kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εισαι ΘΕΟΣ !Οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να αναγνωριστουν οι προσπαθειες και οι θυσιες δεν ξερω και εγω ποσων χρονων...
εισαι ΘΕΟΣ !Οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να αναγνωριστουν οι προσπαθειες και οι θυσιες δεν ξερω και εγω ποσων χρονων...
εισαι ΘΕΟΣ !
Ρε δικε μου μαλακιες λεω οταν λεω οτι αρεσουν στις γκομενες οι πιπες;Ενταξει οχι ολες αλλα η συντρηπτικη πλειοψηφια το κανει και το γουσταρει.Ειναι να το εχει μεσα της η καθε γκομενα.Και να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω
οτι οι γκευ ειναι ανωτεροι στην πιπα η στο γαμησι απο οποιοδηποτε μουνι.
Τυπε μακη με στενοχωρεις.δεν περιμενα να διαφωνεις μαζι μου. >εδω μαλλον κανεις λαθος....
Τυπε μακη με στενοχωρεις.δεν περιμενα να διαφωνεις μαζι μου. >
Η κρος τι ειναι;οσο γουσταρει μια κρος την πιπα και τον πουτσο γενικα δεν τον γουσταρουν οι πιο καυλωμενες γυναικες σου λεω εγω...γνωμη μου
ανενημερωτο σε βρισκωΗ κρος τι ειναι;
Δικε μου τι ειναι αυτο εγω κατι μηχανες ξερω.ανενημερωτο σε βρισκω
Δικε μου τι ειναι αυτο εγω κατι μηχανες ξερω.
Τραβεστι δεν ειναι αυτο;μηχανες ειναι αλλα στο σεξ...αγορι που ντυνεται γυναικα ειναι αν οντως καποιος δεν το γνωριζει
Τραβεστι δεν ειναι αυτο;
masterako παει και το σουπερφαστ 6 το πουλο πηρε..Τραβεστι δεν ειναι αυτο;
εσυ ειδικα μου προκαλεις ιδιαιτερα γελια,και θα ηθελα να σε ευχαριστησω γι αυτο.εισαι πραγματικα αστειοςκωλαρακι πως γινεται παντα να εισαι
ασε μας που δεν ξερεις..παω στοιχημα οτι τον εχεις ψιλοαρπαξει,και γι αυτο κανεις τοσο θορυβο...μην σε παρουν πρεφα.ηρεμησε,δεν εκανες τιποτα κακοΗ κρος τι ειναι;
Τυπε μακη με στενοχωρεις.δεν περιμενα να διαφωνεις μαζι μου. >
το κακο με σενα κωλαρακι ειναι οτι επειδη σου αρεσει να τον περνεις, σωνει και ντε αρεσει σε ολους!ασε μας που δεν ξερεις..παω στοιχημα οτι τον εχεις ψιλοαρπαξει,και γι αυτο κανεις τοσο θορυβο...μην σε παρουν πρεφα.ηρεμησε,δεν εκανες τιποτα κακο
το κακο με σενα κωλαρακι ειναι οτι επειδη σου αρεσει να τον περνεις, σωνει και ντε αρεσει σε ολους!
το οτι εχεις 2-3 μπινεδες μονιμους γαμιαδες δεν σημενει οτι ολοι γουσταρουν να τον δινουν
κι αφου εχεις 2-3 παντρεμενους, αρκετες ξεπετες
τι ψαχνεσε για περισσοτερο;;;
τυπε τσεκαδορος στο κολαρακι του κολαρκι μπηκες??????το κακο με σενα κωλαρακι ειναι οτι επειδη σου αρεσει να τον περνεις, σωνει και ντε αρεσει σε ολους!
το οτι εχεις 2-3 μπινεδες μονιμους γαμιαδες δεν σημενει οτι ολοι γουσταρουν να τον δινουν
κι αφου εχεις 2-3 παντρεμενους, αρκετες ξεπετες
τι ψαχνεσε για περισσοτερο;;;