της καλης ;) αυτη που αρεσει σε ολο τον ανδρικο πληθυσμο και σε μεγαλο γυναικια!!για το τελευταιο δεν ιμαι και σιγουρος
Σε ολες τις γυναικες αρεσει να παιρνουν πιπα
της καλης ;) αυτη που αρεσει σε ολο τον ανδρικο πληθυσμο και σε μεγαλο γυναικια!!για το τελευταιο δεν ιμαι και σιγουρος
Πεστα!
αρεσει δεν αρεσει ειδικα σημερα πρεπει να τιμησει την μεραΠεστα!
και εσυ που το ξερεις? με ποσες γυναικες εχεις παει ωστε να εχεις τεκμηριωμενη απαντηση?
και εσυ που το ξερεις? με ποσες γυναικες εχεις παει ωστε να εχεις τεκμηριωμενη απαντηση?
σορυ δεν ειδα το νικνειμ γκαφα εκανα
Ξερω απο φιλες κ γνωστες, δεν παω με γυναικες
Μοσχαρισια τρωμε οπουδηποτε.αρεσει δεν αρεσει ειδικα σημερα πρεπει να τιμησει την μερα
εμεις φαγαμε στη μαπα αγιου βαλεντινου και γιορτη της γυναικασ
ειναι απαιτηση ολων σημερα να μας κανουν οι γυναικες μια πιπα και να μας φτιαξουν μια μοσχαρισια τ-μποουν στα καρβουνα
αφροδιατακι,με το συμπαθειο,αλλα απο τα γραφομμενα σου ,δεν σε κοβω για γυναικα..
Ξερω απο φιλες κ γνωστες, δεν παω με γυναικες
οπου ακους εσυ πιπα χωνεις την μουτσουνα σουΓιωρταζωωω,περαστε κερναω!!
αφροδιτακι,εισαι αληθεια γυναικα?σπανια γκομενες γουσταρουν τα τσιμπουκια ρε μωρακι..
εισαι παραπανω απο ενας?..οπου ακους εσυ πιπα χωνεις την μουτσουνα σου
ευχαριστουμε για το κερασμα αλλα θα προτιμουσαμε γυναικα να μας την κανει :Ρ
επειδη ειμαι χοντρος θεωρω τον ευατο μου για 2 ατομαεισαι παραπανω απο ενας?..
αρεσει δεν αρεσει ειδικα σημερα πρεπει να τιμησει την μερα
εμεις φαγαμε στη μαπα αγιου βαλεντινου και γιορτη της γυναικασ
ειναι απαιτηση ολων σημερα να μας κανουν οι γυναικες μια πιπα και να μας φτιαξουν μια μοσχαρισια τ-μποουν στα καρβουνα
βαλε το δευτερο ατομο τοτε να σου παρει πιπαεπειδη ειμαι χοντρος θεωρω τον ευατο μου για 2 ατομα
σορυ δεν ειδα το νικνειμ γκαφα εκανα
τωρα το προσεξα
εγω ξερω και κοπελες-οχι ντανες που δεν τους αρεζε και το κανουν μονο και μονο για να ικανοποιησουν το συντροφο τους ή για μαλαγανια για να επιδιωξουν κατι απο αυτον
και ειτε γιατι τον πρωτο καιρο κυριως οι δικες μας σσ ελληνιδες νιωθουν ανασφαλεια με τον συντροφο τους και δεν του δινοννται ολοκληροτικα!σσ συμπεριλαμβανομενου κκαι της πεολειχιας και του πρωκτικου
ετσι?
ειδες πιππες και μπηκες...
Τοτε μαλλον ισχυει αυτο που λες...