Νέα

Ουρολόγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kirkjames
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kirkjames

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Δεν είμαι πολύ του "αθλήματος", μετά από χρόνια πήγα με ένα CC με καλές κριτικές, μου έκανε μόνο στοματικό (άνευ) και, λίγες μέρες μετά, η ουρήθρα "γαργαλάει" και βγαίνει και λίγο υγρό τη νύχτα. Οπότε όπως βλέπω μιλάμε για ουρηθρήτιδα...
Ερώτηση, για να μην περιμένο να βρω ουρολόγο τη Δευτέρα, για αύριο Σάββατο π.χ. τι κάνουμε, πάμε σε όποιο είναι εφημερεύον; Αν έχετε εμπειρία...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Δεν είμαι πολύ του "αθλήματος", μετά από χρόνια πήγα με ένα CC με καλές κριτικές, μου έκανε μόνο στοματικό (άνευ) και, λίγες μέρες μετά, η ουρήθρα "γαργαλάει" και βγαίνει και λίγο υγρό τη νύχτα. Οπότε όπως βλέπω μιλάμε για ουρηθρήτιδα...
Ερώτηση, για να μην περιμένο να βρω ουρολόγο τη Δευτέρα, για αύριο Σάββατο π.χ. τι κάνουμε, πάμε σε όποιο είναι εφημερεύον; Αν έχετε εμπειρία...
Για να ειμαι ειλικρινης δεν μου ετυχε κατι τετοιο αν και δυο φορες δεχθηκα στοματικο ανευ προφυλαξης και απλως ημουν αρκετα τυχερος ωστε να μην παθω τιποτα.Εννοειται οτι ΔΕΝ ξαναδοκιμασα...οταν θελω να τζογαρω θα παω σε ΠΡΟΠΟτζηδικο, δεν παιζουμε με την υγεια μας...
ΜΗΝ το αφησεις!Πηγαινε σε καποιο εφημερευον και ξεκινα αμεσως θεραπεια.Και οταν με το καλο επανελθεις ΜΗΝ το ξανακανεις ακα.Τοσο απλα!

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Πρέπει να κάνεις καλλιέργεια ούρων και να πάρεις αντιβίωση βάση του αντιβιογράμματος που θα σου βγάλουν. Αν δεν θες να μπλεξεις με νοσοκομεια λογω κοβιντ , υπαρχουν μικροβιολογικα εργαστηρια που λειτουργουν τα Σαββατα. Καποια και Κυριακη. Εγω που ειχα παθει κατι αντιστοιχο περσι το καλοκαιρι , ειχα πληρωσει 20 ευρω σε ιδιωτικο και ξεμπερδεψα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εισαι ατυχος που επεσες σε σ/κ. Ψαξε εφημερευον για αρχη, να ξεκινησεις καποια αγωγη και να εχεις μια πρωτη εικονα της καταστασης, να σου φυγει και το αγχος. Απο δευτερα πρωι κιολας, ψαξε ουρολογο στην περιοχη σου, το doctoranytime εχει μπολικους και αν βαλεις "με ειδικη τιμη" συνηθως ζητανε 20-25 ευρω την επισκεψη μαζι με συνταγογραφηση, τιμιο κοστος θα ελεγα οταν ολοι οι γιατροι ζητουσαν ακατεβατα 50ρικο καποτε. Οποτε επενδυσε στην υγεια σου αυτα τα 25 ευρω, γιατι στο εφημερευον κουτουλανε οι γιατροι και αν δεν ειναι κατι επειγον που να πεθαινεις δεν δειχνουν ιδιαιτερο ενδιαφερον.
Μια γενικη ουρων που κοστιζει 3-5 ευρω σε ολα τα διαγνωστικα, καλο ειναι να γινει δευτερα πρωι ωστε το απογευμα να την εχεις στα χερια σου πριν πας στο γιατρο, αλλιως ασε το γιατρο να στην γραψει και αυτη μαζι με οτι αλλο χρειαστει.

Αυτααααα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Αδερφε πες'μας αν θες μετά από ποσο καιρό σου ξεκίνησαν τα συμπτώματα και αν εκκρινεις κάποιο ποιωδες υγρό καθώς επίσης τι ενόχληση έχεις. Μόνο στην ούρηση; Συνέχεια; Είναι ηπια ή επιπονη; Επίσης αν μπορεις στειλε μου σε προσωπικό μυνημα το κορίτσι που πηρες. Ευχαριστώ και καλή ανάρρωση. Αν θες την άποψη μου πηγαινε Βιοϊατρική και κλείσε ραντεβού για καλλιέργεια ουρηθρικου υγρού. Η καλλιέργεια ουρων μπορεί να μη δείξει τίποτα. Στη καλλιέργεια ουρηθρικου υγρου θα σου κάνουν αντιβιωγραμμα και θα σου πουνε αμέσως τι δραστική ουσία να παρεις για να το καταπολέμησεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Για ουρολογικά , καλυτερα και στα σίγουρα .. Σισμανόγλειο. Δωμάτια ψιλοχάλια, αλλά γιατροί, χειρουργεία διεθνούς επιπέδου :wink:

qsys12

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
αδερφε ειχα κολλησει και εγω παλιοτερα. μου ειχε δωσει 2 αντιβιωσεις δεν θυμαμαι τις ονομασις. αμα το αφησεις μετα απο 4-5 μερες δεν θα ακουμπαει ουτε το σωβρακο απο το πονο πανω σου

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Τα συμπτώματα μετά από ποσες μερες ξεκινάνε; Για να έχουμε το νου μας... Και πως ξεκινάνε;

qsys12

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Εγώ έβγαζα πυον στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κατουροκαυλες. Μετά άρχιζε και γινόταν πιο παχύ ρευστό μέχρι που έβγαινε αίμα και πόναγε πάρα πολύ. Το άφησα γιατί ήμουν σε νησί και δεν υπήρχε γιατρός. Με την αντιβίωση σε δύο τρεις μέρες περασε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Το εχω παθει κι εγω παλιοτερα..ειχα ανεβασει και τις εξετασεις που ειχα κανει εδω.
Τσουξιμο πολυ στο κατουρημα σε σημειο να πονας..και μετα ενα υγρο να βγαινει.
πηγα εξω σε αφροδισιολογα με εκανε εξετασεις πηρε δειγμα και το πηγα σε μικροβιοολογο.
Ειδε τη ειχα και με εστειλε σε φαρμακειο να παρω κατι χαπακια για καμια 2 βδομαδες
μετα ξανα στο ιατρειο της παλι δειγμα..παλι μικροβιολογο και ειδαμε οτι ειχε φυγει...πανω απο 100 αρι με στοιχησε ολη η φαση.
Αλλα στο τελος ανακουφιστηκα μιας και ειχα αγχωθει μηπως ειχα κολλησει τιποτα σοβαρο.Εννοειτε γυμνα, τερμα μετα απο αυτο..οχι οτι εκανα συχνα απλα ημουν στους ατυχους και πετυχα την κοπελα που ειχε κατι.

OP
OP
K

kirkjames

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Για να ειμαι ειλικρινης δεν μου ετυχε κατι τετοιο αν και δυο φορες δεχθηκα στοματικο ανευ προφυλαξης και απλως ημουν αρκετα τυχερος ωστε να μην παθω τιποτα.Εννοειται οτι ΔΕΝ ξαναδοκιμασα...οταν θελω να τζογαρω θα παω σε ΠΡΟΠΟτζηδικο, δεν παιζουμε με την υγεια μας...
ΜΗΝ το αφησεις!Πηγαινε σε καποιο εφημερευον και ξεκινα αμεσως θεραπεια.Και οταν με το καλο επανελθεις ΜΗΝ το ξανακανεις ακα.Τοσο απλα!
Το δίκιο το έχεις. Απλά στις κριτικές βλέπεις οι περισσότερες στοματικό κάνουν άνευ, οπότε λες αν πάω και σε CC από γνωστό γραφείο, ίσως να μη χρειάζεται να της πεις ε, μη, ντύσε το από πριν...
Πήγα τη νύχτα επί τόπου στο εφημερεύον, μου δώσανε μία δυνατή αντιβίωση (Ciproxin) και μου πήραν δείγμα ούρων και είπαν να περάσω την πέμπτη να μου πουν αν χρειάζεται κάτι επιπλέον.
Για να απαντήσω στις ερωτήσεις, άρχισα να παρατηρώ φαγούρα/γαργαλητό στην ουρήθρα ακόμα και χωρίς ούρηση περί τις 7-8 μέρες μετά τη "βραδιά". Και υπήρξε και λίγο υγρό το πρωί εκεί κατά 8-9η μέρα που κι εγώ έλεγα όπως ο συνάδελφος "κατουρόκαυλες", αλλά έγινε δεύτερο βράδυ συνεχόμενο και πιο έντονο το αίσθημα και τάση για συχνοουρία, οπότε έψαξα να δω τι θα κάνω.
Θα το κοιτάξω αυτό για το ουρηθρητικό υγρό αν χρειάζεται να το κάνω επιπλέον. Καλύτερα να μην πω σε κανέναν ποιά ήταν αν δεν έχω αποτελέσματα πρώτα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Το δίκιο το έχεις. Απλά στις κριτικές βλέπεις οι περισσότερες στοματικό κάνουν άνευ, οπότε λες αν πάω και σε CC από γνωστό γραφείο, ίσως να μη χρειάζεται να της πεις ε, μη, ντύσε το από πριν...
Πήγα τη νύχτα επί τόπου στο εφημερεύον, μου δώσανε μία δυνατή αντιβίωση (Ciproxin) και μου πήραν δείγμα ούρων και είπαν να περάσω την πέμπτη να μου πουν αν χρειάζεται κάτι επιπλέον.
Για να απαντήσω στις ερωτήσεις, άρχισα να παρατηρώ φαγούρα/γαργαλητό στην ουρήθρα ακόμα και χωρίς ούρηση περί τις 7-8 μέρες μετά τη "βραδιά". Και υπήρξε και λίγο υγρό το πρωί εκεί κατά 8-9η μέρα που κι εγώ έλεγα όπως ο συνάδελφος "κατουρόκαυλες", αλλά έγινε δεύτερο βράδυ συνεχόμενο και πιο έντονο το αίσθημα και τάση για συχνοουρία, οπότε έψαξα να δω τι θα κάνω.
Θα το κοιτάξω αυτό για το ουρηθρητικό υγρό αν χρειάζεται να το κάνω επιπλέον. Καλύτερα να μην πω σε κανέναν ποιά ήταν αν δεν έχω αποτελέσματα πρώτα.
Μην κοιτας τι κανουν Α) ανεγκεφαλα πιτσιρικια η Βου) βαρεμενοι μεσηλικες που δεν τους σηκωνεται με προφυλακτικο και για αυτο πανε για ακα.ΔΕΝ θα το ξανακανεις για να γλυτωσεις απο ολο αυτο το τρεξιμο και το ξενερωμα...θυμαμαι τις δυο φορες που το εκανα:ομολογουμενως απολαυστικο ομως για 10 μερες ημουν σε επιφυλακη για τυχον συμπτωματα.Τωρα που μπορουμε να ασχοληθουμε με το αγαπημενο μας αθλημα ειναι κριμα να τιθεμεθα εκτος για μαλακιες.Περαστικα και στο μελλον ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Πριν ερθεις σε επαφη με πορνη καλο ειναι να εξοπλιζεις το ανοσοποιητικο συστημα
πχ. 1 χαπι με πολυβιταμινες της centrum + 1x 1000mg Vitamin C + 1x 25mg Zinc

Αμεσως μετα το σεξ πινουμε fanta (η fanta φτιαχτηκε απο τον Χιτλερ για να προστατευει τους στρατιωτες απο τα σεξουαλικα νοσηματα, κυριως απο το βακτηριο της συφιλης) και ουρωντας ξεπλενουμε την ουρηθρα.

Εναλλακτικη λυση ειναι η καταναλωση τουρκικου καφε (η θεραπεια με τον καφε επινοηθηκε απο την ομαδα των ακαποτων καταδρομων του μπουρδελα ντοτ κομ)

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Να ξέρεις αν έχεις τσούξιμο κατά το κατούρημα είναι πολύ πιθανό να έχεις χλαμύδια.

Δεν είναι τίποτα σοβαρό με μια αντιβίωση περνάει, αλλά θέλει οπωσδήποτε ουριθρικο για να δείξει τι είναι.

Η καλλιέργεια πιθανότατα δεν θα δείξει τίποτα αν έχεις χλαμύδια. Μόνο ανεβασμένα πυοσφαιρια.

Η συχνοουρια πιθανόν οφείλετε και σε κάποια φλεγμονή του προστάτη εξαιτίας της αρχικής λοίμωξης.

Αν στο νοσοκομείο δεν σου έγραψαν εξέταση ουριθρικου εκριματος, και δεν σου έκαναν υπέρηχο προστάτη και νεφρών, για μένα πήγαινε την Δευτέρα και σε έναν ιδιώτη ουρολόγο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Πριν ερθεις σε επαφη με πορνη καλο ειναι να εξοπλιζεις το ανοσοποιητικο συστημα
πχ. 1 χαπι με πολυβιταμινες της centrum + 1x 1000mg Vitamin C + 1x 25mg Zinc

Αμεσως μετα το σεξ πινουμε fanta (η fanta φτιαχτηκε απο τον Χιτλερ για να προστατευει τους στρατιωτες απο τα σεξουαλικα νοσηματα, κυριως απο το βακτηριο της συφιλης) και ουρωντας ξεπλενουμε την ουρηθρα.

Εναλλακτικη λυση ειναι η καταναλωση τουρκικου καφε (η θεραπεια με τον καφε επινοηθηκε απο την ομαδα των ακαποτων καταδρομων του μπουρδελα ντοτ κομ)

Με ανατριχιασε η εμπεριστατωμενη αναλυση....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Συγχαρητήρια στο νημα, μετά αυτά που διαβάζω θα με κανουν πολυ να ξανασκεφτω να δώσω ακα πιπα. Οχι πως έδινα συστηματικα, έδινα πολυ σπάνια μόνο σε κοπέλες που πμε γουσταραν και ανακοίνωναν απλό στο σαλόνι. Ευτυχώς που δεν κόλλησα κάτι ποτε, μάλλον δηλαδή.
Πάρτε μια βιταμίνη κρανμπερι καθημερινά, οποιαδήποτε εταιρείας φυσικα, εννοείται δεν κάνω διαφήμιση.
Το κρανμπερι κάνει τα τοιχώματα της ουρηθρας να είναι γυαλιστερα και με την ουρηση αφου κάνετε την ερωτική πραξη φευγει άμεσα ότι μικρόβιο παει να εισέλθει γιατί δεν μπορεί να προσκοληθει στα τοιχώματα.
Το παιρνω χρονια και δεν έχω κολλήσει κάτι, και παντα να κατουρατε αμέσως!

OP
OP
K

kirkjames

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Για ενημέρωση, ήδη από χθες ήταν καλύτερα και σήμερα φαίνεται να είναι ΟΚ, έφυγε η φαγούρα και αυτό το υγρό.
Τώρα για τις θεωρίες ότι μπορούμε να πηγαίνουμε χωρίς προστασία αν πίνουμε κράνμπερι και κατουράμε, δε φαντάζομαι να έχει περάσει καμία τέτοια έρευνα peer review, έτσι; :cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Για ενημέρωση, ήδη από χθες ήταν καλύτερα και σήμερα φαίνεται να είναι ΟΚ, έφυγε η φαγούρα και αυτό το υγρό.
Τώρα για τις θεωρίες ότι μπορούμε να πηγαίνουμε χωρίς προστασία αν πίνουμε κράνμπερι και κατουράμε, δε φαντάζομαι να έχει περάσει καμία τέτοια έρευνα peer review, έτσι; :cheesy:
Συνεχισε την θεραπεια και ακα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ
ΤΟ ΑΚΑ!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom