Νέα

Ούτε για...η Μέση Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε για τον π... η ΜΕΣΗ Ελληνίδα
γαμπρό λεει το μυαλό
το σώμα λεει πήδα.

Αποδοχή ζηταέι
απο την κοινωνία
και απο τα μεσα 20
εχει γαμπρού μανία

Αν έβαζα σε ράφι
οσες μονάχες ξέρω
που κάνουν τις παρθένες
με κώλο σα σομπρέρο

Θα εφτανε το ράφι
στα απέναντι το σπίτι
και αν ψέματα λέω
να μου μακρύνει η μύτη

4 ΜΟΝΟ 4 εχω γνωρίσει Ελληνίδες σωστές ,εξυπνες ενδιαφέρουσες , ΟΧΙ εγωκεντρικελσ, οχι συντηριτικές μα ευχάριστες και ΑΝΕΤΕΣ (ο ορος ΑΝΕΤΗ να μη μπερδεύεται με το εύκολη ειναι ευρυτερος και οχι προσβλητικός)

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε για τον π... η ΜΕΣΗ Ελληνίδα
γαμπρό λεει το μυαλό
το σώμα λεει πήδα.

Αποδοχή ζηταέι
απο την κοινωνία
και απο τα μεσα 20
εχει γαμπρού μανία

Αν έβαζα σε ράφι
οσες μονάχες ξέρω
που κάνουν τις παρθένες
με κώλο σα σομπρέρο

Θα εφτανε το ράφι
στα απέναντι το σπίτι
και αν ψέματα λέω
να μου μακρύνει η μύτη

4 ΜΟΝΟ 4 εχω γνωρίσει Ελληνίδες σωστές ,εξυπνες ενδιαφέρουσες , ΟΧΙ εγωκεντρικελσ, οχι συντηριτικές μα ευχάριστες και ΑΝΕΤΕΣ (ο ορος ΑΝΕΤΗ να μη μπερδεύεται με το εύκολη ειναι ευρυτερος και οχι προσβλητικός)

Στη ζωή οτιδήποτε εχει μια σχεση κοστουσ όφελους. Πιστεύω οτι το κόστος /προσπαθεια είναι πολυ μεγαλο σε σχεση με το οφελος (γκόμενα μεση Ελληνίδα) .Απόψεις?

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Στη ζωή οτιδήποτε εχει μια σχεση κοστουσ όφελους. Πιστεύω οτι το κόστος /προσπαθεια είναι πολυ μεγαλο σε σχεση με το οφελος (γκόμενα μεση Ελληνίδα) .Απόψεις?

Εγω θα ελεγα πως στην ελλαδα η σχεση αντρων και γυναικων εχει γινει σχεση προσφορας+ζητησης.Καθενας φιλε πουλαει το πλεονεκτημα που εχει και επενδυει σε αυτο και αντιστοιχα στοχευει στην αναγκη του αντιθετου φιλου.Αλλη εχει ωραια ματια και τα τονιζει,αλλη μεγαλα βυζια και τα δειχνει,αλλη ωραιο προσωπο και βαφετε,αλλη γαμω τα σωματα,αλλη τσιμπουκοχειλα,αλλος αμαξι ακριβο,αλλος ρουχα,αλλος πουλαει στυλακι τρεντι κτλ.ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
τρελό ποιημα φιλε ποιητή συμφωνο απόλυτα...εγω να δεις ποσες παρθενες ξέρω με κωλο σομπρερο η Group-N εξατμιση

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96

μετα τη SWOT analysis να και μια cost/benefit analysis τουλαχιστον στο κοσμοφορουμ γραφουν και κατι εμπορουπαλληλοι/ πωλητριες κλπ!! απλες καθημερινες κοπέλες χωρις αναλύσεις και τέτοια!!!

Ασχετο εχετε ακουσει τη διαφημιση

Αγγλίκα 80%
 Marketing 85%
 Predictor 100%

Τι μαλακιες ειναι αυτες!!! Παρε καπότες κυρα μου οχι predictor!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Τεράστιο κόστος, μέτρια (στην καλύτερη περίπτωση) οφέλη...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το τεράστιο κόστος είναι γιατί μερικές φορές γινόμαστε :jerking:. Για γράψε τα χαζάκια λίγο να δεις... τσάμπα και βερεσέ :cheesy:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τεράστιο κόστος, μέτρια (στην καλύτερη περίπτωση) οφέλη...

Διαβαζω ομως ρε παιδια σε thread εδω μεσα σχετικα με Τσεχιες και Ουκρανιες οτι οι γκομενες εκει ειναι πολυ ανετες και χωρις να την εχουν δει παρολο που ειναι, και δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο κανεις και καμια οτι ειναι, πιο ωραιες απο τις Ελληνιδες / τι φταιει επιτελους ???? / τοσο χαλια κοινωνια ειμαστε πλεον / και τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη SOS ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΤΟΣΟ :2funny: χάλια κοινωνία είμαστε και δε γίνεται τίποτα. Πάλι με χρόνια με καιρούς θα στρώσει. <24 πιο νορμάλ.
Αλλά, το έχετε σκεφτεί ότι τα δικά μας :cheesy: standard, ανά τακτά διαστήματα με τις μ..ς :-*, έχουν εξιδεαλιστεί;
Μ...α ελληνίδα >25 forget it, αν δεν έχεις τα αυτονόητα :2funny: για την Ελληνική πραγματικότα ή έχεις το..κάτι :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είσαι, λέει, το βράδυ με τη Carla Mousses, καλή ώρα. Το επόμενο πρωί, πώς θα γυρίσεις να κοιτάξεις τα, ας πούμε normal. Και πλασσάρονται και άγαρμπα  :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλώς τη να :cheesy:
Τον δηλώνω τον προβληματισμό μου βλέπεις, μέσα από τη ζωή :cheesy:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εν ολιγοις leonoro ξερεις τι εχω καταλαβει εγω χωρις να κουβαλαω πολλα χρονια ζωης στην πλατη μου και εχω ακομα πολλα να μαθω αλλα ας μου επιτρεψετε να κρινω καποιες καταστασεις : στο εξωτερικο γενικοτερα δεν υπαρχουν ψευτοπουριτανισμοι και κουτσομπολια στις γειτονιες,ο καθενας κοιταζει τη δουλιτσα του,υπαρχει και το συστημα της συμβιωσης μεταξυ των ζευγαριων χωρις γαμους,πεθερικα και μαλακιες,κανουν και τα παιδακια τους αν ειναι και στην πορεια χωριζουν χωρις να υπαρχουν περαιτερω προβληματα ενω εδω στην Ελλαδα εχεις τον μπαμπα και τη μαμα,επισης και καλα εδω στην Ελλαδα η οικογενεια ειναι ενας θεσμος που ακομα διατηρειται ενω στην πραγματικοτητα μαλακιες τουμπανο ..... / συμπερασμα : οταν κατι εταιρειες καποτων λενε οτι οι Ελληνες γαμανε περισσοτερο απο τους αλλους Ευρωπαιους θα πρεπει να διευκρινηζουν οτι οι Ελληνες γαμανε ως επι το πλειστον στη Φυλης,στα στουντιο,στα χχχHotel ενω στο εξωτερικο οι ανθρωποι γαμανε στα σπιτια τους / μπορει η αναλυση μου να φαινεται απλοϊκη αλλα εγω πιστευω οτι ετσι ειναι 100% ..... 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εκτός από το τελευταίο, χωρίς να είμαι απόλυτος :cheesy: , ναι. Next generation είναι καλύτερα

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και για να μην πει καποιος-α οτι καλα ρε μεγαλε τοσο στενο κοινωνικο κυκλο εχεις που ξερεις μονο 4..θα πω οτι καθε μήνα γνωρίζω 1-2 γυνάικες με τις οποιες βγαίνω ραντεβου αλλα φυσικα...η τις κοβω εγω λογω ανιας -αμα σου λεει η αλλη απο το πρωτο ραντεβού τι σχεδια εχεις για το μελλον (μα ποια ειναι human resource manager σε πολυεθνικη!!!!) ή με κοβουν (δε περασα απο τις εξετασεις....-θα διαβασω ομως την αλλη φορα καλύτερα-).

Πραγματικά εχω φτασει σε σημειο να μιλαω με καποια και με το που ακουω 25+ να λεω ωχ και να κοβω τη κουβεντα σιγα σιγα...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Εν ολιγοις leonoro ξερεις τι εχω καταλαβει εγω χωρις να κουβαλαω πολλα χρονια ζωης στην πλατη μου και εχω ακομα πολλα να μαθω αλλα ας μου επιτρεψετε να κρινω καποιες καταστασεις : στο εξωτερικο γενικοτερα δεν υπαρχουν ψευτοπουριτανισμοι και κουτσομπολια στις γειτονιες,ο καθενας κοιταζει τη δουλιτσα του,υπαρχει και το συστημα της συμβιωσης μεταξυ των ζευγαριων χωρις γαμους,πεθερικα και μαλακιες,κανουν και τα παιδακια τους αν ειναι και στην πορεια χωριζουν χωρις να υπαρχουν περαιτερω προβληματα ενω εδω στην Ελλαδα εχεις τον μπαμπα και τη μαμα,επισης και καλα εδω στην Ελλαδα η οικογενεια ειναι ενας θεσμος που ακομα διατηρειται ενω στην πραγματικοτητα μαλακιες τουμπανο ..... / συμπερασμα : οταν κατι εταιρειες καποτων λενε οτι οι Ελληνες γαμανε περισσοτερο απο τους αλλους Ευρωπαιους θα πρεπει να διευκρινηζουν οτι οι Ελληνες γαμανε ως επι το πλειστον στη Φυλης,στα στουντιο,στα χχχHotel ενω στο εξωτερικο οι ανθρωποι γαμανε στα σπιτια τους / μπορει η αναλυση μου να φαινεται απλοϊκη αλλα εγω πιστευω οτι ετσι ειναι 100% ..... 
Μετά από μερικές μέρες "αποχής" επιστρέφω και λέω: η ανάλυσή σου, αν και χρειάζεται βελτίωση, δεν απέχει απο την πραγματικότητα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ετσι ειναι... εμπειριες.. προβληματισμοι... αναθεωρηση...
αχ συγκινηθηκα :cheesy: :P

Έ όχι και αναθεώρηση γλυκιά μας :cheesy:
Έθεσα το θέμα από την άλλη πλευρά. Αι απόψεις δια την εταίρα :2funny: είναι οι αυτές

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα πραγματα στο εξωτερικο δεν ειναι ακριβως ετσι. Το εξωτερικο οπως το αποκαλουμε αποτελειται απο 100αδες χωρες.

Και εκει υπαρχουν πανω κατω τα ιδια φαινομενα, απλα σε χωρες κοντινες προς εμας ( ευρωπη πχ ) δεν ειναι τοσο συχνα οσο στην Ελλαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom