Νέα

Πάφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mforfcy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andy10roni

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Νάσια (μπατσελορέτα) από Ελλάδα. Πριν από καιρό. Τιμή 110 αν θυμάμαι σωστά για μισάωρο. Σέξυ κορίτσι, πρόσωπο μέτριο, κοντούλα με λεπτό κορμί. Στοματικό ελεύθερο γλυφομούνι, ανοιχτή σε όλες τις στάσεις. Απίστευτη συμμετοχή με φαντασιώσεις με τη φίλη της. Χύσιμο στα τέσσερα ταυτόχρονα με το κορίτσι που έτρεμε το κορμί της από υδονή. Τρομερό τυπάκι για συζήτηση. Το μόνο αρνητικό αν και ξεκινά από τα 70 θέλει 20+ για ελεύθερο 20+ για 69 κλπ

whatever11

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Νάσια (μπατσελορέτα) από Ελλάδα. Πριν από καιρό. Τιμή 110 αν θυμάμαι σωστά για μισάωρο. Σέξυ κορίτσι, πρόσωπο μέτριο, κοντούλα με λεπτό κορμί. Στοματικό ελεύθερο γλυφομούνι, ανοιχτή σε όλες τις στάσεις. Απίστευτη συμμετοχή με φαντασιώσεις με τη φίλη της. Χύσιμο στα τέσσερα ταυτόχρονα με το κορίτσι που έτρεμε το κορμί της από υδονή. Τρομερό τυπάκι για συζήτηση. Το μόνο αρνητικό αν και ξεκινά από τα 70 θέλει 20+ για ελεύθερο 20+ για 69 κλπ
Που την βρισκουμε φιλε ;

spyros1337

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
40
Πόντοι
0

τι ξέρουμε για την Τινα Παππά παιδιά;;;;;;;;

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21

Ξέρουμε πως όταν εγεννήθηκε εχαίρετουν ο τζίρης της ότι έκαμε γιό

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0

Φίλε είναι top op (Ψεύτικο μ@υνί) Εγώ προσωπικά πέρασα πολύ ωραία αν και έκανα μια μαλακία να την γ@μήσω ακάποτα, Έκανα και εξετάσεις ευτυχώς δεν κόλλησα τίποτα

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
820
Πόντοι
86
Φίλε είναι top op (Ψεύτικο μ@υνί) Εγώ προσωπικά πέρασα πολύ ωραία αν και έκανα μια μαλακία να την γ@μήσω ακάποτα, Έκανα και εξετάσεις ευτυχώς δεν κόλλησα τίποτα
Με πολυ αγαπη συναγωνιστη συμαχητη συντροφε.να θυμασαι οτι τα std οπως και ολες οι αρρωστιες εχουν ενα παραθυρο στο οποιο αν κανεις τεστ μπορει να βγει λαθος αρνητικο.αν πηδηξω δευτερα και κανω τεστ παρασκευη θα με βγαλει αρνητικο.για το hiv ειναι 40 μερες εφοσον κανεις το καλο τεστ μεσω ληψης αιματος

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Με πολυ αγαπη συναγωνιστη συμαχητη συντροφε.να θυμασαι οτι τα std οπως και ολες οι αρρωστιες εχουν ενα παραθυρο στο οποιο αν κανεις τεστ μπορει να βγει λαθος αρνητικο.αν πηδηξω δευτερα και κανω τεστ παρασκευη θα με βγαλει αρνητικο.για το hiv ειναι 40 μερες εφοσον κανεις το καλο τεστ μεσω ληψης αιματος
Αδελφέ μου πριν ένα χρόνο πήγα μαζί της και μετά από έξι μήνες αποφάσισα να κάνω την εξέταση γιατί ψιλό φοβόμουν με όλα αυτά που άκουγα.

Lakis s

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες δοκίμασε κανείς? Sandra
Εκαμα της κουβέντα τζαι εστειλε μου τζαι βιντεακι να φαίνεται τζαι το πρόσωπο της. Εν που τις οκ μαυρες αν εν αληθινά τζίνα που ειδα. Εχει καιρό που ψαχνω μια μαυρη αππαρα ρε κουμπαρε τζαι ειμαι παντα επιφυλακτικος ρε γαμω το. Εν τζαι δωκιμασες την εννε?

Andrew1872

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Εκαμα της κουβέντα τζαι εστειλε μου τζαι βιντεακι να φαίνεται τζαι το πρόσωπο της. Εν που τις οκ μαυρες αν εν αληθινά τζίνα που ειδα. Εχει καιρό που ψαχνω μια μαυρη αππαρα ρε κουμπαρε τζαι ειμαι παντα επιφυλακτικος ρε γαμω το. Εν τζαι δωκιμασες την εννε?
δεν δοκίμασα οχι αλλα αν ειναι αληθινή εχω και εγώ την ιδια εντύπωση πως θα ειναι αππαρα. Αν δοκιμάσε κάποιος να μας δώσει τα φώτα του παρακαλώ

Akapotos1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Αυτό το milfaki το δοκίμασε κάποιος; Έχει λίγο καιρό που την έβαλα στο μάτι αλλά διστάζω γιατί οι άνω των 50 είναι κανονικό λαχείο.

manoscy2020

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Πήγα στη Κάτια. 50 ευρώ σεξ, πίπα με προφυλακτικό. Νεαρή, καλό σώμα, με πολύ μικρό στήθος (που προσωπικά μου αρέσει!). Στο διαμέρισμα, σε άλλο δωμάτιο, ήταν και η άλλη κοπέλα.
Πήγε κανένας και με τις δύο για να μας πει αν αξίζει;

Thougaic

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Εμφανίζεται τώρα στην Πάφο, αγγελία στο bazaraki

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
346
Πόντοι
21
Αυτή τη Νάσια την πήρα όταν ήρθε πρώτη φορά Κύπρο πριν 2-3 χρόνια, με 70 ευρώ για μισή ώρα. Τώρα το έκανε 110 και θέλει και έξτρα; Την πήρα ξανά πριν λίγους μήνες και είδα ότι έχει βάλει και κάποια κιλά, δεν είναι όπως ήταν πριν. Παλιά την πήρα και παρτούζα με τη Σοφία, πλήρωσα μόνο 200 ευρω για 1 ώρα και για τις 2 τότε. Τώρα με τα κιλά που έβαλε και τα λεφτά που ζητά δεν αξίζει πλέον.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Αυτή τη Νάσια την πήρα όταν ήρθε πρώτη φορά Κύπρο πριν 2-3 χρόνια, με 70 ευρώ για μισή ώρα. Τώρα το έκανε 110 και θέλει και έξτρα; Την πήρα ξανά πριν λίγους μήνες και είδα ότι έχει βάλει και κάποια κιλά, δεν είναι όπως ήταν πριν. Παλιά την πήρα και παρτούζα με τη Σοφία, πλήρωσα μόνο 200 ευρω για 1 ώρα και για τις 2 τότε. Τώρα με τα κιλά που έβαλε και τα λεφτά που ζητά δεν αξίζει πλέον.
Στη μάχη ήταν καλή τουλάχιστον; το μασάζ της αξίζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom