Νέα

Παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 372
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ρε δικε μου μαλακιες λεω οταν λεω οτι αρεσουν στις γκομενες οι πιπες;Ενταξει οχι ολες αλλα η συντρηπτικη πλειοψηφια το κανει και το γουσταρει.Ειναι να το εχει μεσα της η καθε γκομενα.Και να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω
οτι οι γκευ ειναι ανωτεροι στην πιπα η στο γαμησι απο οποιοδηποτε μουνι.

εδω μαλλον κανεις λαθος....

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τυπε μακη με στενοχωρεις.δεν περιμενα να διαφωνεις μαζι μου. >:(

οσο γουσταρει μια κρος την πιπα και τον πουτσο γενικα δεν τον γουσταρουν οι πιο καυλωμενες γυναικες σου λεω εγω...γνωμη μου

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
κωλαρακι πως γινεται παντα να εισαι  :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Επισκέπτης
ασε μας που δεν ξερεις..παω στοιχημα οτι τον εχεις ψιλοαρπαξει,και γι αυτο κανεις τοσο θορυβο...μην σε παρουν πρεφα.ηρεμησε,δεν εκανες τιποτα κακο :badair:
το κακο με σενα κωλαρακι ειναι οτι επειδη σου αρεσει να τον περνεις, σωνει και ντε αρεσει σε ολους!
το οτι εχεις 2-3 μπινεδες μονιμους γαμιαδες δεν σημενει οτι ολοι γουσταρουν να τον δινουν
κι αφου εχεις 2-3 παντρεμενους, αρκετες ξεπετες
τι ψαχνεσε για περισσοτερο;;;

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
το κακο με σενα κωλαρακι ειναι οτι επειδη σου αρεσει να τον περνεις, σωνει και ντε αρεσει σε ολους!
το οτι εχεις 2-3 μπινεδες μονιμους γαμιαδες δεν σημενει οτι ολοι γουσταρουν να τον δινουν

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε τσεκαδορος στο κολαρακι του κολαρκι μπηκες?????? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom