Νέα

Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ναι το ειδα σευχαριστω πολυ

Πάντος στα σύνορα προς Μολδαβία ειναι καλα για αγορα γης, αν σταθεροποιησουνε την πολιτικη κατασταση.
Μου αρέσεις όταν το παίζεις αθώοςςςς :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ξέρει κανείς τι παίζει με το ρε παιδιά?

Μου στέλνει μηνύματα μια γυναικάρα ρε πούστη μου, τα 'χω παίξει  :headbang: - γουστάρει, αλλά με αυτά που διαβάζω περί αρπακτικών κλπ όσο να 'ναι είσαι κάτι παραπάνω από επιφυλακτικός.

Δεν είναι ξέκωλο, ούτε photoshop ούτε ημίγυμνες photos, ούτε για λεφτά λέει τίποτα, ούτε παπάρια...

Ξηγημένο παιδί, με τη διαφορά ότι όπως η μέση Ουκρανή μοιάζει με τη Τζίνα Αλοιμόνου. :dancing: Εδώ για να χτυπήσεις τέτοια γυναίκα πρέπει να είσαι από Κωστόπουλος και πάνω.  :jerking:

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατόν να είναι χιλιάδες!!!  :boobies: Δε μιλάμε για μερικές δεκάδες μόνο.  :headbang: Παίζει κάτι δημογραφικά που δεν το έχω καταλάβει?  :think:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ξέρει κανείς τι παίζει με το ρε παιδιά?

Μου στέλνει μηνύματα μια γυναικάρα ρε πούστη μου, τα 'χω παίξει  :headbang: - γουστάρει, αλλά με αυτά που διαβάζω περί αρπακτικών κλπ όσο να 'ναι είσαι κάτι παραπάνω από επιφυλακτικός.

Δεν είναι ξέκωλο, ούτε photoshop ούτε ημίγυμνες photos, ούτε για λεφτά λέει τίποτα, ούτε παπάρια...

Ξηγημένο παιδί, με τη διαφορά ότι όπως η μέση Ουκρανή μοιάζει με τη Τζίνα Αλοιμόνου. :dancing: Εδώ για να χτυπήσεις τέτοια γυναίκα πρέπει να είσαι από Κωστόπουλος και πάνω.  :jerking:

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατόν να είναι χιλιάδες!!!  :boobies: Δε μιλάμε για μερικές δεκάδες μόνο.  :headbang: Παίζει κάτι δημογραφικά που δεν το έχω καταλάβει?  :think:
Πολύ ομορφο το σαιτ που πόσταρες.
Μπάνισα μια με το όνομα elmaka όπως λέμε Εεεε ΜΑΛΑΚΑ αυτή θα πάρω εγώ :2funny: :2funny:     

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το κατάλαβα ρε συ - ΟΚ.  ;)

Πάντως η φάση είναι πραγματική, αλλά μ' έχει τρομάξει ο Ιωσήφ ρε πούστη μου.  :helpplea:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Πάντως η φάση είναι πραγματική, αλλά μ' έχει τρομάξει ο Ιωσήφ ρε πούστη μου.  :helpplea:
Να ακούς τον Δάσκαλο της Ουκρανολογιάς ειναι σοφος, αν και με χαλάει μερικες φορές με τις γενικευσεις του

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Η ιδια η πρωθυπουργος της χωρας δινει το παραδειγμα...για τις ομορφιες αυτης της χωρας  ;)
το απολυτο milf  :P

Συνημμένα

• julia_timosenko_afpV.jpg
    julia_timosenko_afpV.jpg
    40,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • pict_20080129PHT19888.jpg
    pict_20080129PHT19888.jpg
    114,3 KB · Εμφανίσεις: 74
  • tymoshenko_pm.jpg
    tymoshenko_pm.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 68

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
:-*

Συνημμένα

• timosenko.jpg
    timosenko.jpg
    296,6 KB · Εμφανίσεις: 87

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η ιδια η πρωθυπουργος της χωρας δινει το παραδειγμα...για τις ομορφιες αυτης της χωρας  ;)
Τι δεν θα έδεινα να την περνω στα τεσσερα απο πισω και να της τραβάω την κοτσίδα :bigdick:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
απο δεξια ή απο αριστερα θα την τραβας ?
Κοίτα ως αριστερών πεπιθίσεων μάλλον απο τα δεξία θα την τραβούσα, αλλα ξερεις αυτά ειναι ζητημα επνευσης, θα γουσταρα να της έπερνα τον αγωγο φυσικού αερίου της,  :rockon:με τρέλα

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαστορα δε πας πεκινο λεω γω?συγκριτικα με τη γιουλια εκει εχει "αλογα"!!!! :2funny: :2funny:
τι απολυτο μιλφ?καλα ειδησεις δε βλεπεις?οκ γλυκια ειναι η γιουλια,κατι σαν τη μπακογιαννη :2funny:
αλλα ειναι 1.45 με τακουνι :S.απο το πουτιν ενα κεφαλι κατω και
ειπαμε γουστα ειναι αυτα αλλα μη το παραγαμαμε το θεμα,οχι κ το απολυτο μιλφ η τιμοσενκο!!! :idiot:
σορρυ αλλα δεν αντεχω να τ ακουω αυτα :( :( :(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε red...δεν μου απαντάς λέω εγώ καλύτερα στο θέμα της Ρουμανίας πουκαθόμαστε και διαβάζουμε για τα μιλφ της Ουκρανίας (και ειδικά την πρωθυπουργό της χώρας....ούτε για πλακα δεν θα πηδούσα....σκέψου να σε αρχίσει σε οικονομικές αναλύσεις....μπρρρρρρρρ)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
,οχι κ το απολυτο μιλφ η τιμοσενκο!!! :idiot:
γουστα ειναι αυτα!!!!
αλλα  εχεις δικιο :)  γιατι ξεχασα στο ποστ μου να γραψω την λεξη πολιτικος!!!...Το απολυτο milf-πολιτικος... λοιπον!!!
παντως δεν θα διαφωνησω οτι γενικα υπαρχουν πολυ καλυτερα μιλφακια αλλα τετοιο μιλφ πρωθυπουργο δεν θα βρεις πουθενα ;)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
γουστα ειναι αυτα!!!!
αλλα  εχεις δικιο :)  γιατι ξεχασα στο ποστ μου να γραψω την λεξη πολιτικος!!!...Το απολυτο milf-πολιτικος... λοιπον!!!
παντως δεν θα διαφωνησω οτι γενικα υπαρχουν πολυ καλυτερα μιλφακια αλλα τετοιο μιλφ πρωθυπουργο δεν θα βρεις πουθενα ;)
τι να πω,αβυσσος η Ψυχη του ανθρωπου,αλλα ρε  ανθρωπε,ΤΗΝ ΕΙΔΕςΣ ΚΑΛΑ??????

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

ΚΑΛΑ κανεις κ τρομαζεις, :S
για να σου δωσω ομως λιγο θαρρρος  αν δεν ειναι απο κιεβο εχεις καποιες ελπιδες,αν δεν εισαι ελληναρας κ κοινηθεις σωστα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Thanx  :)

Από Kherson είναι - τώρα που είναι αυτό και πως θα πάει η όλη φάση, δεν έχω ιδέα.  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom