Παίδες, γεια σας! Είδα αυτά που γράφτηκαν και είπα και γω να συνεισφέρω με τις αρκετές εμπειρίες επί του θέματος... Λοιπόν, έχουμε και λέμε...
[URL unfurl="true"]http://tau2.com[/url] Πάρα πολύ καλό site για να βρείτε ΑΛΗΘΙΝΑ "μωρά". Εγώ γνώρισα 3 κοπέλες απο εκεί, την μία μάλιστα εδώ Αθήνα και ήταν όλες ακριβώς όπως στις photo. Επίσης το
www.khersongirls.com]www.khersongirls.com[/url], το
angelika.net και το
aprettywoman.com είναι από τα πιο ασφαλή. Είχα πληρώσει συνδρομές, επισκέφτηκα τις κοπέλες που γνώρισα από κει και με κάποιες μιλάω ακόμη μέσω net. Πληρώνεις ναι μεν αλλά είναι σίγουρο πως αν ψάχνεσαι για παντρειά θα βρεις αυτό που θές. Απλά, μην στέλνετε χρήματα για δήθεν βίζες, μαθήματα Αγγλικών, μητέρα/γιαγιά στο νοσοκομείο, αγορά laptop για να επικοινωνεί μαζί σας κλπ κλπ. Η λίστα έχει πολλά....
Απο το tau2.com γνώρισα την κοπελιά μου με την οποία έχουμε λογοδοθεί κιόλας μετά από 1 περίπου χρόνο sms, skype κλπ... Συγκεκριμένα, ήμουν Donetsk 1 μήνα πριν, πέρασα(με) άψογα και η κοπέλα είναι ακριβώς όπως την περίμενα και ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Και μου έκανε και πολύ μεγάλη χάρη να με περιμένει 1 χρόνο να βρεθούμε, εδώ που τα λέμε... Χαλάλι της όμως. Η κοπελίτσα δε, η οποία μου ρίχνει 1 κεφάλι χωρίς τακούνια, αγκαζέ από το χέρι συνέχεια και δεν μου ζήτησε ούτε 1 ευρώ. Έμεινε μαζί μου όλες τις μέρες κανονικότατα, και όχι τιποτε άλλο, αλλά έβγαλε και να πληρώσει αρκετές φορές. Εννοείται πως δεν το αφήνω γιατί τέτοιο κελεπούρι δεν βρίσκεται εύκολα...24 ετών, μορφωμένη, όμορφη και απλή σε όλα της.... Επίσης,
ΔΕΝ καίγεται να έρθει Ελλάδα, όπως κάνουν πολλές αλλές... Πήγα και είδα τα 2 διαμερίσματα που έχει, σε κάποιο από τα οποία θα μείνουμε την επόμενη φορά που θα ανέβω.
Λοιπόν, όσον αφορά τα κόστη....
[li]470e απ'ευθείας πτήση με Donbass Aero (ATH-DOK)
[/li]
[li]12 ημέρες σε κεντρικότατο studio στο Donetsk, απέναντι από την "Βουλή" τους, κατι παρακάτω από 30ε/μέρα (350e), έδωσα στο παληκάρι που μου το νοίκιασε 400 και έκανε κωλοτούμπες... Και το μέρος ήταν στην πένα! Και η τιμή ήταν "τραβηγμένη" γιατί εκείνες τις μέρες είχε εγκαίνια το Donbass Arena (καινούριο στάδιο), υπήρχαν πολλοί τουρίστες και ότι πιάσουν... αλλιώς η τιμη για το συγκεκριμένο ήταν 23-25ε/μέρα!!! Ενδεικτικά, σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, το δωμάτιο είχε 60ε/μέρα....[/li]
[li]2 καφέδες και 2 εμφιαλωμένα περίπου 1,90e
[/li]
[li]Γεμάτο ΤΙΓΚΑ καρότσι σε μεγάλο mall-supermarket, 65e (ψώνια για περίπου 2 εβδομάδες και τα μισά η κοπέλα τα πήρε σπίτι της για να μη τα πετάξουμε όταν έφευγα...Άσε που στο supermarket με κοιτούσαν σα χαζοί....[/li]
[li]Φαγητό βραδυνό σε γαμάτο χλιδάτο εστιατόριο (ορεκτικά, κυρίως πιάτο ποικιλία θαλασσινά, σαλάτα, ποτήρι κρασί, γλυκό γαμάτο για επιδόρπιο, ΟΛΑ αυτά x 2) 25e!!!![/li]
[li]Ταξί, η μεγαλύτερη διαδρομή ήταν 0,7ε[/li]
Συνολικά, χάλασα για όλες τις μέρες γύρω στα
240ε, χώρια το δωμάτιο το οποίο, αφού πήγα και το είδα μόλις έφτασα, το προπλήρωσα. Τα έξοδα στο σύνολο για 12 ημέρες:
1100e
Και λίγα λόγια γιατί μπορεί να με περάσετε για "αφελή" η "πρωτάρη"... Έχω γυρίσει τα περισσότερα strip, έχω χαλάσει αρκετές χιλιάδες ευρώπουλα, και έχω γαμήσει και 3-4 καλές stripper (Mousses, Rasputin, Grand Ritorno). Όχι για να το παινευτώ, υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάνει πολλά περισσότερα. Απλά είμαι ΛΑΤΡΗΣ της Σλαβικής συνομοταξίας και μετά από αρκετές προσπάθειες με τις Ελλεηνίδες, αποφάσισα πως αυτή που θα έχω δίπλα μου θα είναι απο κεί... ΌΧΙ όμως σοβαρή σχέση με γκόμενα από strip. Τα είχα 3 χρόνια με γνωστότατοτατο milf (40++) από Rasputin, με την οποία πέρασα πολύ καλα, αλλά δεν ήταν για παραπάνω. Ουκρανία έχω ανέβει αρκετές φορές τα τελευταία 2 χρόνια, κάθε φορά για διαφορετική γκόμενα. Όπως και Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία. Είδα και τα καλά και τα άσχημα. Οι περισσότερες είναι πανέμορφες, αλλά ξεχωρίζεις τα "ξεκωλάκια" από τα καλά παιδιά.... Με τις προηγούμενες ήμουν συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, δεν ήμασταν μαζί όλη τη μέρα και όταν κάποια στιγμή "έκοψα" την επικοινωνία γυρίζοντας Ελλάδα, εξαφανιζόλ!
Πάντως, έχει καλά κορίτσια στην Ουκρανία, αρκεί να ξέρεις ΠΩΣ να παίξεις το παιχνίδι και να μην το παίξεις "ελληνάρας"... Αν πετύχετε καλό κορίτσι,
ΜΗΝ το αφήσετε! Μην κοιτάτε να είναι και η Zuzana Drabinova (που σας το εύχομαι να την βρείτε βέβαια!) Σίγουρα, θα είναι
1000 φορές καλύτερη από οποιαδήποτε Ελλεηνίδα.... Οι σωστές κοπέλες εκεί εκτιμάνε όποιον τους φερθεί σωστά και δεν πάει απλά για να γαμήσει. Οι άντρες εκεί είναι μαλάκες... Σε όλα τους. Οπότε, η διαφορά στη συμπεριφορά μας και μόνο, μας δίνει πόντους. Εκτός και αν ο σκοπός του ταξιδιού είναι sexοτουρισμός και όχι επαλήθευση γνωριμίας, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που θέλετε.... Ο τόπος σφίζει από μουνάρες, για όλα τα γούστα...
Το highlight του ταξιδιού ήταν που στο αεροπλάνο είχα διπλανή θέση με μια milf stripper από Mousses (ακόμη εκεί δουλεύει), την οποία είχα να δω 4 χρόνια και τρόμαξα να την γνωρίσω! Είναι πολύ μικρός ο κόσμος τελικά....
Να' στε καλά και να προσέχετε.