Νέα

Ουρολόγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kirkjames
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Για ενημέρωση, ήδη από χθες ήταν καλύτερα και σήμερα φαίνεται να είναι ΟΚ, έφυγε η φαγούρα και αυτό το υγρό.
Τώρα για τις θεωρίες ότι μπορούμε να πηγαίνουμε χωρίς προστασία αν πίνουμε κράνμπερι και κατουράμε, δε φαντάζομαι να έχει περάσει καμία τέτοια έρευνα peer review, έτσι; :cheesy:
Ουδέποτε είπα ότι με το κρανμπερι και την ούρηση είσαι καλλυμενος. Ουδέποτε! Απλά είναι μια ενίσχυση του οργανισμού και ιδιαίτερα του ουροποιητικου συστήματος και ρίχνεις κατά ένα μικρό ποσοστο στην πιθανοτητα να κολλήσεις κάτι.
Αυτό το site ρε φίλε λες μια πληροφορια για να βοηθήσεις και σε χλευάζουν κιόλας!!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Για ενημέρωση, ήδη από χθες ήταν καλύτερα και σήμερα φαίνεται να είναι ΟΚ, έφυγε η φαγούρα και αυτό το υγρό.
Τώρα για τις θεωρίες ότι μπορούμε να πηγαίνουμε χωρίς προστασία αν πίνουμε κράνμπερι και κατουράμε, δε φαντάζομαι να έχει περάσει καμία τέτοια έρευνα peer review, έτσι; :cheesy:
Αρχικα περαστικα σου. το ειχα παθει και εγω πριν χρονια. περιστασιακα και με συχνοτητα 1-2 φορες στο εξαμηνο εδινα ακαποτο στοματικο. και ομως με περιμενε η ατυχια στην στροφη. συμπτωματα: παχυ κολλωδες υγρο που εβγαινε απο την ουρηθρα και εμενε στο εσωρουχο, τσουξιμο και κατα την ουρηση κλπ. διαγνωση: γονοροια (η παλια βλεννοροια). θεραπεια: vibramycin (αντιβιωση) για 2 εβδομαδες και μια ενεση (δεν την θυμαμαι). απλα θελω να σε ενημερωσω οτι οποιος τσιμπαει κατι τετοιο ¨απλο και αθωο¨ ΣΜΝ , συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου το πιθανοτερο να εχει ΚΑΙ χλαμυδια. οποτε μια ολοκληρωμενη εξεταση για ΣΜΝ δεν θα ηταν ασκοπη να γινει (γνωμη μου). και φυσικα ποτε ξανα ακαποτο στοματικο (με γυναικες του χωρου, αν και ποτε δεν ξερεις) και παλι περαστικα

OP
OP
K

kirkjames

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ουδέποτε είπα ότι με το κρανμπερι και την ούρηση είσαι καλλυμενος. Ουδέποτε! Απλά είναι μια ενίσχυση του οργανισμού και ιδιαίτερα του ουροποιητικου συστήματος και ρίχνεις κατά ένα μικρό ποσοστο στην πιθανοτητα να κολλήσεις κάτι.
Αυτό το site ρε φίλε λες μια πληροφορια για να βοηθήσεις και σε χλευάζουν κιόλας!!!
Φίλε μου, είπες "το παίρνω χρόνια δεν έχω κολλήσει κάτι". Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για τον άλλον που το διαβάζει και είναι στο 50/50 τι να κάνει.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Φίλε μου, είπες "το παίρνω χρόνια δεν έχω κολλήσει κάτι". Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για τον άλλον που το διαβάζει και είναι στο 50/50 τι να κάνει.
Δεν έγραψα ποτε όμως ότι δίνω ακαποτες πιπες. Πολλές φορές το κακής ποιοτητας προφυλακτικο των οίκων εγκυμονεί κινδύνους. Οχι για να σπάσει (....και μετά κλαφτα Χαραλαμπε....) αλλά για να προκαλεσει ερεθισμούς στην ουρηθρα από κακής ποιοτητας λιπαντικου και λατεξ. Τώρα αν υπάρχει ένα 50% των μελών εδώ μέσα που νομίζει ότι με το κρανμπερι σώθηκε και μπορεί να δίνει ακαποτα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι..... Το κρανμπερι βοηθάει και δεν το παιρνω πισω αλλά δεν μας κάνει και ατρωτους! Δουλευει όμως υπερ μας!! Λίγη λογική δεν βλάπτει!

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.268
Πόντοι
7.636
Κραν Μπέρι αυτό της power health το αναβραζον κάνει τίποτα;

OP
OP
K

kirkjames

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Δεν έγραψα ποτε όμως ότι δίνω ακαποτες πιπες. Πολλές φορές το κακής ποιοτητας προφυλακτικο των οίκων εγκυμονεί κινδύνους. Οχι για να σπάσει (....και μετά κλαφτα Χαραλαμπε....) αλλά για να προκαλεσει ερεθισμούς στην ουρηθρα από κακής ποιοτητας λιπαντικου και λατεξ. Τώρα αν υπάρχει ένα 50% των μελών εδώ μέσα που νομίζει ότι με το κρανμπερι σώθηκε και μπορεί να δίνει ακαποτα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι..... Το κρανμπερι βοηθάει και δεν το παιρνω πισω αλλά δεν μας κάνει και ατρωτους! Δουλευει όμως υπερ μας!! Λίγη λογική δεν βλάπτει!
Α, εντάξει σωστός, αν το λες για επιπλέον του προφυλακτικού και όχι αντικατάσταση! ;)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Α, εντάξει σωστός, αν το λες για επιπλέον του προφυλακτικού και όχι αντικατάσταση! ;)
Ε ρε συ, αυτό είναι αυτονοητο! Και επίσης δεν παιρνω πισω τίποτα από ότι έχω πει. Βοηθάει αρκετά στην αποτροπή και εισροή μικροβίων από την ουρηθρα και σε συνδιασμο με την άμεση ούρηση, μετά την πραξη, ξεπλενει τα μικρόβια που πανε να μπουνε. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!
Ε-Ν-Ν-Ο-Ε-Ι-Τ-Α-Ι!!!!!
Βοηθάει αλλά φυσικά δεν είναι αόρατη ασπίδα, αν ήταν έτσι θα είχαν καταργηθεί οι καποτες!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Ε ρε συ, αυτό είναι αυτονοητο! Και επίσης δεν παιρνω πισω τίποτα από ότι έχω πει. Βοηθάει αρκετά στην αποτροπή και εισροή μικροβίων από την ουρηθρα και σε συνδιασμο με την άμεση ούρηση, μετά την πραξη, ξεπλενει τα μικρόβια που πανε να μπουνε. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!
Ε-Ν-Ν-Ο-Ε-Ι-Τ-Α-Ι!!!!!
Βοηθάει αλλά φυσικά δεν είναι αόρατη ασπίδα, αν ήταν έτσι θα είχαν καταργηθεί οι καποτες!!
Εσυ τα λες αυτα θεωρωντας τα αυτονοητα αλλα εχει κατι μπαμπουινους που ζμπρωχνουν ακα...και δεν νομιζω αυτα να γινονται μονο στο Μεταξι.Ας πουμε στις πιατσες περιξ της Γιαννιτσων στην Θεσσαλονικη ολα γινονται με προφυλαξεις;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Δεν επρεπε να τους βαλω στην ιδια προταση με τα διποδα που λειτουργουν ετσι...

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Εσυ τα λες αυτα θεωρωντας τα αυτονοητα αλλα εχει κατι μπαμπουινους που ζμπρωχνουν ακα...και δεν νομιζω αυτα να γινονται μονο στο Μεταξι.Ας πουμε στις πιατσες περιξ της Γιαννιτσων στην Θεσσαλονικη ολα γινονται με προφυλαξεις;
... Αστα....

Guyguy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα και εγω το ίδιο έπαθα έκανα στοματικό ακα με βυζητα μετά από 3 μερες τσουκσιμο μετά την ούρηση πέρασαν 8 μέρες το τσουκσιμο είναι ελάχιστο αλλά έκλεισα σε ουρολόγο να ξεμπερδευουμε (ξέρω το άργησα αλλά γενικά έχω πάει πολλές φορές σε γιατρό νομίζοντας ότι έχω κάτι και τελικα δεν είχα τπτ και σκέφτομαι μήπως είναι στο μυαλό μου). Ελπίζω να ξεμπερδέψω μόνο με αντιβίωση αν τελικά έχω κάτι.

Guyguy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Νιώθω χαζός με την ενέργεια μου αλλά τι να κάνεις πολλές φορές πρέπει να πάθεις για να μάθεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom