αν και μετά το φορμάτ στο ξανακάνει, τότε έχεις θέμα hardware.
κι εκεί ξεκινάς το ψάξιμο να δεις τι δυσλειτουργεί...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Δεν είμαι ειδικός, όμως μήπως ανεβάζει θερμοκρασία? Το παλιότερο δικό μου ορισμένες στιγμές <<κοκκάλωνε>> και παρατήρησα πώς ουσιαστικά έκαιγε!
Μήπως έχεις βάλει κάποια προγράμματα τελευταία που δημιούργησαν το πρόβλημα?
Antivirus έχει? Οι οδηγοί  της κάρτας γραφικών είναι οκ?

feta

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μπες στο site τον εχω χρησιμοποιηση. ειναι πολυ καλος στην δουλεια του και χρεωνει 15 ευρω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σωστα σου ειπε ο φιλος σου,ειναι καποιο θεμα hardware το θεμα ειναι πιο απο ολα εχει το προβλημα.Μπορει η μητρικη μπορει ο επεξεργαστης,μπορει ο σκληρος,μπορει οι μνημες.Δεν προκειται να βρεις ακρη ευκολα.

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παιδιά τί είναι κάρτα γραφικών μάλλον ξέρω.....
τί είναι φορματ δέν ξέρω
τί είναι οδηγοί γραφικών δέν ξέρω.....
τό μόνο που βλέπω είναι ότι ο ανεμιθστήρας κάνει θόρυβο καί όντως μερικές φορές είναι ζεστός ο υπολογιστής
αλλά όταν τό πήγα για σερβισ στη hp δέν είχε αυτα τα πρόβληματα  άλλα κόλαγε.....

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
προφανως ανεβαζει θερμοκρασια η καρτα γραφικων ή εχεις καποιο ελαττωματικο chipset.....με απλα ελληνικα δεν βλεπω φως. Θα ζησεις με αυτο μεχρι να τα παιξει τελειως και να το πεταξεις. Θα σου ελεγα να το κατσαβιδιασεις για να κανεις ενα καλο ξεσκονισμα,για  να αναπνεει οσο καλυτερα γινεται και γιατι οχι βαλτου και καμια βαση με ανεμιστηρα,για να κρατας χαμηλη την θερμοκρασια του. Παντως ειναι κανονας,τα λαπτοπακια χαμηλης και μεσης τιμης, στα τρια χρονια το πολυ τα ξεφορτωνομαστε και παμε σε κατι καινουργιο.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
η συγκεκριμενη μαρκα ,καθως και αρκετες αλλες,δυστηχως ειναι προβληματικη(συνηθως)...

Επισκέπτης
Format ειναι η λεγομενη μορφοποιηση του δισκου, αλλα εν προκειμενω εδω εννοουν οτι θα πρεπει να ξαναστησεις το λειτουργικο σου συστημα (operational system) απο την αρχη για να βεβαιωθεις οτι δεν ευθυνεται καποιο προγραμμα. Μπορει π.χ. να εχει γινει καποια μαλακια απο το οτιδηποτε.
Οδηγος (driver) ονομαζεται καποιο προγραμμα που χρειαζεται ωστε να καταλαβει το μηχανημα ενα περιφερειακο (peripheral) και να το δουλεψει οπως σκληρος δισκος (hard disk), καρτα γραφικων (video card) κλπ κλπ
Hardware ειναι το υλικο του υπολογιστη οπως μητρικη, σκληρος δισκος, ποντικι κλπ κλπ
Software γενικα ειναι το λογισμικο (καθε ειδους προγραμματα) που φορτωνουμε το μηχανακι μας.
Ομως πρεπει να ελεγξεις τις θερμοκρασιες του συστηματος, πιστευω να υπαρχει καποιο προγραμμα στημενο ειτε να www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html]κατεβασεις τουτο[/url] και δες τι θερμοκρασιες εχει το μαραφετι οταν μπεις μεσα (αρχικη τιμη) και με την παροδο του χρονου ποσο ανεβαινει.
Καλο ειναι αν εχεις καποιον φιλο/γειτονα που ξερει κατι παραπανω να σε βοηθησει, γιατι κι ενας καθαρισμος σκονης επιβαλλεται οπως ειπε ο petranto.
Tελος ελεγξε αν λειτουργουν τα ανεμιστηρακια!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
και σε περίπτωση που όλα  aytά αποτύχουν , βάλε ένα μπρίκι πάνω κα ι  ψήσε καφέ  :rolleyes: ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
προφανως ανεβαζει θερμοκρασια η καρτα γραφικων ή εχεις καποιο ελαττωματικο chipset.....με απλα ελληνικα δεν βλεπω φως. Θα ζησεις με αυτο μεχρι να τα παιξει τελειως και να το πεταξεις. Θα σου ελεγα να το κατσαβιδιασεις για να κανεις ενα καλο ξεσκονισμα,για  να αναπνεει οσο καλυτερα γινεται και γιατι οχι βαλτου και καμια βαση με ανεμιστηρα,για να κρατας χαμηλη την θερμοκρασια του. Παντως ειναι κανονας,τα λαπτοπακια χαμηλης και μεσης τιμης, στα τρια χρονια το πολυ τα ξεφορτωνομαστε και παμε σε κατι καινουργιο.
Eιδικα στα λαπτοπ που ο ανεμιστηρας δεν ειναι σε ξεχωριστο μερος, εχει μεγαλη διαδικασια για να τον ανοιξεις. Δεν του προτεινω να αρχισει να παιζει με το κατσαβιδι μονος του.
Επισης αμα προσεχεις το λαπτοπ, ειδικα για διατηρηση της θερμοκρασιας σου κραταει μια χαρα για πολλα χρονια. Απλα θελει ειδικη βαση και να μην τον βαζεις πανω στα παπλωματα στο κρεβατι, αυτο οτι αφορα τα προβληματα με τον ανεμιστηρα.

THODORIS213

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ότι έιπαν οι προλαλήσαντες !!! μια βάση/ ψύκτρα είναι το Α και το Ω για την μακροημέρευση του Laptop, έχω δεί σε πολλούς να κλείνει λόγω θερμότητας. ΕΠΙΣΗΣ... απέφυγε να έχεις την μπαταρία πάνω στο λάπτοπ όταν είναι στην πρίζα

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
μή λες τέτοια.....
δεν υπαρχει μια

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
καλησπερα μπες στο site τον εχω χρησιμοποιηση. ειναι πολυ καλος στην δουλεια του και χρεωνει 15 ευρω.
παιδια επειδη κάτι ιδεες για άνοιγμα με κατσαβίδι ξεσκόνισμα κλπ είναι γιά μένα κάπως δύσκολα καί επικύνδινα η εταιρεία επισκευων πού συστήνει ο φίλος είναι καλή??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

φιλαρακι εγω εχω λαπτοπ του 2008 ης ιδιας εταιριας και μου εκανε μετα απο 4 χρονια δηλ περισυ το ιδιο ακριβως προβλημα του εκανα φορματ νομιζα πως ειχα καλλησει ιο του ενημερωνα συνεχεια τα windows μπας και εχει θεμα εντωμεταξυ αν ηταν θεμα θερμοκρασιας σκεφτηκα η θα κλεινει η το οτιδηποτε το θεμα ειναι οτι οταν  παγωνε δεν εκανα βαρια χρηση στο λαπτοπ δοκιμασα τα παντα και ποιο το θεμα ως διαμαγειας μετα απο 3 μηνες αφου μου το πρωτοπαρουσιασε ξαφνικα λειτουργουσε κανονικα και απο τοτε δεν μου χει ξαναπαγωσει η οθονη

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Δε θασ τον ξαναβαλεις στο κρεββατι αλλα μονο στο γραφειο

Δεν παιρνει αερα υπερθερμενεται και κρασαρει η καρτα γραφικών !

Απλο

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φιλαρακι εγω εχω λαπτοπ του 2008 ης ιδιας εταιριας και μου εκανε μετα απο 4 χρονια δηλ περισυ το ιδιο ακριβως προβλημα του εκανα φορματ νομιζα πως ειχα καλλησει ιο του ενημερωνα συνεχεια τα windows μπας και εχει θεμα εντωμεταξυ αν ηταν θεμα θερμοκρασιας σκεφτηκα η θα κλεινει η το οτιδηποτε το θεμα ειναι οτι οταν  παγωνε δεν εκανα βαρια χρηση στο λαπτοπ δοκιμασα τα παντα και ποιο το θεμα ως διαμαγειας μετα απο 3 μηνες αφου μου το πρωτοπαρουσιασε ξαφνικα λειτουργουσε κανονικα και απο τοτε δεν μου χει ξαναπαγωσει η οθονη
και μενα μερικές φορές κάνει κανενα μήνα να παγώσει η οθόνη
μετά όμως??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα φταινε τα χιονια του σαιτ τυπε :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εκ πρωτης αποψης χωρις φυσικα  να το παιζω ειδικος διοτι δεν ειμαι, θα ελεγα οτι πιθανοτατα να φταει ο σκληρος

Επισκέπτης
Εδώ παγώνει όλη η Ελλάδα ρε τύπε, για έναν υπολογιστή σκοτίζεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom