Προς το παρόν σκέφτομαι ένα απλό αθώο ταξιδι εκεί
Δεν σε κόβω φιλε μου για αθώο ;)
Γεια σου φίλε Τρικαρδε
Ελπιζω να ειδες το πμ που σου έστειλα
Προς το παρόν σκέφτομαι ένα απλό αθώο ταξιδι εκεί
Δεν σε κόβω φιλε μου για αθώο ;)
Τότε κάνε το. Και μάλιστα άμεσα. ;)Εχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά ένα ταξίδι Ουκρανία - για να μεινω 1-2 μήνες το πολύ
Πολύ ομορφο το σαιτ που πόσταρες.Ξέρει κανείς τι παίζει με το ρε παιδιά?
Μου στέλνει μηνύματα μια γυναικάρα ρε πούστη μου, τα 'χω παίξει - γουστάρει, αλλά με αυτά που διαβάζω περί αρπακτικών κλπ όσο να 'ναι είσαι κάτι παραπάνω από επιφυλακτικός.
Δεν είναι ξέκωλο, ούτε photoshop ούτε ημίγυμνες photos, ούτε για λεφτά λέει τίποτα, ούτε παπάρια...
Ξηγημένο παιδί, με τη διαφορά ότι όπως η μέση Ουκρανή μοιάζει με τη Τζίνα Αλοιμόνου. Εδώ για να χτυπήσεις τέτοια γυναίκα πρέπει να είσαι από Κωστόπουλος και πάνω.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατόν να είναι χιλιάδες!!! Δε μιλάμε για μερικές δεκάδες μόνο. Παίζει κάτι δημογραφικά που δεν το έχω καταλάβει?
όχι τιποτα προσβλητικό για σένανε, απλα κάνω χιουμορΥπονοείς κάτι? ;)
Να ακούς τον Δάσκαλο της Ουκρανολογιάς ειναι σοφος, αν και με χαλάει μερικες φορές με τις γενικευσεις τουΤο κατάλαβα ρε συ - ΟΚ. ;)
Πάντως η φάση είναι πραγματική, αλλά μ' έχει τρομάξει ο Ιωσήφ ρε πούστη μου.
Τι δεν θα έδεινα να την περνω στα τεσσερα απο πισω και να της τραβάω την κοτσίδαΗ ιδια η πρωθυπουργος της χωρας δινει το παραδειγμα...για τις ομορφιες αυτης της χωρας ;)
το απολυτο milf
απο δεξια ή απο αριστερα θα την τραβας ?Τι δεν θα έδεινα να την περνω στα τεσσερα απο πισω και να της τραβάω την κοτσίδα
Κοίτα ως αριστερών πεπιθίσεων μάλλον απο τα δεξία θα την τραβούσα, αλλα ξερεις αυτά ειναι ζητημα επνευσης, θα γουσταρα να της έπερνα τον αγωγο φυσικού αερίου της, με τρέλααπο δεξια ή απο αριστερα θα την τραβας ?
ρε μαστορα δε πας πεκινο λεω γω?συγκριτικα με τη γιουλια εκει εχει "αλογα"!!!!Η ιδια η πρωθυπουργος της χωρας δινει το παραδειγμα...για τις ομορφιες αυτης της χωρας ;)
το απολυτο milf
γουστα ειναι αυτα!!!!,οχι κ το απολυτο μιλφ η τιμοσενκο!!!
τι να πω,αβυσσος η Ψυχη του ανθρωπου,αλλα ρε ανθρωπε,ΤΗΝ ΕΙΔΕςΣ ΚΑΛΑ??????γουστα ειναι αυτα!!!!
αλλα εχεις δικιο γιατι ξεχασα στο ποστ μου να γραψω την λεξη πολιτικος!!!...Το απολυτο milf-πολιτικος... λοιπον!!!
παντως δεν θα διαφωνησω οτι γενικα υπαρχουν πολυ καλυτερα μιλφακια αλλα τετοιο μιλφ πρωθυπουργο δεν θα βρεις πουθενα ;)
ΚΑΛΑ κανεις κ τρομαζεις, :SΤο κατάλαβα ρε συ - ΟΚ. ;)
Πάντως η φάση είναι πραγματική, αλλά μ' έχει τρομάξει ο Ιωσήφ ρε πούστη μου.