Νέα

Ούτε ευρώ στους παπάδες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Υπαρχουν ομως και παππαδες οι οποιοι αξιζουν.Οταν ειχαμε κανει αγιασμο σπιτι ο πατερας μου εδινε τα χρηματα (μαλακια του τεσπα) στον παππα και εκεινος γυρναει και του λεει "καλυτερα πηγαινε και δωστα σε μια οικογενεια που τα εχει αναγκη παρα σε εμενα".Εκει τον παραδεχτηκα τον πατερ! Ειναι στον ανθρωπο και κατα ποσο βλεπει αυτο που κανει σαν επαγγελμα η σαν κατι το ιερο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Υπαρχουν ομως και παππαδες οι οποιοι αξιζουν.Οταν ειχαμε κανει αγιασμο σπιτι ο πατερας μου εδινε τα χρηματα (μαλακια του τεσπα) στον παππα και εκεινος γυρναει [size=14pt]και του λεει "καλυτερα πηγαινε και δωστα σε μια οικογενεια που τα εχει αναγκη παρα σε εμενα"[/size].Εκει τον παραδεχτηκα τον πατερ! Ειναι στον ανθρωπο και κατα ποσο βλεπει αυτο που κανει σαν επαγγελμα η σαν κατι το ιερο.
κι εγω ετσι κανω !!!!

και εχω και ανταγωνιστικες τιμες..  :rolleyes:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Άθεοι ου να μου χαθείτε, όλοι στην κόλαση θα πάτε.Όπου βλέπεις ράσο αν προσέξεις καλά θα διακρίνεις και ένα φωτοστέφανο από πάνωκ αι εσείς μιλάτε έτσι???!!!! :dancing: :priest: :priest: :priest:
Ναι ναι ! Τους εχω δει πως περιφερονται,οπως οι γυπες,στα νεκροταφεια ,για να κανουν κανενα τρισαγιο!Ειχα παει αναγκαστικα για την μητερα ενος φιλου μου,που ηθελε να την διαβασει.Αν τους πληρωσετε με κερματα,σε κοιτανε καπως παραξενα.Αμην! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα πάντως με τα νέα αποκαλυπτήρια κάνω τρομερό χαβαλέ έναν θείο μου που θέλει στην κουβέντα να τους υπερασπιστεί και δεν έχειτι να πει!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγω αναρωτιεμαι.
Γιατι ο κοσμος ειναι τοσο κοιμισμενος?
Περιμενει να τα δει απο τη τηλεοραση?
Η τηλεοραση διαμορφωνει ιδεολογιες?
Εγω τα λεω αυτα απο τα 15 μου.
Δε περιμενα να δω τα σκανδαλα.
Που ακουστηκε να εισαι επαγγελματιας πιστος και μαλιστα να σε πληρωνει το κρατος. ΚΑι μονο αν εισαι ορθοδοξος.
Καποιες νοοτροπιες και ιδεολογιες που υπαρχουν στην Ελλαδα
ειναι βγαλμενες απο τον μεσαιωνα.
Ότι λέμε εμείς είναι μαλακίες .η εκκλησια κατέχει το μισό πλούτο τις Ελλάδος ,ρίχνει κυβερνήσεις , ανοίγει πολέμους και αν είναι να προστατέψει τα πλούτη τις , συνεργάζεται και με τον εκθρο .Αποδεδειγμένο στο παρελθόν ...και αυτό συμβαίνει σε όλο το κόσμο.Κι εμείς να μην δώσουμε , τους τα δίνει το κράτος .Απλούστατα υπάρχει στενή συνεργασία , και οι δυο εκμεταλλεύονται το λαό :headbang:

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
παιδια οι παπαδες λιγοι η πολλοι απο αυτους μπορει να ειναι λαμογια κι να κανουν μαλακιες...ομως....μην απομακρυνεστε απο τον χριστο....σε εμενα εσωσε την ζωη το καλοκαιρι με την κοπελα μου θα παμε στην τηνο....εγω καποτε ημουν 12θειστης...ομωσ ο χριστος μου εκανε θαυμα......πστεψτε με....πολλοι απο αυτους ειναι μαλακεσ...ομως να πιστευετε δεν θα χασετε ακουστε με αλλο ο χριστος αλλο οι παπαδες σημεια των καιρων ειναι.....!!!!!!! ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άραγε μπορεί ο θεός να φτιάξει μια πέτρα τόσο μεγάλη έτσι ώστε να μην μπορεί να την σηκώσει(και ας χρειαστεί να πληρώσω συμμετοχή για να το δω :cheesy: )

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Αλλο η εκκλησια αλλο η θρησκεια .
Και βεβαια το αξιοπεριργο ειναι το πως να προσεκηλσεις κοσμο στην εκκλησια με αυτα που γινονται .
Σαφεστατα δεν ειναι Ελληνικο φενομενο, σε ολες τις θρησκειες τα ιδια γινονται .
Εχουν την κουταλα και ξεχασαν για ποιο λογο την πηραν στα χερια τους .
Αυτοι που λενε οτι υπαρχει θεος ...δεν φοβουνται ? Πρωτα οι ιδιοι ?

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Κανονικά δεν υποχρεώνεσαι να δώσεις τίποτα αλλά έχει επικρατήσει αυτή η συνήθεια για αυτό όταν είπε ο Ιερώνυμος να μην παίρνουν ούτε Ευρώ σε γάμους,κηδείες κτλ. έπεσαν να τον φάνε.Σκέψου όμως ότι και η αμοιβή ενός απλού ιερέα είναι 700 ευρώ αν έχει οικογένεια γίνεται να μην τα πάρει?Επίσης μερικά χρήματα θεωρητικά αλλά και ουσιαστικά μερικές φορές πηγαίνουν υπερ της αναστήλωσης Ιερών Ναών ή προς άλλες αγαθοεργίες.
Ο μισθός ενός απλού ιερέα (μάλλον αναφέρεσαι σε άγαμους) μπορεί να είναι 700 Ευρώ, αλλά αυτός είναι και ο μισθός των περισσότερων συμπολιτών μας κάτω από 30 (και αρκετών άνω των 30). Αυτό δεν είναι δικαιολογία για να συμπεριφέρονται σαν αρπακτικά. Στο κάτω-κάτω, αν ήθελαν να βγάζουν περισσότερα ας έκαναν καμιά άλλη δουλειά (γιατί για τους περισσότερους δουλειά είναι).

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
59
Like
1.831
Πόντοι
8.245
παιδια συμφωνω και διαφωνω,υπαρχουν ομως και παπαδες που τιμανε το ρασο τους και εχουν προσφερει και κοινωνικο εργο δυστυχως ομως μεσα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
...εγω καποτε ημουν 12θειστης...

Δωδεκαθεϊστής?  :uglystupid: Μας δουλεύεις?  :headbang: Εδώ έναν έχουμε και αμφιβάλλουμε μερικές φορές αν υπάρχει, κι εσύ πίστευες σε 12? Θα τρελλαθούμε!  :crazy:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
παιδια συμφωνω και διαφωνω,υπαρχουν ομως και παπαδες που τιμανε το ρασο τους και εχουν προσφερει και κοινωνικο εργο δυστυχως ομως μεσα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα
Στην ενορια που βρισκομε ηταν ενας παπας παρτα ολα,μετα ηρθε αλλος που ητανε ενταξει βοηθαει πολυ κοσμο

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά αφήστε τα, μην τα συζητάτε καθόλου γιατί είναι να σου έρχεται εγκεφαλικό.
Η εκκλησία κατέχει το 1/3 της περιουσίας του κράτους.
Και παρόλα αυτά, πας στο ναό και βλέπεις ταμπελάκι "Ενισχύσατε υπέρ της αποπεράτωσης του ναού".
Ρε άει σιχτίρια :headbang: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Τώρα στο Άγιον Όρος τους έβαλαν και πιλοτικά δίκτυο οπτικών ινών, έτσι για να έχουν και ακόμα πιο γρήγορο ίντερνετ. Ρε πάμε καλά τελικά;
Αντί να το βάλουν σε κανα πανεπιστημιακό ίδρυμα ή κάπου αλλού τέλος πάντων, τόσα μπορώ να σκεφτώ, πήγαν και το έβαλαν στα τραγιά; :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Θου, κύριε, φυλακήν τω στόματί μου........[/size][/size][/size][/size][/size]

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
παιδια οι παπαδες λιγοι η πολλοι απο αυτους μπορει να ειναι λαμογια κι να κανουν μαλακιες...ομως....μην απομακρυνεστε απο τον χριστο....σε εμενα εσωσε την ζωη το καλοκαιρι με την κοπελα μου θα παμε στην τηνο....εγω καποτε ημουν 12θειστης...ομωσ ο χριστος μου εκανε θαυμα......πστεψτε με....πολλοι απο αυτους ειναι μαλακεσ...ομως να πιστευετε δεν θα χασετε ακουστε με αλλο ο χριστος αλλο οι παπαδες σημεια των καιρων ειναι.....!!!!!!! ;)
σωστος !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom