kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
κι εσυ δεν εισαι καλυτεροςκατσε ρε κωλαρακι, γιατι καθε φορα κραζεις τον κοσμο σαν κατινα;;;
για να σου πω εγω για μενα οσες γκομενες ειχα πλην μιας δεν γουσταρε να κανει πιπες
κι εσυ δεν εισαι καλυτεροςκατσε ρε κωλαρακι, γιατι καθε φορα κραζεις τον κοσμο σαν κατινα;;;
για να σου πω εγω για μενα οσες γκομενες ειχα πλην μιας δεν γουσταρε να κανει πιπες
Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πiπας σήμερα
το κολαρακι στο αβαταρ δικο σου τυπε κολαρακι...κι εσυ δεν εισαι καλυτερος
ναι.ολες οι φωτο δικες μου ειναιτο κολαρακι στο αβαταρ δικο σου τυπε κολαρακι...
ναι.ολες οι φωτο δικες μου ειναι
every day..η παγκοσμια ημερα της μαλακιας ποτε ειναι
;)every day..
Δεν πιστευω να γουσταρεις το κωλαρακι του φιλου κωλαρακι τυπε;το κολαρακι στο αβαταρ δικο σου τυπε κολαρακι...
Ρε δικε μου μαλακιες λεω οταν λεω οτι αρεσουν στις γκομενες οι πιπες;Ενταξει οχι ολες αλλα η συντρηπτικη πλειοψηφια το κανει και το γουσταρει.Ειναι να το εχει μεσα της η καθε γκομενα.Και να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζωεχεις γαμησει ποτε"τυπε"χωρις να πλερωσεις?σορρυ που ρωταω,αλλα μου φαινεσε μεγαλο ρεντικολο,ολο μαλακιες λες...
Οχι και κολαρακι ρε τυποι...Δεν πιστευω να γουσταρεις το κωλαρακι του φιλου κωλαρακι τυπε;
Οχι και κολαρακι ρε τυποι...
Ολοκληρη πατουρα εχει καλλιεργησει ο τυπος, μπαμ κανει απο μακρια...
Λιλας δεν ειναι εχει ακομη πολλα ψωμια να φαει για να τον φτασει.Και κωνους.Οχι και κολαρακι ρε τυποι...
ΣωωωστοοοςΛιλας δεν ειναι εχει ακομη πολλα ψωμια να φαει για να τον φτασει.Και κωνους.
Ρε δικε μου μαλακιες λεω οταν λεω οτι αρεσουν στις γκομενες οι πιπες;Ενταξει οχι ολες αλλα η συντρηπτικη πλειοψηφια το κανει και το γουσταρει.Ειναι να το εχει μεσα της η καθε γκομενα.Και να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω
οτι οι γκευ ειναι ανωτεροι στην πιπα η στο γαμησι απο οποιοδηποτε μουνι.
Οχι και κολαρακι ρε τυποι...
Οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να αναγνωριστουν οι προσπαθειες και οι θυσιες δεν ξερω και εγω ποσων χρονων...